- 19 Ocak 2016
- 5.426
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.721
2 gecedir bende de düzenli sancı var 9 da başlıyor 12 1 e kadar sürüp hafifliyor bakalım nezaman gelecekler.Su veya nişan gelmedi bebeğin hareketleri şu an normal sancı nerdeyse yok diyebilirim galiba vazgeçtiakşama tekrar sürpriz yapmazsa bakalım
Konya dayım. Doktor da doğal doğumu destekleyen herhangi birini seçtim canım Fatma çetinerHangi şehirdesiniz acaba? Doktorunuzu öğrenebilir miyim?
Serklajım var zaten aç falan bıraktı doktor sezeryana alacakti son anda vazgeçtiSerklaj yoktu değil mi sende sürekli bakmaları da iyi değil alttan
Valla içimde ateş yanıyor sanki öyleki fenalarday
Canım nerde yaoacan doğumunu karar verdin miSerklajım var zaten aç falan bıraktı doktor sezeryana alacakti son anda vazgeçti
Selamlar 13’e dusmus allahimiza sukurSizi alıntılama yapmayı bulamadım. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Dünya Park'da yapacağımCanım nerde yaoacan doğumunu karar verdin mi
Anladım canım açılmayı takip etmesi lazım serklajı patlatmamak için uğraşıyorlar mecbur İnş sancıların çıkmaz Bi kaç hafta daha ilerletebilirsin endol nidilat falan verdiler miSerklajım var zaten aç falan bıraktı doktor sezeryana alacakti son anda vazgeçti
Düzenliyse belki açılmada oluyordur sabaha karşı aşağı ittirdiğini hissettim şimdi öyle bir şey yok2 gecedir bende de düzenli sancı var 9 da başlıyor 12 1 e kadar sürüp hafifliyor bakalım nezaman gelecekler.
YOk hastaneye göre degisirmi bilmiyorum bizden bu kadar istediler listede yazanı koydumÇocuğu silmeleri için de bir bez örtü koyun falan diyorlar
Ama işte sadece kasılma olarak vardı yalancı sancı gibi doğum sancısı gibi değildi. O yüzden pek ümitli değilimDüzenliyse belki açılmada oluyordur sabaha karşı aşağı ittirdiğini hissettim şimdi öyle bir şey yok
Benimde aynı şekilde şiş yukarda tutmaya Özen gösterin şiliği iniyor . Doktorum 2 gün sonra banyo yap oradaki su geçirmez bandı çöz oraya sadece spanç koy demişti . Ben hastanede de duş aldım eve gelince de ertesi gün duşa girdim hemen sütüm gelsin diye ve rahatlamak için . Hiçbir sıkıntı olmadı duştan sonra sütüm de arttı Allahın izniyleYorumunuz için teşekkür ederiim.
Hastanede yapamadım lavman verdiler onunla yaptıkltan sonra eve geçtim. 3. Günüb sonunda ilk defa az da olsa tuvalete çıkabildim karnımda da gaz var. Çok acıyodu ama şuan daha iyi.
Bu arada evet sütm geldi ama banyo yapmaya çekindik dikişlerim kötü olur diye. Sabah duşa giricem. Ben kabızlıl için kimyon kaynatıp içtim tabi bebekte ishal oldu napıcam hiç bilmiyorum bu arada ayaklarım davul gibi şiş
Hepimizin anneler günü kutlu olsunnnnnAnneler gununuz kutlu olsun ciceklerimmm
Benim bebeğimde bugün 3 günlük ama fazla sarı görünmüyor . Acaba siz kontrolde mi anladınız yoksa gözlerinden vs.mi? Bizim kontrolümüz Salı günü o zamana kadar bir sorun olmaz inşallah . Benim kızımda çok uyuyor zor uyandırıyoruz . Emerken uyuyup kalıyor uyandırıp tekrar devam ediyoruz . Mama +anne sütüyle destekliyorum şu an . Mamayı da enjektörle mememi emerken kenardan veriyorum ki red yaşamayalım diye . Emzik verdim birkaç defa ama çıkarıyor bazen çok istemiyor gibi. Mamayı biberonla versem mi diye de düşünüyorum çünkü biberon Philips avent baya bir çekince geliyor baktım iyice . Bir de sizlere sorum Sezeryan sonrası korseye başladınız mı? Ve nasıl daha hızlı toparlanabiliriz ?Selamlar 13’e dusmus allahimiza sukurtakip suresini uzatti. Carsamba gidecegim. Destekleriniz icin cok tesekkurler
Bende orda yaptim çokta memnun kaldimDünya Park'da yapacağım
Evet hem bebekler ne kadar içerde kalırsa kâr diye bakıyor hem de beni riske atmak istemiyor. 6 saatte bir nidicard içiyorum başka bir şey vermediAnladım canım açılmayı takip etmesi lazım serklajı patlatmamak için uğraşıyorlar mecbur İnş sancıların çıkmaz Bi kaç hafta daha ilerletebilirsin endol nidilat falan verdiler mi
Biliyorum sen doğum yaptığın gün karşı odanda yatıyordum ben deBende orda yaptim çokta memnun kaldim
Gelmeyince gelmiyorlar işte sancı olsun diye daha ne yapacağız bilmiyorumAma işte sadece kasılma olarak vardı yalancı sancı gibi doğum sancısı gibi değildi. O yüzden pek ümitli değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?