2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Merhaba doğum yapan anneler ben slepy almıştım bez pişik falan yapmadı ama çok taşırıyo her seferinde sırtına kadar ıslak hangi bezleri aldınız

Merhaba doğum yapan anneler ben slepy almıştım bez pişik falan yapmadı ama çok taşırıyo her seferinde sırtına kadar ıslak hangi bezleri aldınız
Molfix pure&soft aldım çok memnun kaldım geçen gün de mavi olanını aldım o da güzel ama pure&soft olanını daha çok beğendim

Bende slepy bio natürel almıştım ama pişik oluyor sürekli kızım.bide evet sık degistirmeyinve tasirmasi var memnu. Kalamadın molfiks düşünüyorum

Senin de günün kutlu olsun canımcim. O kaoslar geçip gidiyor inan. Hiç kafana takma. Ne zaman uykuya direnme başlıyor canım. Benim kuşum şuan 2 saatte bir uyanıyor ama memede uyuyakaliyor geri
11. Günümüz bugün canım ilk defa bugün yaptı. Hep memede kalmak istiyor 2 saat dursa durur yani. Sanırım temas istiyor sürekli

Uzun süre kalırsa bir çok bez taşma yapar bence canım. İlk oğlumda Molfix kullanmıştım 1 kaç kez dışında taşma falan olmadı. Bunda da sleepy kullanıyorum şimdilik bi sıkıntı olmadı

Artık hareketi de çok can yakıyor ya sanki içerden biri çimdikliyor hatta çok daha fazlası bile diyebilirim
Ayy kesinlikle bazen çığlık atıyorum hatta ayakları sağda benim iç karnım hiç yok nezaman ayağına dokunsam ittiriyor bende topuğunu oynuyorum çok şiriiiiin bu halleride özleyeceğim

Kızlar bebeğim sürekli uyumak istiyor çok zor uyandırıyorum sarılık sınırda çıktı sütüm var şuan emzirmek istiyorum ama bir türlü uyandıramiyorum

Ayy kesinlikle bazen çığlık atıyorum hatta ayakları sağda benim iç karnım hiç yok nezaman ayağına dokunsam ittiriyor bende topuğunu oynuyorum çok şiriiiiin bu halleride özleyeceğim
Ben deee aynısını düşünüyorum burada da yazmıştım daha önce dediklerinin aynısı bizim için de geçerli ama ben tüm hamileliğimde solda hissettim. Doğuma 4 günümüz kaldı, hormonlar ve aşırı duygusallık tavan

Uzun süre kalırsa bir çok bez taşma yapar bence canım. İlk oğlumda Molfix kullanmıştım 1 kaç kez dışında taşma falan olmadı. Bunda da sleepy kullanıyorum şimdilik bi sıkıntı olmadı
2 saatte bir değiştiriyorum yine yanlardan taşıyo kız bide erkek olsa hiç durmuycak demekki diyorum geceleri 3 saati geciyo sadece her uyanışında değiştiriyorum yine taşmış oluyo

Sağlıkla kucağına al canım çok az kalmış . Iste her halleri mükemmel içerde , disarda hepsi doyumsuzzzz. Birde benim 2 tane oğlan var fırlama herkes illallah ettik der oglanlardan ben onlarında her hallerine aşığım evde eşya kalmasa da perdeler yırtılsa dolaplar kırılsa da evlat bambaşka birşey

Sağlıklı olsunlar da önemli olan o yapacak bir şey yok olan oldu artıık.

2 saatte bir değiştiriyorum yine yanlardan taşıyo kız bide erkek olsa hiç durmuycak demekki diyorum geceleri 3 saati geciyo sadece her uyanışında değiştiriyorum yine taşmış oluyo
Ben yaşadım onu sleepy de taşınca birde gaz oluyor o ıslaklık çok kötü üşütüyor

Tüm annelerin anneler gününü tüm kalbimle kutluyorum
Doğum yapan arkadaşlarım da sağlıkla miniklerini büyütsün inşallah

Benim minik doğduğu zamandan beri uyurken hep irkiliyor ve sol bacağında titreme kasılma tarzı birsey oluyor yaşayan duyan bilen annelerim geri dönüş yaparsanız çok mutlu olurum
Hafta içi doktora götüreceğim son zamanlar aşırı dikkatimi çekti
kalpte sıkıntı olabilir mi delik falan Allah korusun inşallah ama çevremdekiler öyle korkuttu beni

Evet özleniyor bu halleri sabahtan beri annem gildeydim sürekli oturdum bişey yoktu kaynanam gile geldik yine aşırı gaz ve aşağı ittirmeler başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…