2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Evet hem bebekler ne kadar içerde kalırsa kâr diye bakıyor hem de beni riske atmak istemiyor. 6 saatte bir nidicard içiyorum başka bir şey vermedi
O biraz yardımcı olur inşallah canım ne diyeceksin sen elinden geleni yapıyorsundur zaten

Benim de plasenta aşağıda canım. 28. Haftadan sonra çıkmıyor diye biliyorum benim de çıkmadı.

Doktorunuza sorun korse için bazı doktorlar öneriyor bazılari önermiyor benim doktorum korse kullanmak yok dedi mesela

Kızlar benim nişanım geldi galiba nişan kırmızı yada pembe olur sanıyordum ben nette aynı akıntı renginde olabileceği yazıyor dün gece ve bu sabah peçeteye 1 parmak kalınlığında ve uzunluğunda hafif sarımsı sümüksü bir akıntı geldi, ağrı veya su gelmesi vs yok başına gelen var mı ? 37+4 günlük gebeyim

O nişan değil bence canım çünkü yaklaşık 2-3 haftadır akıntım vardı doktor muayene etti hatta bu akıntı dedi

Benim de plasenta aşağıda canım. 28. Haftadan sonra çıkmıyor diye biliyorum benim de çıkmadı.
Benimki yukarı çıktı demişti ama son kontrollerde çok az mesafe var kapatmak üzere dedi . Kanaman çok yoğun olur vs dedi . Ama hala aklımda normali denese miydim diyorum ? Hayırlısı böyleymiş ama bebeğim sağlıklı olsun yeter

Canim doktorlar riske atmak istemiyor. Ben de doktora sordum da Allah korusun kanama bebek için tehlikeli olur demişti. 37 bitince alalım dedi. Yani böylesi en iyisi. Aynen sagliklimolsunlar insallah.

Anneler gününüz kutlu olsun kızlar benim yine aile kaosları ile dolu ve Doğa nın uykuya direnmesi ile bir günüm geçti saat 8 olmuş yeni bakabildim buraya
Senin de günün kutlu olsun canımcim. O kaoslar geçip gidiyor inan. Hiç kafana takma. Ne zaman uykuya direnme başlıyor canım. Benim kuşum şuan 2 saatte bir uyanıyor ama memede uyuyakaliyor geri

Canım çok geçmiş olsun. Dualarım seninle, güzel haberler alırsın inşallah

Canım çok geçmiş olsun, ne gibi problemler varmış? Tez zamanda sağlığına kavuşursun Allahın izniyle

Çok geçmiş olsun canım, umarım ciddi bir durum yoktur dualarımız seninle

Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle inşallah hayırlı haberler alırsın

Çok geçmiş olsun canım, ciddi bir şey çıkmaz umarım

Çok teşekkür ederim kızlar
Henüz net değil ama orta düzeyde aort yetmezliği olabilir ve kalpte büyüme mevcut.
Tansiyonu yükselen arkadaşlarım öncelikle Allah korusun tabi ki ama lütfen sizde ihmal etmeyin gidip muayene olun içiniz rahat olsun.
Hepinizin anneler gününü kutluyorum bir ömür bebişlerimizle olalım inşallah doya doya..

Geçmiş olsun canım illa bi tedavisi vardır stres yapma elinden geldigi kadar sakin ol yavrun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…