2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Tahmin edebiliyorum ama çok çok az kalmış 2800 falan çıksın artık verirler bence, bu seferde uykusuz kaldım diye söylenirsin bebişee
Kiloya göre çıkarmıyorlarmış canım, ciğer gelişimine göreymiş ama bebek gayet iyi görünüyor niye bukadar çok kaldı anlamadım ben ve halada kalacak 2 haftası kesin var bugün görmeye gittik bana öyle bir bakıyor ki bırakasım gelmiyor sağlıklı olsun eve gelsin kavuşalım da uykuyu da çözeriz valla

Biz ciğer geliştirici vurduk ama benimkiler daha 1500 bile anca olmuştur ya bir 10 gün daha gitsek keşke

Biz ciğer geliştirici vurduk ama benimkiler daha 1500 bile anca olmuştur ya bir 10 gün daha gitsek keşke
Kaç tane ciğer geliştirici vuruldu canım sana? Bana doğumdan 1 gün önce 1 kere vurdular. Sana daha fazla vurdularsa faydası daha çok olmuştur. Dua edecem sizin için, zamanında sağlıkla gelsinler

Kaç tane ciğer geliştirici vuruldu canım sana? Bana doğumdan 1 gün önce 1 kere vurdular. Sana daha fazla vurdularsa faydası daha çok olmuştur. Dua edecem sizin için, zamanında sağlıkla gelsinler
28. haftada 4 doz vuruldu. bu hafta pazartesi günü tekrarlayalım dedim doktora gerek yok dedi, inşallah gerek yoktur duaya çok ihtiyacım var gerçekten çok teşekkür ederim

En baslarda memeye alissin diye meme verirken agzinin kenarindan inusilin siringasiyla mama siktim yavas yavas. Sonra o da alisti emmeye. Ama ben de uyandirmakta zorluk cekiyorum. Sarilik uyku yapiyor 14.2 cikti bizim de 6. gundeyiz. Altini aciyorum ve soyuyorum ben. Yanu corap cikariyirum vs. Bir de ayagini gidikliyorum, seviyo gibi degil ama uyarici dokunuslar yapiyirum. Bazen uykusunda yari baygin emiyor biberondan. Eminsin de nolursa olsun diyorum. Maksimym en gec 2 saatte 1 ya da ne zaman cani cekerse o zaman besliyorum

Benim lazerli olmasına rağmen gebelikte epey tüylendim. Ağdacıya yaptırdım en son. Her zamanki acımasızlıkları olmuyor, korkmayın. Halinizi görüyorlar. Masaya çıkmakta bile zorlanıyoruz. O yüzden usul usul yapıyorlar. Kendiniz zaten nasıl görüp yapacaksınız. Ben artık önümü göremiyorum

28. haftada 4 doz vuruldu. bu hafta pazartesi günü tekrarlayalım dedim doktora gerek yok dedi, inşallah gerek yoktur duaya çok ihtiyacım var gerçekten çok teşekkür ederim
4 doz çok iyi canım ben o konuda ihmale geldim, doğumdan 1 gün önce vuruldu oda işe yaramamıştır bile belki senin bebisler doğsa bile benimki kadar kalmazlar büyük ihtimalle, içini ferah tut, en doğru zamanda sağlıkla gelsinler dua edecem bol bol

Stres yok, panik yok. Benim halı hazırda doğum kilosunu bile yakalamadı, maşallah Allah nazarlardan korusun evladınızı. Pazar günü yine haberinizi bekliyorum, dualarım sizinle .

Alt açmayı arkadaşlar da söylemiş, onun disinda temizleme pamuğunu sıcak su ile ıslatıp silebilirsiniz bacaklarını falan ama odanın ısısına muhakkak dikkat edin üşüyüp hasta olmasın sonrasında da. Bir de eldiven geçirip elinize damagini uyararak şırınga ile beslemeyi deneyin isterseniz, internette şırınga ile bebek besleme diye aratirsaniz videoları göreceksiniz, hem yorulmamis olur daha kolay beklersiniz, hem de memeyi bırakmaz.

Ben 5 gün ışık altında yatırdım bence faydası var.ve sık sık emzirin saate bir iyileşir merak etmeyin. Tecrübeli anneler 20 günden sonra bebek toparlar dedi bizde öyle oldu. Emiyorsa. Korkmayın

Altını açın ıslak pamukla elini ve ayaklarını silin, sırtını gıdıklayın,burnunu sıkıp bırakın, bunlarda ısrarcı olun emdikçe iyileşecek unutmayın ben bunları yaptım

Allah bütün evlatlarımızı bağışlasın sağ salim evimize getirelim inşallah

Yorumunuz için teşekkür ederiim.
Hastanede yapamadım lavman verdiler onunla yaptıkltan sonra eve geçtim. 3. Günüb sonunda ilk defa az da olsa tuvalete çıkabildim karnımda da gaz var. Çok acıyodu ama şuan daha iyi.
Bu arada evet sütm geldi ama banyo yapmaya çekindik dikişlerim kötü olur diye. Sabah duşa giricem. Ben kabızlıl için kimyon kaynatıp içtim tabi bebekte ishal oldu napıcam hiç bilmiyorum bu arada ayaklarım davul gibi şiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…