- 14 Mayıs 2023
- 1.694
- 1.802
- 63
- 37
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.561
Canım ağda bantları var ya onların hassas ciltler için olanı rahat müsair olduğun bir zaman minik minik yapabilirsin baya azaltıyorBenim resmen orman olduAğda da yaptıramıyorum aşırı acıyor normalde böyle değildi
Öyle tabi canım ama artık gerçekten çok zorlaşmaya başladı, hergün ağlıyorum nerdeyse, o iyi olsun onun için dua ediyorum ama Bi taraftan da ben çok yıprandım çok özlüyorumOy bebeğim inşallah daha iyi olacak , birlikte evinize döneceksinizsabrın sonu selamettir çok zor haklısınız ama iyi olsun da biraz geç olsun
Bugün gittim gördüm emzirdim beneğimi şükür iyiye gidiyor gerileme olmazsa önümüzdeki hafta taburcu olacak
Amin canım çok teşekkür ederimAminnnn inşallah en kısa zamanda sağlıkla evinizde büyüsün minik beyimiz sen çok güçlü bir kadınsın
Tuğçe bebeğin kaç gr doğmuştu. Bir de neden küvezde bu kadar kaldı? Sanırım sancım durmazsa doktor yarın benimkileri de alacakEvet canım 30 haftalık doğum yaptım, genel durumu gayet iyi şuan, entübeden çıktı burundan destek alıyor sadece, salı günü kilosu 2645 di boyuda 51 cm di. Bugün de görmeye gidecez Allah izin verirse. Bugün 52 gün oldu ayrı olalı ve hasretim git gide daha da büyüyor çok zorlanıyorum, 5 dk görüp çıkmak onu orda bırakmak çok zor, kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorumsenin bebişin durumu nasıl daha nekadar kalacak bilginiz varmı
Tamam canım teşekkür ederim öyle yapayımBizim 5. Gün 12.8 çıktı canım, bol bol emzir saate filan bakma ne zaman isterse ne kadar emmek isterse ver. Ben 3 gün boyunca hunharca emzirdim. Son kontrolde doktor teste gerek yok ilerlememiş dedi. Ne kadar çok emerlerse o kadar çabuk atıyorlar, 2 gündür 2 meme verip öyle yatırıyorum. İyice de yoruluyor güzel uyuyor
Gebeliğimin 2. Ayından beri jilet kullanıyorum aslında ağda yapmaya çok kez niyetlendim ama canım aşırı acıdı bıraktım, önereceğiniz marka vs varsa denemek isterim. Kuaföre hiç gitmek istemiyorum onlar daha acımasız çünküCanım ağda bantları var ya onların hassas ciltler için olanı rahat müsair olduğun bir zaman minik minik yapabilirsin baya azaltıyor
Az kaldı canım 2 aydır bekliyorsun nerdeyse, baya toparlamış kendini biraz daha sabretAmin canım çok teşekkür ederimgüçlüyüm güçlü durmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum artık
1750 kg doğdu canım, 30 haftalık erken doğdu ve ciğer gelişimini tamamlamadığı için bukadar kaldı hala da kalıyor, bir sıkıntı yok hamd olsun ama doktor kaldırıyor, umarım sen beklersin doğarlarsa da korkma hiç bişey olmuyor Allahın izniyleTuğçe bebeğin kaç gr doğmuştu. Bir de neden küvezde bu kadar kaldı? Sanırım sancım durmazsa doktor yarın benimkileri de alacak
Ben altını açarak uyandirmaya çalışıyordum.tabi uyanmiyordu ama birazda olsa derin uykudan çıkmış oluyordu.son çare ayak topuğuna vurarak uyandiriyordum.memeyi biberonu çekmediği için siringayla zorla besliyordum.sariligin 1. günu bu sekilde yaptim 2. Gün kendisi emmeye başladıKızlar selammm. Uzun zamandır bakamıyorum buraya. Doğum yapan arkadaslarımı tebrik ederim, sağlıkla büyüsünlerbizim full time uykusuz geceli mesailerimiz başladı. Bugün doğum yapalı 4 gün oldu oğlusum sarılık olmus bilirubun test sonucumuz 14.67 cıktı oglusu uyandırmak o kadar zor ki sütüm var ama ne yapsam uyanmıyor. Mama bile yemiyor ağız kilit acmıyor cok üzülüyorum. Bu süreci yaşayanlar cözüm öneriniz var mı?
Sabrediyorum canım başka yapacak bişeyimiz yokAz kaldı canım 2 aydır bekliyorsun nerdeyse, baya toparlamış kendini biraz daha sabret
Canım ilk 2 gün 3-4 saat uğraşmıştım ben de. Topuğunu biraz sıkarsan uyanıyorlar, insan kıyamıyor tabi ama ebe gelip yardımcı olmuştu o şekilde hemen uyandı. Gün geçtikçe daha kolay uyanıyorlarKızlar selammm. Uzun zamandır bakamıyorum buraya. Doğum yapan arkadaslarımı tebrik ederim, sağlıkla büyüsünlerbizim full time uykusuz geceli mesailerimiz başladı. Bugün doğum yapalı 4 gün oldu oğlusum sarılık olmus bilirubun test sonucumuz 14.67 cıktı oglusu uyandırmak o kadar zor ki sütüm var ama ne yapsam uyanmıyor. Mama bile yemiyor ağız kilit acmıyor cok üzülüyorum. Bu süreci yaşayanlar cözüm öneriniz var mı?
Ah kuzum ona da uyanmıyor ya tam bi uykucuCanım ilk 2 gün 3-4 saat uğraşmıştım ben de. Topuğunu biraz sıkarsan uyanıyorlar, insan kıyamıyor tabi ama ebe gelip yardımcı olmuştu o şekilde hemen uyandı. Gün geçtikçe daha kolay uyanıyorlar
ah canım ya ben de altını acıyorum ama uyumaya devam ediyorBen altını açarak uyandirmaya çalışıyordum.tabi uyanmiyordu ama birazda olsa derin uykudan çıkmış oluyordu.son çare ayak topuğuna vurarak uyandiriyordum.memeyi biberonu çekmediği için siringayla zorla besliyordum.sariligin 1. günu bu sekilde yaptim 2. Gün kendisi emmeye başladı
Mesajiniz icin cok tesekkur ederim. Cok naziksinizBenimki 18 lere yakın gördü 5. Gün 4. Gün de 17.12 mi neydi. Biraz daha olsa yatiracaklardı. Genelde piki 5.-7. Gün gorur sonrasında da düşüşe geçer dediler. 5. Günün sabahı 18 lere yakındi işte inşallah bu piktir dediler, akşama gittik düşüşe geçmişti. Sonra yine bir kontrole çağırdılar 7. Gün o zaman daha da düşmüştü. Stres yapmamaya çalışın. Dün yazmışsınız, umarım bugün güzel haberlerinizi duyarız.
Tahmin edebiliyorum ama çok çok az kalmış 2800 falan çıksın artık verirler bence, bu seferde uykusuz kaldım diye söylenirsin bebişeeSabrediyorum canım başka yapacak bişeyimiz yokonun iyiliği içinde olduğunu biliyorum ama gel de gönlüme anlat
Remove care var Migrosta falanda satılıyo ben onu kullanıyorum fiyat performans tam. Banyo havlusunu salona rahat bir yere serip tv karşısında büyük bantları makasla keserek minik minik başlayabilirsin. Çok kolay oluyor ben baya alıştımGebeliğimin 2. Ayından beri jilet kullanıyorum aslında ağda yapmaya çok kez niyetlendim ama canım aşırı acıdı bıraktım, önereceğiniz marka vs varsa denemek isterim. Kuaföre hiç gitmek istemiyorum onlar daha acımasız çünkü
Canım hemen doktora gitmelisin yani uyanmaması mama bile yememesi ağzını açmaması çok riskli, ben de uyandıramadım epey sonra mama süt devam ediyorum size Işın tedavisi yapabilirler reddediyor baksana beslenmeyiKızlar selammm. Uzun zamandır bakamıyorum buraya. Doğum yapan arkadaslarımı tebrik ederim, sağlıkla büyüsünlerbizim full time uykusuz geceli mesailerimiz başladı. Bugün doğum yapalı 4 gün oldu oğlusum sarılık olmus bilirubun test sonucumuz 14.67 cıktı oglusu uyandırmak o kadar zor ki sütüm var ama ne yapsam uyanmıyor. Mama bile yemiyor ağız kilit acmıyor cok üzülüyorum. Bu süreci yaşayanlar cözüm öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?