2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Selam kızlar korkunc kaburga agrisiylq mucadele ettim bugn ve halada ediyorum dofm yapan anneleri alınlarinda opuyorum tebrik ediyorum hepinizi saglikla buyutun insallah

Öyle tabi canım ama artık gerçekten çok zorlaşmaya başladı, hergün ağlıyorum nerdeyse, o iyi olsun onun için dua ediyorum ama Bi taraftan da ben çok yıprandım çok özlüyorum sizin için çok sevindim sağlıkla kavuşun

Kızlar 5ci günde bilrubin testimiz 14 çıktı. Gögüslerimi doğru ememediği için kan revan içindeydim. Bügün de sağarak veriyorum ama mama takviyesi de yapıcam. 2 saatde bir acaba işe yararmı? Moralim çok bozuldu, sarı civcivim biraz daha sarardı

Tuğçe bebeğin kaç gr doğmuştu. Bir de neden küvezde bu kadar kaldı? Sanırım sancım durmazsa doktor yarın benimkileri de alacak

Kızlar selammm. Uzun zamandır bakamıyorum buraya. Doğum yapan arkadaslarımı tebrik ederim, sağlıkla büyüsünlerbizim full time uykusuz geceli mesailerimiz başladı. Bugün doğum yapalı 4 gün oldu oğlusum sarılık olmus bilirubun test sonucumuz 14.67 cıktıoglusu uyandırmak o kadar zor ki sütüm var ama ne yapsam uyanmıyor. Mama bile yemiyor ağız kilit acmıyor cok üzülüyorum. Bu süreci yaşayanlar cözüm öneriniz var mı?

Tamam canım teşekkür ederim öyle yapayım

Canım ağda bantları var ya onların hassas ciltler için olanı rahat müsair olduğun bir zaman minik minik yapabilirsin baya azaltıyor
Gebeliğimin 2. Ayından beri jilet kullanıyorum aslında ağda yapmaya çok kez niyetlendim ama canım aşırı acıdı bıraktım, önereceğiniz marka vs varsa denemek isterim. Kuaföre hiç gitmek istemiyorum onlar daha acımasız çünkü

Tuğçe bebeğin kaç gr doğmuştu. Bir de neden küvezde bu kadar kaldı? Sanırım sancım durmazsa doktor yarın benimkileri de alacak
1750 kg doğdu canım, 30 haftalık erken doğdu ve ciğer gelişimini tamamlamadığı için bukadar kaldı hala da kalıyor, bir sıkıntı yok hamd olsun ama doktor kaldırıyor, umarım sen beklersin doğarlarsa da korkma hiç bişey olmuyor Allahın izniyle

Ben altını açarak uyandirmaya çalışıyordum.tabi uyanmiyordu ama birazda olsa derin uykudan çıkmış oluyordu.son çare ayak topuğuna vurarak uyandiriyordum.memeyi biberonu çekmediği için siringayla zorla besliyordum.sariligin 1. günu bu sekilde yaptim 2. Gün kendisi emmeye başladı

Canım ilk 2 gün 3-4 saat uğraşmıştım ben de. Topuğunu biraz sıkarsan uyanıyorlar, insan kıyamıyor tabi ama ebe gelip yardımcı olmuştu o şekilde hemen uyandı. Gün geçtikçe daha kolay uyanıyorlar

ah canım ya ben de altını acıyorum ama uyumaya devam ediyor emme ve cekmede sıkıntı yok yeter ki uyansın ama uyanmasına care yok maalesef

Mesajiniz icin cok tesekkur ederim. Cok naziksiniz 6 gunumuzde yani bugun 0.6 artmis, 14.2 olmus az arttigi ve dogum sonrasi kaybettigi kiloyu geri aldigi icin risk sinirini 18’e cikardilar. Ama takip etmek icin yine de pazar gunu yine kan verecegiz

Remove care var Migrosta falanda satılıyo ben onu kullanıyorum fiyat performans tam. Banyo havlusunu salona rahat bir yere serip tv karşısında büyük bantları makasla keserek minik minik başlayabilirsin. Çok kolay oluyor ben baya alıştım

Canım hemen doktora gitmelisin yani uyanmaması mama bile yememesi ağzını açmaması çok riskli, ben de uyandıramadım epey sonra mama süt devam ediyorum size Işın tedavisi yapabilirler reddediyor baksana beslenmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…