- 31 Ekim 2022
- 440
- 291
- 33
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.821
Canım emzirme izni çıktıktan sonra taburcu ediyorlar genelde bir şey dediler miValla dilediğiniz kadar kucağa alın bebişleri kızlar. İlk 3 ay zaten alışmaz sonrasında da hareketlenme başlayınca atın yere bi yorgan vb bişey üzerinde beraber oynayın. Keşke oğlum yanımda olsa da valla umrumda değil kimse indirmem kucağımdan
Bu sabah kan tahlili yapacaklar erkenden. 11 de Dr bilgilendirme yapacak bakalım inşallah toparlanmış tır tamamenCanım emzirme izni çıktıktan sonra taburcu ediyorlar genelde bir şey dediler mi
Tabi solunum tekrar kan tahlil de bakacaklardır
Yengem hep derki ben bu hataya düştüm siz düşmeyin ki dayım onu almak için o kadar uğraşmış, mızmızlanın hiçbirşeyden de anlamıyor görünün ben temizlik falan yapıcam diye bir tarafımı yırtarım bu konuda çok şeyimdir gebelik önceside öyleydim maddi durumu da biri tutmaya yeterli ama ya ben yaparım kafasındayım hep yengem de kıymetiniz asla bilinmez böyle adamın cebini düşünmeyeceksin kendini düşüneceksin ben yapamıyorum diceksin kadın tutacaksın evde saçını kendin yapıyorsun mesela düzleştiriyorsun yok haftada 1 kuaföre gideceksin vs vs… Ama bende yine yok düşünürüm kendim çalışırken deli gibi harcardım eşimde 2 kere düşünüyorumErkeklerin çogu aynı canım asla anlamıyorlar yada biz kendimizi ifade edemiyoruz mu acabasanki keyfimizden bu haldeyiz mızmızlansak belki daha mı iyi olucak bilmiyorum
Dosyanı gördüm 35 haftalık falan dedi hemşireler bir de kardeşindi galiba gelip bebek solunumda zorlanıyor falan demistiAaa nerden bildin kız ben olduğumu
Bende aynı canım herşeyim eşimle ortak kendime ayrı hiç param yok çok kızıyorum kendime ama yinede diğer türlü yapamıyorumYengem hep derki ben bu hataya düştüm siz düşmeyin ki dayım onu almak için o kadar uğraşmış, mızmızlanın hiçbirşeyden de anlamıyor görünün ben temizlik falan yapıcam diye bir tarafımı yırtarım bu konuda çok şeyimdir gebelik önceside öyleydim maddi durumu da biri tutmaya yeterli ama ya ben yaparım kafasındayım hep yengem de kıymetiniz asla bilinmez böyle adamın cebini düşünmeyeceksin kendini düşüneceksin ben yapamıyorum diceksin kadın tutacaksın evde saçını kendin yapıyorsun mesela düzleştiriyorsun yok haftada 1 kuaföre gideceksin vs vs… Ama bende yine yok düşünürüm kendim çalışırken deli gibi harcardım eşimde 2 kere düşünüyorum
Bende aynıyım yıllarca çalıştım kenara kendi adıma bı para atmadım evet harcamaları düşünüyoruz ama çocuklar var anne olunca mecbur fedakarlık yapiliyoBende aynı canım herşeyim eşimle ortak kendime ayrı hiç param yok çok kızıyorum kendime ama yinede diğer türlü yapamıyorumbu kadar fedakarlığa hiç gerek yok ama karakter meselesi
Tek istedigimiz sadece bunun görülmesi görülmediği zaman insan çok kırılıyoBende aynıyım yıllarca çalıştım kenara kendi adıma bı para atmadım evet harcamaları düşünüyoruz ama çocuklar var anne olunca mecbur fedakarlık yapiliyo
Hepsi öyle değil bence özellikle bizim Türk erkekleri ekstra vurdumduymaz ve sorumsuz çünkü hep pışpışlanarak büyütüyorlar benim eşim hem mesaili işte çalışıyor hem de restoran sahibi kardeşiyle ortak kardeşi şuan ülkesine gitti ziyarete yani kendisi ilgilenmesi gerekiyor ama hafta sonu sancım olduğu için hep yanımda kaldı Allah razı olsun bu sabah bile sancılarım geçti dediğim halde ofise gideyim mi diye bana sordu yani düşünceyle alakalı sırf o işteyken yalnız kalmıyım diye ailem de olmadığı için yatılı bakıcı tuttu eşin anlayışı büyük şans övünmek gibi anlaşılmasın ama bu dönemde nasıl davranıldığı ömür boyu unutulmuyor.Alkol almasa iyiydi bu dönemde aniden sancilansaniz hastaneye gitmeye kalksan sıkıntı erkekler neden böyle gerçekten fitratlari böyle demekki
Evet canım uzun süredir doğum pozisyonunda bebek zaten 3 hafta önce gittiğimde rahim kapalı denmişti bu sefer 1 cm açıklık çıktı. Tabi o kadar belirleyici değil umarım sancılarla birlikte açılma ilerlemiştir bir dahakine doğumla sonuçlanır. Bel ağrım inanılmaz arttı. Yurtdışında olduğum için sık randevu vermiyorlar 3 haftaya vermişti randevuyu zaten 39+ hafta oluyorum muhtemelen doğar o zamana kadarSancı hissetmeyebilirsiniz, bu olabiliyor
Bebek doğum pozisyonunu almış mı söyledi mi doktorunuz
Doktor kontrolünüzün süresi yakın mı peki
Bende kanlı akıntı olarak bekliyordum ama doğumdan 4 gün önce sarı renkli avuç içim kadar sümüksü akıntım oldu ertesi gün kontrolüm vardı doktor yakın zamanda doğum görünmüyor dedi ama 3 gün sonra doğurdum. 37+1 de geldi 37+5 de doğumum olduKızlar benim nişanım geldi galiba nişan kırmızı yada pembe olur sanıyordum ben nette aynı akıntı renginde olabileceği yazıyor dün gece ve bu sabah peçeteye 1 parmak kalınlığında ve uzunluğunda hafif sarımsı sümüksü bir akıntı geldi, ağrı veya su gelmesi vs yok başına gelen var mı ? 37+4 günlük gebeyim
39+5 le peşindeyimGünaydın, Bugünde doğurmadım kızlar 40+2
Aynı tarif ettiğin gibi bir gece aktı bir de sabah, 37+4 geldi benimde ama ağrım sancım vs yokBende kanlı akıntı olarak bekliyordum ama doğumdan 4 gün önce sarı renkli avuç içim kadar sümüksü akıntım oldu ertesi gün kontrolüm vardı doktor yakın zamanda doğum görünmüyor dedi ama 3 gün sonra doğurdum. 37+1 de geldi 37+5 de doğumum oldu
Canım benim bebeğim kolda bacakta kasılma titreme gibi bir şey oluyor normal mi bilmiyorum ama tedirginimTüm annelerin anneler gününü tüm kalbimle kutluyorum
Doğum yapan arkadaşlarım da sağlıkla miniklerini büyütsün inşallah
Benim minik doğduğu zamandan beri uyurken hep irkiliyor ve sol bacağında titreme kasılma tarzı birsey oluyor yaşayan duyan bilen annelerim geri dönüş yaparsanız çok mutlu olurum
Hafta içi doktora götüreceğim son zamanlar aşırı dikkatimi çekti
kalpte sıkıntı olabilir mi delik falan Allah korusun inşallah ama çevremdekiler öyle korkuttu beni
Büyük oğlumdan hatırladığıma göre o kadar çok yoktu ama aşı takviminde değişiklik olmuş galiba. 2. Ayda yapılan karma aşı ama birlikte yapılıyor diye hatırlıyorumKızlar merhaba dün haberde gördüm bebeğe 2. Ayında 8 aşı birden yapıyorlarmış doğru mu acaba
MaşallahGunaydin ciceklerim 36+6 dan selamlar pufudul suratlim bugn coknuykuluydu3100 olmusuz 50 cm vajinali beklesek 40 i cok rahat gorur gecwr dedi doktor rahati cok yerindeymis minnosun nst de sifir sanci 20 sinde tekrar kontrol 23 undede dofm bakalm
Normal doğum mu yapıcaksın canım?Günaydın, Bugünde doğurmadım kızlar 40+2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?