- 28 Kasım 2024
- 615
- 861
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.781
Benim ilk çocuğum olacak canım ama yaramaz bir oğlan bekliyoruz biz de. Ne yaparsa yapsın başımın üstünde yeri olacakSağlıkla kucağına al canım çok az kalmış . Iste her halleri mükemmel içerde , disarda hepsi doyumsuzzzz. Birde benim 2 tane oğlan var fırlama herkes illallah ettik der oglanlardan ben onlarında her hallerine aşığım evde eşya kalmasa da perdeler yırtılsa dolaplar kırılsa daevlat bambaşka birşey
canim kan sekeri çok düşmüş olabilir aman diyeyim çok dikkatli ol sarılık bu yüzden tehlikeli nöbetleri tetikliyor kan şekerinin düşmesi bende 2 aylıktı yaşadım oğlumda misafir gelecekti ilgilenemedim soğuk havale deniyor titremişti böyle çok şükür 5 yaşında birdaha olmadı. Ac kalmamasına özen gösterip incele bir. Birde mutlaka doktora danişTüm annelerin anneler gününü tüm kalbimle kutluyorum
Doğum yapan arkadaşlarım da sağlıkla miniklerini büyütsün inşallah
Benim minik doğduğu zamandan beri uyurken hep irkiliyor ve sol bacağında titreme kasılma tarzı birsey oluyor yaşayan duyan bilen annelerim geri dönüş yaparsanız çok mutlu olurum
Hafta içi doktora götüreceğim son zamanlar aşırı dikkatimi çekti
kalpte sıkıntı olabilir mi delik falan Allah korusun inşallah ama çevremdekiler öyle korkuttu beni
Amiiinnn minik mucizelerimizBenim ilk çocuğum olacak canım ama yaramaz bir oğlan bekliyoruz biz de. Ne yaparsa yapsın başımın üstünde yeri olacakPerşembe günü doğsun hayırlısıyla da en güzel hâlini göreyim
Çise gaza da gelemiyorlar yerim asla dar olmasin diyorlarEvet özleniyor bu halleri sabahtan beri annem gildeydim sürekli oturdum bişey yoktu kaynanam gile geldik yine aşırı gaz ve aşağı ittirmeler başladı
Ama doğduğu günden beri böyle ayak kasılması var aynı titreme gibi sadece 1 bacağında oluyor doktora götürdüğüm zaman sıkıntı görmediğini söylüyor bu şikayetleri söylemedim ama en erkene ne zaman randevu varsa goturucem inşallah sıkıntı çıkmazcanim kan sekeri çok düşmüş olabilir aman diyeyim çok dikkatli ol sarılık bu yüzden tehlikeli nöbetleri tetikliyor kan şekerinin düşmesi bende 2 aylıktı yaşadım oğlumda misafir gelecekti ilgilenemedim soğuk havale deniyor titremişti böyle çok şükür 5 yaşında birdaha olmadı. Ac kalmamasına özen gösterip incele bir. Birde mutlaka doktora daniş
Aynen yeri dar gibi de durmuyor valla küçük haftalardakinden daha çok hareket ediyor alttan üstten ittirip duruyorÇise gaza da gelemiyorlar yerim asla dar olmasin diyorlar.
Bezi ıslaksa kaka yapıyorsa sorun yok. Doktoruna danış mutlaka belkide normaldir için rahat eder en azından.Ama doğduğu günden beri böyle ayak kasılması var aynı titreme gibi sadece 1 bacağında oluyor doktora götürdüğüm zaman sıkıntı görmediğini söylüyor bu şikayetleri söylemedim ama en erkene ne zaman randevu varsa goturucem inşallah sıkıntı çıkmaz
Ekstra mama takviyesi yapıyoruz yinede aç kalmış olabilir mi 2 saatte bir hep emzirme de yapıyorum
Canım kalpte sorun olsa farkedilirdi bence.Tüm annelerin anneler gününü tüm kalbimle kutluyorum
Doğum yapan arkadaşlarım da sağlıkla miniklerini büyütsün inşallah
Benim minik doğduğu zamandan beri uyurken hep irkiliyor ve sol bacağında titreme kasılma tarzı birsey oluyor yaşayan duyan bilen annelerim geri dönüş yaparsanız çok mutlu olurum
Hafta içi doktora götüreceğim son zamanlar aşırı dikkatimi çekti
kalpte sıkıntı olabilir mi delik falan Allah korusun inşallah ama çevremdekiler öyle korkuttu beni
Masallah çiş kaka sorunumuz yokBezi ıslaksa kaka yapıyorsa sorun yok. Doktoruna danış mutlaka belkide normaldir için rahat eder en azından.
Doktor her muayenede adını bilmiyorum kulağına takıp vücuda koydugu şey ile dinleme yapıyor herseyini bakiyor iyi diyor ama öyle de belli olur mu bilemedimCanım kalpte sorun olsa farkedilirdi bence.
Bu erkekler niçin bu kadar gamsız ve düşüncesizler anlayamıyorum cidden ya, hayır bu ne rahatlık. Belki şarjı bitmiştir dicem amaKızlar sinir krizi geçirmemek için gerçekten kendimi zor tutuyorum eşim düğüne gitmişti annesiyle herkes gelmiş bu saat oldu hala ortada yok senin karın 2 hafta içinde doğurdu doğuracak telefonuna bile ulaşılmıyor ben şimdi bunu boşasam haklı değil miyim bir insan nasıl bu kadar sorumsuz olabilir aklım almıyor gerçekten
Telefonu sıkıntılı zaten yaptırmaya çalışıyordu en son 23.11 de konuştuk tamam gelicem birazdan dedi düğünde alkol alıyordu anladım ama bak özellikle belirttim ağrım olsa va senin karın hamile gel diye 12den beri haber alınamıyor saat kaç oldu ve daha 3 gün önce birbirimize girmiştik. Gerçekten toparlanıp annemlere gitmek istiyorumBu erkekler niçin bu kadar gamsız ve düşüncesizler anlayamıyorum cidden ya, hayır bu ne rahatlık. Belki şarjı bitmiştir dicem ama
bu saate kalmazsın ya
Ama boşama da olmaz aşkm sakin kal
Stres yapmamalısın canım sancın ağrın olabilir. Sonuna kadar haklısın ama şu an sadece bebeğini ve kendini düşün. Geldiğinde de hiç konuşma hatta direkt yat uyu şimdi. Konuşsan da sabah hatırlamayacak zaten alkollüyseTelefonu sıkıntılı zaten yaptırmaya çalışıyordu en son 23.11 de konuştuk tamam gelicem birazdan dedi düğünde alkol alıyordu anladım ama bak özellikle belirttim ağrım olsa va senin karın hamile gel diye 12den beri haber alınamıyor saat kaç oldu ve daha 3 gün önce birbirimize girmiştik. Gerçekten toparlanıp annemlere gitmek istiyorum
Evet beğenmedim yani fiyatı uygun pahalı beze alıştırmıyım sık değiştiririm diye düşündüm ama yokBen yaşadım onu sleepy de taşınca birde gaz oluyor o ıslaklık çok kötü üşütüyor
Sende doğum yapsanda kurtulsan canım zor bı hamilelik geçirdin bide geç kalınca dahada zor Rabbim bir avazda kurtarsınEvet özleniyor bu halleri sabahtan beri annem gildeydim sürekli oturdum bişey yoktu kaynanam gile geldik yine aşırı gaz ve aşağı ittirmeler başladı
İnternete bakmayın bazen çok küçük şeyleri bile kötü bı hastalık oluyo varsada herşeyin çaresi var stres yapmayın Dr götürün bakalım ne diyecekMasallah çiş kaka sorunumuz yok
Geç kalmadan mutlaka danışıcam aşırı derecede korkuttu beni internette hiç iyi şeyler yazmıyor
Alkol almasa iyiydi bu dönemde aniden sancilansaniz hastaneye gitmeye kalksan sıkıntı erkekler neden böyle gerçekten fitratlari böyle demekkiTelefonu sıkıntılı zaten yaptırmaya çalışıyordu en son 23.11 de konuştuk tamam gelicem birazdan dedi düğünde alkol alıyordu anladım ama bak özellikle belirttim ağrım olsa va senin karın hamile gel diye 12den beri haber alınamıyor saat kaç oldu ve daha 3 gün önce birbirimize girmiştik. Gerçekten toparlanıp annemlere gitmek istiyorum
İnş bekleyen herkesinki gelsin artık 1 saat uyudum mide bulantısına uyandımSende doğum yapsanda kurtulsan canım zor bı hamilelik geçirdin bide geç kalınca dahada zor Rabbim bir avazda kurtarsın
Teşekkür ederimİnternete bakmayın bazen çok küçük şeyleri bile kötü bı hastalık oluyo varsada herşeyin çaresi var stres yapmayın Dr götürün bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?