2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Dün biz bayağı gerildik. Aileme karşı çok kötü davranıyor bebeği kıskanıyor sanırım. Bizimkiler de aşırı korumacı bebeğe bir şey olacak diye sadece kendileri görsün kendileri sevsin istiyorlar. İkisine de bir şey diyemiyorum kendilerince haklılar, kime ne desem olmuyor. İlk torunları aşırı sahipleniyorlar eşim de haklı olarak geride kaldığını hissediyor güzelce idare etmeye çalışıyorum ama ben de tükendim artık. Annem sadece uyandığında gelip seviyor gidiyor, yanımda bile kalamıyor eşimin ters konuşmalarından. Sinirim aşırı bozuk ama kızımla kendimi sakinleştirmeye Çalışıyorum. Arada ağlama krizlerim oluyor hemen koşup kokluyorum sakinleşmek için.

Gece emzirmek için uyandım, dikişlerim çok acıyordu doğrulamadım defalarca kez seslendim kalksın diye ıh mıh dedi döndü götünü.

Bazen aşırı yalnız hissediyorum.

Ya sen yazdin ben burda gerildim dogurcam smdi sinirdennkusura bakmada boyle gerizekali davranislari anlayisla karsilayamiyorum tolerwde edemiyorum heleki emzirme heleki bebehi anneden alma anneye sormadam dokunma aptallar

Bak isteee bir postada buna gerildim

Sen alınca kucağa alıştırma kendileri de indirmezler kucaktan. Senin çocuğunu senden kıskanacak kıvamda bazı babanneler. Bi de bu dönemde insan extra her lafa takılıyo zamanla düzelecek inşallah
Aynen öyle. İnşallah ya, kimse can sıkıcı seyler yaşamasa herkes sorunsuz geçirse ne güzel olur her şey.

Evet fark ettim, iyice uzaklaşıyorum yaptıkları her şey tuhaf geliyor.
İnşallah sen de en kisa zamanda bebisinle doya doya ilgilenirsin negatif insanlardan uzak bir şekilde, huzurla

Ya arkadasim buda gecixek eminim gecicek ama.iste iliskilerde hasarlar birakicak
Kesinlikle öyle beni de üzen bu. Eskisi gibi bir aile ortamımız olmaz bundan sonra o bağlar bir kere koptu eşimle ailem arasında. Yapacak bir şey yok belki zamanla unutulur diye umut etmekten başka.

Ama bu bahsettigin birebir bizdede olucak adim kadar eminim bu olay yasanicak o.yuzden annemi dofmdan 3 gun sonra gonderiyorum kayin validem.kalicak bak ben neler yapicam anlaticam sizede beni nasil cildrtcaklar

Bir daha geri gelmeyecek zamanlar, zorluklar da olsa o zorluğu bile tekrar yaşamayacağız belki. Her anı çok kıymetli. Sen değil onlar yapmış haksızlığı ikinize birden. Zor zamanları kolaylaştırsınlar boyle yapacaklarına ama galiba o şans herkese denk gelmiyor

Bende sadece benim eşim mi böyle diyordum bende aileme karşı nasıl olucak merak ediyorum çünkü hastaneden sonra bir iki gün annemin kalmasını istiyorum yanımda...biz bu kadar herşeyi idare ederken bu erkekler neden böyle??

Ama bu bahsettigin birebir bizdede olucak adim kadar eminim bu olay yasanicak o.yuzden annemi dofmdan 3 gun sonra gonderiyorum kayin validem.kalicak bak ben neler yapicam anlaticam sizede beni nasil cildrtcaklar
Ben annemi istiyorum yanımda şuan en çok ona ihtiyacım var ama yanaşamıyor işte eşimle konuşmuyorlar. Karışma diyorum anne müdahale etme babası sonuçta o da. Yok illa bir şey diyor, kötü niyetli değilsin ama sonuçta elin oğlu senin niyetini düşünmez ki. Aman ya valla burnumdan geldi. Kimseye bir şey anlatılmıyor

Canım kayınvalidenle nasıl kalıcaksın???aslaa katlanamam normal zamanda tahammülüm yok lohusalıkta aslaaa istemem

Ben en başta konuşmayı denicem bikere yanımda sadece annem olursa problem yokta kayınvalidem gelirse problem olur çünkü ona hiç tahammülüm yok
Böyle yapacağını bilemedim ki . Konuşulmuyor da , bir şey diyince bana burda surat yapıyorsun onlara bir şey demiyorsun diyor kafayı yersın

Kızlar bu ay sonu planlo sezaryenim var. Çok fazla ağrım var. Sağ göğüs altımda sanırım kaburgam çok ağrıyor. Uzanmadan asla geçmiyor. Sizinde böyle bir probleminiz varmı

arkadaşlar merhaba öncelikle doğum yapan anneleri tebrik ederim, benim gibi bekleyen annelerede saglikla kucaklarina almayi dilerim..37+2 haftalik hamileyim , iç çamaşırımı islatan elimiz kadar su geldi birden, yakındaki devlet hastanesine gittim hemen ultrasonla baktilar suyu iyi dediler nts sanci cikmadi.. Yoğun bir şekilde gelirse suyun hemen gel dediler..Eve gelince nette okuduklarim biraz korkuttu çünkü az az suyu gelenlerde oluyormus ve bebek enfeksiyona açık duruma geliyormus.. Başına böyle bisi gelen var mı?

Canım kayınvalidenle nasıl kalıcaksın???aslaa katlanamam normal zamanda tahammülüm yok lohusalıkta aslaaa istemem
23 unde dofm askm bayrama kdr durabilirsn sonra gidiyorsunuz ben kocamla seviscem dedim bu ahlaksizligi ciddiyim yaptm biliyirmusun resmen terbiyewizlik yaptm ama hak etti 40 g7n yanls kalmazmis bende yok ole birsey istemiyirum dedim gidicek bayram cikisi annem zaten kalamaz birtanem zorlayamam onu babam amputasyon hastasi diz ustunden bacagi alindi kalamaz tek basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…