2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Geldi kapıyı açtım duştaydım ne kadar bekledi bilmiyorum neden açmadın falan seslendi etti asla cevap vermedim sen bilirsin hep aynı şeyi yapıyorsun dedi gitti yattı… Bu kadar sorumsuz olmaz insan evlenince birşey oluyor gidemez kafasına giriyor zaten hamilelikte kilo alıyorsun vücudun değişiyor ne bileyim göğüslerin sarkıyor rahmin değişiyor hep bende psikolojik beni beğenmiyor mu kafasına giriyorum, bunları hak etmiyorum cidden hele böyle bir dönemde çocuk anlıyor gibi içimde dört dönüyor ben ağladıkça

Canım kesinlikle hissediyor bebeklerimiz. Sakin kalmaya çalış. Yarın sakinken konuşman şart ama çünkü doğumdan sonra daha da beklentin artacak ve sana destek olmak zorunda

Canım kesinlikle hissediyor bebeklerimiz. Sakin kalmaya çalış. Yarın sakinken konuşman şart ama çünkü doğumdan sonra daha da beklentin artacak ve sana destek olmak zorunda
Konuşmayı düşünmüyorum, direk beşiği vs toplayıp annemlere gitmeyi düşünüyorum yada doğum yapıp hastaneden direk annemlere geçerim o ikilemde kaldım

Evet gerçekten hissediyorlar ben kayınvalidemlerle tartıştım beni sinir ettiler bebek karnimda çıldırdı o gece sabahı doğurdum bugün bende sizin gibi hissettim 14 gün oldu doğum yapalı göğüslerim şiş eşim dışarı çıkalım biraz dedi üzerime olan giysi bulamadım hiç bişeyim olmuyo moralim bozuldu gerçekten bu dönemler çok zor stres yapmayın bugünlerde geçecek inşallah

Aynı şeyi bende yaşadım.esimle evliligimizin en buyik tartışmasını yapmıştık.o gece karın setliginden yatamadım sabaha kadar .kusluk halı birkac gün devam etti aynı şekilde karın ağrım da devam etti ve 35. Haftamda doğurdum.olan bana ve bebeğime oldu.kessinlikle stresin doğumu tetiklediğini düşünüyorum ve kendime çok kızıyorum

Bir toparlayabilsem zaten… Bebek semsert oldu karnımda kimsenin bunu yaşatmaya hakkı yok, gerçekten bu dönemde özellikle bu dönemde yapılan şeyler daha ağır izler bırakıyor insanda asla affetmicem

Evet böyle dönemlerde daha çok anlayış bekliyoruz herhalde onu da bulamayınca stres sıkıntı oluyoruz

Erkeklerin çogu aynı canım asla anlamıyorlar yada biz kendimizi ifade edemiyoruz mu acabasanki keyfimizden bu haldeyiz mızmızlansak belki daha mı iyi olucak bilmiyorum

Mide problemi bendede var canım şimdi cayır cayır yanıyo biraz önce uyandım içtigim tek şey tiroid hapı
Ben sürekli yaşamıyorum da sağıma yatmıştım herhalde sertlik baskı falan oldu ondan diye düşünüyorum

2 saatte bir değiştiriyorum yine yanlardan taşıyo kız bide erkek olsa hiç durmuycak demekki diyorum geceleri 3 saati geciyo sadece her uyanışında değiştiriyorum yine taşmış oluyo
Miktarı o kadar çok mu ? Bizim bir avuç içi kadar belki o kadar bile olmuyor. Bir kaç kez gevşek bağladığım için sıyrıldı belden çıktı ama o kadar bezi dolduracak kadar olmuyor bizim

2 saatte bir değiştiriyorum yine yanlardan taşıyo kız bide erkek olsa hiç durmuycak demekki diyorum geceleri 3 saati geciyo sadece her uyanışında değiştiriyorum yine taşmış oluyo
Bilemedim canım acıtmasın diye gevşek mi bırakıyosun acaba. Hiç bilemedim ben hem bio natural hem de natural kullandım sıkıntı olmadı hiç

Su veya nişan gelmedi bebeğin hareketleri şu an normal sancı nerdeyse yok diyebilirim galiba vazgeçti akşama tekrar sürpriz yapmazsa bakalım
Sancı hissetmeyebilirsiniz, bu olabiliyor
Bebek doğum pozisyonunu almış mı söyledi mi doktorunuz
Doktor kontrolünüzün süresi yakın mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…