- 20 Ocak 2020
- 5.175
- 2.523
- 173
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.741
O biraz yardımcı olur inşallah canım ne diyeceksin sen elinden geleni yapıyorsundur zatenEvet hem bebekler ne kadar içerde kalırsa kâr diye bakıyor hem de beni riske atmak istemiyor. 6 saatte bir nidicard içiyorum başka bir şey vermedi
Benim de plasenta aşağıda canım. 28. Haftadan sonra çıkmıyor diye biliyorum benim de çıkmadı.Benimde aynı şekilde şiş yukarda tutmaya Özen gösterin şiliği iniyor . Doktorum 2 gün sonra banyo yap oradaki su geçirmez bandı çöz oraya sadece spanç koy demişti . Ben hastanede de duş aldım eve gelince de ertesi gün duşa girdim hemen sütüm gelsin diye ve rahatlamak için . Hiçbir sıkıntı olmadı duştan sonra sütüm de arttı Allahın izniylebende sadece normal doğumu beklese miydim belki plesentam yukarı çıkardı diye düşünüyorum .çok üzülüyorum ama bebeğim sağlıklı olsun yeter ki
Doktorunuza sorun korse için bazı doktorlar öneriyor bazılari önermiyor benim doktorum korse kullanmak yok dedi meselaBenim bebeğimde bugün 3 günlük ama fazla sarı görünmüyor . Acaba siz kontrolde mi anladınız yoksa gözlerinden vs.mi? Bizim kontrolümüz Salı günü o zamana kadar bir sorun olmaz inşallah . Benim kızımda çok uyuyor zor uyandırıyoruz . Emerken uyuyup kalıyor uyandırıp tekrar devam ediyoruz . Mama +anne sütüyle destekliyorum şu an . Mamayı da enjektörle mememi emerken kenardan veriyorum ki red yaşamayalım diye . Emzik verdim birkaç defa ama çıkarıyor bazen çok istemiyor gibi. Mamayı biberonla versem mi diye de düşünüyorum çünkü biberon Philips avent baya bir çekince geliyor baktım iyice . Bir de sizlere sorum Sezeryan sonrası korseye başladınız mı? Ve nasıl daha hızlı toparlanabiliriz ?
Yapacak alternatif kalmadı yürüyüş spor bitkisel kürler hepsi denendi sonuç negatifGelmeyince gelmiyorlar işte sancı olsun diye daha ne yapacağız bilmiyorum
O nişan değil bence canım çünkü yaklaşık 2-3 haftadır akıntım vardı doktor muayene etti hatta bu akıntı dediKızlar benim nişanım geldi galiba nişan kırmızı yada pembe olur sanıyordum ben nette aynı akıntı renginde olabileceği yazıyor dün gece ve bu sabah peçeteye 1 parmak kalınlığında ve uzunluğunda hafif sarımsı sümüksü bir akıntı geldi, ağrı veya su gelmesi vs yok başına gelen var mı ? 37+4 günlük gebeyim
Artık hareketi de çok can yakıyor ya sanki içerden biri çimdikliyor hatta çok daha fazlası bile diyebilirimYapacak alternatif kalmadı yürüyüş spor bitkisel kürler hepsi denendi sonuç negatif
Canım ben son 3 hafta o ağrılardan yuruyemiyordum. Çok zor ama bebek veya senin için tehlikeli bir durum degilKızlar pelvis kaslarımın ağrısından yürüyemiyorum. Yürürken çok acıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Hakkımızda hayırlısı olsun artık keşke sancılarımı sana gönderebilsemO biraz yardımcı olur inşallah canım ne diyeceksin sen elinden geleni yapıyorsundur zaten
Benimki yukarı çıktı demişti ama son kontrollerde çok az mesafe var kapatmak üzere dedi . Kanaman çok yoğun olur vs dedi . Ama hala aklımda normali denese miydim diyorum ? Hayırlısı böyleymiş ama bebeğim sağlıklı olsun yeterBenim de plasenta aşağıda canım. 28. Haftadan sonra çıkmıyor diye biliyorum benim de çıkmadı.
Canim doktorlar riske atmak istemiyor. Ben de doktora sordum da Allah korusun kanama bebek için tehlikeli olur demişti. 37 bitince alalım dedi. Yani böylesi en iyisi. Aynen sagliklimolsunlar insallah.Benimki yukarı çıktı demişti ama son kontrollerde çok az mesafe var kapatmak üzere dedi . Kanaman çok yoğun olur vs dedi . Ama hala aklımda normali denese miydim diyorum ? Hayırlısı böyleymiş ama bebeğim sağlıklı olsun yeter
Hadi ya, çok var o zaman doğumaCanım ben son 3 hafta o ağrılardan yuruyemiyordum. Çok zor ama bebek veya senin için tehlikeli bir durum degil
Senin de günün kutlu olsun canımcim. O kaoslar geçip gidiyor inan. Hiç kafana takma. Ne zaman uykuya direnme başlıyor canım. Benim kuşum şuan 2 saatte bir uyanıyor ama memede uyuyakaliyor geriAnneler gününüz kutlu olsun kızlar benim yine aile kaosları ile dolu ve Doğa nın uykuya direnmesi ile bir günüm geçti saat 8 olmuş yeni bakabildim buraya
Benim sezeryan olduğu için günü belliydi. Ama hiç belli olmaz canm. Sağlıkla gelsin bebişinHadi ya, çok var o zaman doğuma
Canım çok geçmiş olsun. Dualarım seninle, güzel haberler alırsın inşallah
Canım çok geçmiş olsun, ne gibi problemler varmış? Tez zamanda sağlığına kavuşursun Allahın izniyle
Çok geçmiş olsun canım, umarım ciddi bir durum yokturdualarımız seninle
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle inşallah hayırlı haberler alırsın
Çok geçmiş olsun canım, ciddi bir şey çıkmaz umarım
Bilmiyorum ki yengem de ebe ona sordum nişan o dediO nişan değil bence canım çünkü yaklaşık 2-3 haftadır akıntım vardı doktor muayene etti hatta bu akıntı dedi
Geçmiş olsun canım illa bi tedavisi vardır stres yapma elinden geldigi kadar sakin ol yavrun içinÇok teşekkür ederim kızlar
Henüz net değil ama orta düzeyde aort yetmezliği olabilir ve kalpte büyüme mevcut.
Tansiyonu yükselen arkadaşlarım öncelikle Allah korusun tabi ki ama lütfen sizde ihmal etmeyin gidip muayene olun içiniz rahat olsun.
Hepinizin anneler gününü kutluyorumbir ömür bebişlerimizle olalım inşallah doya doya..
İnşallah, çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım illa bi tedavisi vardır stres yapma elinden geldigi kadar sakin ol yavrun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?