- 20 Ocak 2020
- 5.174
- 2.523
- 173
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.541
Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah korktuğun olmamış gerisi de hallolur İnş bize de bu hafta 3500 kilo dedi İnş daha zayıftır doğuma dair hiç belirti yok çünküKizlar çok şükür vende atlattım darısı tüm bekleyen annelereçok şükür bende bebeğimde iyiyiz atoni veya kanama durumu oluşmadı doğumum bir garip başladı doğum yapacağım gün başka planlar yaparken doğuma gittim kul plan yaparken kader gülermiş doğumdan bir gün öncesinde evleri döktüm temizlik yaptım akşama kadar bir gün öncesindede iki km yakın yürüyüş yapmıştım sanırım bunlar tetikledi doğum sancılarım işlerim bittiketen sonra hafif hafif sertleşme şeklinde hissettim ama her zaman ki yalancı sncidir diye düşündüm akşam yatmaya gittik ben normal telefonda Instagram da geziyordum yarın olacaklardan habersiz sonra uyudum saat 1 gibi bu sertleşmeyi kasılma gibi hissettim burayada yazdım sonra bu kasılmalar dakika tuttum on dakikada bir geliyordu banyo falan yaptım sonra acile gitti gece 3 buçuk nst çekildi on dakikada bir kasılıyorum ama açıklık yok eve git sancı sıklaşinca gel dedi eşim bebek strese girer diye beni tekrar hastaneye götürdü yine aynı açıklık yok yeterli sancı yok denildi eve gönderdiler sanciyi üç saate yakın evde çektim çok sıklaşinca hasatneye zor yetiştik gekir gelmez çatala açıklık varmı diye bakacaklardi o ara zaten saçı gözükmüs zor geçen ikinmalarla bebek doğdu sonrasında çok şükür ki korktum şey olmadı oğlum 3 buçuk kilo ultrasonda 3200 doğdu yalnız çok zor ikindigim için basurlarim felaket durumda beni çok zorluyor oturamiyorum sütümde tam olarak gelmedi uğraşıyorum emzirmek için kurtlar vadisi operasyonu bitmiştir
Canim benimde hiç yoktu herşey akşam birden bire başladı hani dizilerdr olur ya onun gibiMaşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah korktuğun olmamış gerisi de hallolur İnş bize de bu hafta 3500 kilo dedi İnş daha zayıftır doğuma dair hiç belirti yok çünkü
Total bilrubin mi 9 çıktı ?Kızlar buraya yazmayı özledim benim bebeğimde sarılık oldu 9 seviyesinde 4 günlük çok beslenememiş üzülüyorum tecrübesizlik işte . sütümü artırmaya çalışıyorum mama takviyesi veriyorum bana tavsiye verecek olan var mı ışık altında uyutmak işe yarar mı
Bugün ütü yaptım yerleri sildim, fırınımı sildim. Balkonu yıkadım. Yatak örtülerini yıkadım . Temizliğe kadın geliyodu çağırmama geeek kalmadı ahahahahs duş aldım sonra yoga hareketleri yaptım yemek yaptım tık yokDaha aşağı inmedi ya ondan öyle diyor doğmazsa bekleriz diye yürüyüşe çıktım şuan aşağı baskı yapıyor günlük böyle yürümek lazım aslında
Kızlar buraya yazmayı özledim benim bebeğimde sarılık oldu 9 seviyesinde 4 günlük çok beslenememiş üzülüyorum tecrübesizlik işte . sütümü artırmaya çalışıyorum mama takviyesi veriyorum bana tavsiye verecek olan var mı ışık altında uyutmak işe yarar mı
Bizim 5. Gün 12.8 çıktı canım, bol bol emzir saate filan bakma ne zaman isterse ne kadar emmek isterse ver. Ben 3 gün boyunca hunharca emzirdim. Son kontrolde doktor teste gerek yok ilerlememiş dedi. Ne kadar çok emerlerse o kadar çabuk atıyorlar, 2 gündür 2 meme verip öyle yatırıyorum. İyice de yoruluyor güzel uyuyorTotal bilrubin mi 9 çıktı ?
İnş canım seninde kanala girmemişti değil miCanim benimde hiç yoktu herşey akşam birden bire başladı hani dizilerdr olur ya onun gibi
Aynen canım kim ne yaparsa yapsın rahim olgunlaşmadığı sürece doğmuyor zamanını bekleyelim bakalım ne zaman gelmek isteyecekler dünden beri iyi yürüdüm 2 hafta önce ağda yaptırmama rağmen yine çıkmış bugün ona gidecektim yarın gel dedi yarına kadar doğmazsa doğuma giderken temiz olmayı istiyorum sadeceBugün ütü yaptım yerleri sildim, fırınımı sildim. Balkonu yıkadım. Yatak örtülerini yıkadım . Temizliğe kadın geliyodu çağırmama geeek kalmadı ahahahahs duş aldım sonra yoga hareketleri yaptım yemek yaptım tık yokbence ne zaman isterlerse o zaman geliyolar yaa full ayaktayım bişi yok
Benim çok az çıkıyo yaa hiç çıkmıyor gibi hatta hamilelikte tüylerim baya azaldı umarım doğumdan sonra da böyle olurAynen canım kim ne yaparsa yapsın rahim olgunlaşmadığı sürece doğmuyor zamanını bekleyelim bakalım ne zaman gelmek isteyecekler dünden beri iyi yürüdüm 2 hafta önce ağda yaptırmama rağmen yine çıkmış bugün ona gidecektim yarın gel dedi yarına kadar doğmazsa doğuma giderken temiz olmayı istiyorum sadece
Merhabalar kızlar . Çok şükür eve bebeğimizle döndük . 39+2 de spinal anestezi ile Sezeryan oldum . Bebeğim çok şükür sağlıklı benimde ama emmesi için uykudan uyandırmakta zorluk çekiyorum. Bir de sezeryana girecekler için sıcak su torbası alın yanınıza benim ameliyathanede boynum tutuldu berbat bir şeymiş . Bir anda bir ağrı giriyor ve hareket edemiyorsunuz
Hadi yaBenim rahimimde gerideydi gerçekten zor oldu doğumum
canim Çok geçmiş olsun ben 7sinde sezaryen oldum gerçekten yaşayan anlar şuanki durumunu ancak. Hemen kendi yaptıklarımı yazıyorum bol bol yürüyorum hep yürüdükçe gaz yaptım oturduğumda gaz sıkışıyor. Dut kayısı üzüm kurusu hoşafı içiyorum bol bol. Su içiyorum ayaklarımı sıcak tutuyorum. Duş aldım bu arada ben eve gelir gelmez Dr alabilirsin dedi. Süt icin hoşaf, yeşillik, çocukla tem tene temas, bestlak damla, rezene çayı, su, ve sütün geleceğine inandım. Duş alınca sütün ineceğini söyledi herkesKızlar lütfen gören herkes cvp yazsın sezaryan oldum ayın 6sında inanılmaz gazım var lavma falan işe yaramıyo ne önerirsiniz?
Aynı zamanda sütümde yok onun içinde bi şeyler önerin lütfen.
Son olarak ben banyo yapmadım dikişimin üstünü kapattılar su geçirmez bantla ama yine de mikrop kaparım falan diye korkuyorum bunun içinde fikir verebilirsiniz
Benim resmen orman olduBenim çok az çıkıyo yaa hiç çıkmıyor gibi hatta hamilelikte tüylerim baya azaldı umarım doğumdan sonra da böyle olur
Of bana da oldu o ölüm gibi bişey sezaryen ağrısını unuttum benim de aynen sıcak tutunca geçti inşallah gelmez bir dahaMerhabalar kızlar . Çok şükür eve bebeğimizle döndük . 39+2 de spinal anestezi ile Sezeryan oldum . Bebeğim çok şükür sağlıklı benimde ama emmesi için uykudan uyandırmakta zorluk çekiyorum. Bir de sezeryana girecekler için sıcak su torbası alın yanınıza benim ameliyathanede boynum tutuldu berbat bir şeymiş . Bir anda bir ağrı giriyor ve hareket edemiyorsunuz
Canım son ana kadar inmedi herşey yarım saatin içinde oldu sancı sıklaşinca ben ayağa kalktım o an çok şiddetli bir ıkınma hissi geldi anladım yani başı girdi kanalaİnş canım seninde kanala girmemişti değil mi
Ben normalde ayda bir yapıyordum hormon iğneleri kullanıyorum ya herhalde ondan dolayı böyle oluyorBenim çok az çıkıyo yaa hiç çıkmıyor gibi hatta hamilelikte tüylerim baya azaldı umarım doğumdan sonra da böyle olur
Benim oğlumda çatala çıktığımda bile inmemişti ama beni gören bu daha doğmaz diyorlar göğüs kafesimde hala karnım çünküCanım son ana kadar inmedi herşey yarım saatin içinde oldu sancı sıklaşinca ben ayağa kalktım o an çok şiddetli bir ıkınma hissi geldi anladım yani başı girdi kanala
İnşallahOf bana da oldu o ölüm gibi bişey sezaryen ağrısını unuttum benim de aynen sıcak tutunca geçti inşallah gelmez bir daha
Gözün aydın canım güle güle büyütünKizlar çok şükür vende atlattım darısı tüm bekleyen annelereçok şükür bende bebeğimde iyiyiz atoni veya kanama durumu oluşmadı doğumum bir garip başladı doğum yapacağım gün başka planlar yaparken doğuma gittim kul plan yaparken kader gülermiş doğumdan bir gün öncesinde evleri döktüm temizlik yaptım akşama kadar bir gün öncesindede iki km yakın yürüyüş yapmıştım sanırım bunlar tetikledi doğum sancılarım işlerim bittiketen sonra hafif hafif sertleşme şeklinde hissettim ama her zaman ki yalancı sncidir diye düşündüm akşam yatmaya gittik ben normal telefonda Instagram da geziyordum yarın olacaklardan habersiz sonra uyudum saat 1 gibi bu sertleşmeyi kasılma gibi hissettim burayada yazdım sonra bu kasılmalar dakika tuttum on dakikada bir geliyordu banyo falan yaptım sonra acile gitti gece 3 buçuk nst çekildi on dakikada bir kasılıyorum ama açıklık yok eve git sancı sıklaşinca gel dedi eşim bebek strese girer diye beni tekrar hastaneye götürdü yine aynı açıklık yok yeterli sancı yok denildi eve gönderdiler sanciyi üç saate yakın evde çektim çok sıklaşinca hasatneye zor yetiştik gekir gelmez çatala açıklık varmı diye bakacaklardi o ara zaten saçı gözükmüs zor geçen ikinmalarla bebek doğdu sonrasında çok şükür ki korktum şey olmadı oğlum 3 buçuk kilo ultrasonda 3200 doğdu yalnız çok zor ikindigim için basurlarim felaket durumda beni çok zorluyor oturamiyorum sütümde tam olarak gelmedi uğraşıyorum emzirmek için kurtlar vadisi operasyonu bitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?