- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.861
Kilo artışı var mı ? Varsa doyuyordur canım benim kız da 2 gündür sürekli memede her seferinde 1 saat 2 memeyi de emiyor hala aranıyor. 12 günlük olduk . Temas mı istiyor diye düşünüyorum hep memede kalmak istiyor. Çarşamba kontrole gidicez bakalım ne diyecek doktorKizlar benim kızım sürekli emmek istiyo arada sağıp buzluğa atiyodum başlarda 15 günlük olduk sağmıyorum artık bol emziriyorum hala yalaniyo 30 ml mama gece bir sefer veriyorum bugün yine emzirdim iki göğsümüde doymadı gibi geldi 30ml mama verdim onuda bitirdi acaba doymuyomu bu sefer memeyi birakirmi mamaya alışıp
Kesinlikle kuzu yaaa bide almış başını gitmiş her yer bi bahaneyle temizlik yapmış oluyor insan. Poşetlerce çöp atıyorum kağıt ıvır zıvır niye sakladığımı anlamadığım tonla şey varmışValla benimde yapmadığım yer kalmadı yap arkadaşım bir süre bebekle meşgul olcağımız için kafan ferah olur.
Canım işemesi az değilse bi de kilo alımı iyiyse doyuyodur. İlk oğlum gazdan dolayı çok emmek istiyordu bilmediğim için emziriyodum ben de doktor azaltmamı söylemişti.Kizlar benim kızım sürekli emmek istiyo arada sağıp buzluğa atiyodum başlarda 15 günlük olduk sağmıyorum artık bol emziriyorum hala yalaniyo 30 ml mama gece bir sefer veriyorum bugün yine emzirdim iki göğsümüde doymadı gibi geldi 30ml mama verdim onuda bitirdi acaba doymuyomu bu sefer memeyi birakirmi mamaya alışıp
Benimde ağrım sancım olmadı akıntım geldi sandım böyle biseyle karşılaşmıştım sende kendini takip et ne olur ne olmaz doktoruna bilgi verebilirsinAynı tarif ettiğin gibi bir gece aktı bir de sabah, 37+4 geldi benimde ama ağrım sancım vs yok
Ben kontrolde kanda anladim ama 14 de cikinca gozlerinin aki da sararmisti. Ben de ayni sizin gibi siringayla mama verdim ama simdi anne sutu mama biberonla veriyorum. Gectik biberona. Beslenmesi benim iicn daha onemliydi :/ philips avent kullaniyorum. Korse icin de yeni aldim daha henuz takamadim ama korse ve sporla ilerliyicemBenim bebeğimde bugün 3 günlük ama fazla sarı görünmüyor . Acaba siz kontrolde mi anladınız yoksa gözlerinden vs.mi? Bizim kontrolümüz Salı günü o zamana kadar bir sorun olmaz inşallah . Benim kızımda çok uyuyor zor uyandırıyoruz . Emerken uyuyup kalıyor uyandırıp tekrar devam ediyoruz . Mama +anne sütüyle destekliyorum şu an . Mamayı da enjektörle mememi emerken kenardan veriyorum ki red yaşamayalım diye . Emzik verdim birkaç defa ama çıkarıyor bazen çok istemiyor gibi. Mamayı biberonla versem mi diye de düşünüyorum çünkü biberon Philips avent baya bir çekince geliyor baktım iyice . Bir de sizlere sorum Sezeryan sonrası korseye başladınız mı? Ve nasıl daha hızlı toparlanabiliriz ?
Daha tartılmadi 15 gün sonra kontrolümüz ama kilo aldı baya belli oluyo ama mamada yiyo ve bitiriyo doysa mamayi yemezdi herhalde çok güzel sütüm geliyodu ama iki gündür sanki sütüm azaldı misafir falan geldi güzel beslenemedim hemen fark ettiKilo artışı var mı ? Varsa doyuyordur canım benim kız da 2 gündür sürekli memede her seferinde 1 saat 2 memeyi de emiyor hala aranıyor. 12 günlük olduk . Temas mı istiyor diye düşünüyorum hep memede kalmak istiyor. Çarşamba kontrole gidicez bakalım ne diyecek doktor
Çok çiş yapıo ama mamayida bitiriyorCanım işemesi az değilse bi de kilo alımı iyiyse doyuyodur. İlk oğlum gazdan dolayı çok emmek istiyordu bilmediğim için emziriyodum ben de doktor azaltmamı söylemişti.
Ama ağlıyor nasıl azalticaz emmesse ortalığı yıkıyorCanım işemesi az değilse bi de kilo alımı iyiyse doyuyodur. İlk oğlum gazdan dolayı çok emmek istiyordu bilmediğim için emziriyodum ben de doktor azaltmamı söylemişti.
Kilo aldıysa doyuyordur. Bir de sütü artırmak için dönem dönem daha fazla emebiliyormuş yenidoğanlar. Ayrıca temas da istiyorlar, o yüzden de memede kalmak istiyorlar. Ben mama vermiyorum şuan doktor takip edelim mama verme demişti. Normalde 15 dk tek meme emerdi şimdi iki gündür filan 2 memeyi boşaltıyor bazen yatırıyorum tekrar istiyor.Daha tartılmadi 15 gün sonra kontrolümüz ama kilo aldı baya belli oluyo ama mamada yiyo ve bitiriyo doysa mamayi yemezdi herhalde çok güzel sütüm geliyodu ama iki gündür sanki sütüm azaldı misafir falan geldi güzel beslenemedim hemen fark etti
Kimyonlu su yap canım gün içinde onu tüket özellikle yemeklerden sonraKızlar bebişlerin gazı için ne yapıyorsunuz? 6 günlüğüz iki gündür günde bir iki kez çok zorlanıyor dün gece ıkınırken ne emdiyse kustu biranda, aşırı korktumgaz çıkarma hareketleri de yapıyoruz ama benden mi geçiyor acaba tavsiyeniz var mı?
Soğan falan yiyorsan ya da soğuk alıyorsan senden de kaynaklı olabilir canım damla almak istersen vicol diye Bi damla var bitkisel ben oğlumda 8 ay onu kullandım gerekenden az veriyordum amaKızlar bebişlerin gazı için ne yapıyorsunuz? 6 günlüğüz iki gündür günde bir iki kez çok zorlanıyor dün gece ıkınırken ne emdiyse kustu biranda, aşırı korktumgaz çıkarma hareketleri de yapıyoruz ama benden mi geçiyor acaba tavsiyeniz var mı?
Canım herkes bana da gaz yapmayan şeyler ye senin gazın bebeğe geçer sıcak tut kendini filan diyordu ama doktorlar bağırsak gazının süt ile bebeğe geçmediğini söylüyorlar. Sezaryen sonrası oluşan gaz için kimyon, rezene, anason kaynatıyorum ben günde 1 bardak içiyorum. Hem süte hem gaza iyi geliyormuş.Kızlar bebişlerin gazı için ne yapıyorsunuz? 6 günlüğüz iki gündür günde bir iki kez çok zorlanıyor dün gece ıkınırken ne emdiyse kustu biranda, aşırı korktumgaz çıkarma hareketleri de yapıyoruz ama benden mi geçiyor acaba tavsiyeniz var mı?
Canım daha bizim gaz başlamadı. Dr yediklerin etkilemez desede ben çok dikkat ediyorum. Soğuk almamaya ve gaz yapan şeyler yememeyeKızlar bebişlerin gazı için ne yapıyorsunuz? 6 günlüğüz iki gündür günde bir iki kez çok zorlanıyor dün gece ıkınırken ne emdiyse kustu biranda, aşırı korktumgaz çıkarma hareketleri de yapıyoruz ama benden mi geçiyor acaba tavsiyeniz var mı?
Evet mama verince güzel uyuyo sadece memeyle uyumuyo o yüzden günde bir sefer verdim şimdi gündüzleri de bir biberon vermeye başladim 30 ml yetiyo öbür türlü yemek falan yapamıyorumKilo aldıysa doyuyordur. Bir de sütü artırmak için dönem dönem daha fazla emebiliyormuş yenidoğanlar. Ayrıca temas da istiyorlar, o yüzden de memede kalmak istiyorlar. Ben mama vermiyorum şuan doktor takip edelim mama verme demişti. Normalde 15 dk tek meme emerdi şimdi iki gündür filan 2 memeyi boşaltıyor bazen yatırıyorum tekrar istiyor.
15 dakika biyunca süt geliyor mu.benim ki 10 dakika emse bile sadece ilk iki üç dakika yutkunma sesi geliyor sonra bitiyor sürüm.sizce sütum çok mu az bebek 3 kg acaba ona yetiyir mudurKilo aldıysa doyuyordur. Bir de sütü artırmak için dönem dönem daha fazla emebiliyormuş yenidoğanlar. Ayrıca temas da istiyorlar, o yüzden de memede kalmak istiyorlar. Ben mama vermiyorum şuan doktor takip edelim mama verme demişti. Normalde 15 dk tek meme emerdi şimdi iki gündür filan 2 memeyi boşaltıyor bazen yatırıyorum tekrar istiyor.
Biz yarın doktora gideceğiz bizim sadece bacaklar havada olunca titreme kasılma tarzı birsey oluyor inşallah ciddi birsey değildir isterseniz size haber vereyim ne diyorsa doktorCanım benim bebeğim kolda bacakta kasılma titreme gibi bir şey oluyor normal mi bilmiyorum ama tedirginim
Aynen canım haberini bekliyorum bugün biz doktora gittik sordumda normal olduğunu söylediBiz yarın doktora gideceğiz bizim sadece bacaklar havada olunca titreme kasılma tarzı birsey oluyor inşallah ciddi birsey değildir isterseniz size haber vereyim ne diyorsa doktor
Bugün başladım canım inşallah fayda eder emerken başlıyor ıkınmaya çok üzülüyorumKimyonlu su yap canım gün içinde onu tüket özellikle yemeklerden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?