2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kilo artışı var mı ? Varsa doyuyordur canım benim kız da 2 gündür sürekli memede her seferinde 1 saat 2 memeyi de emiyor hala aranıyor. 12 günlük olduk . Temas mı istiyor diye düşünüyorum hep memede kalmak istiyor. Çarşamba kontrole gidicez bakalım ne diyecek doktor

Valla benimde yapmadığım yer kalmadı yap arkadaşım bir süre bebekle meşgul olcağımız için kafan ferah olur.
Kesinlikle kuzu yaaa bide almış başını gitmiş her yer bi bahaneyle temizlik yapmış oluyor insan. Poşetlerce çöp atıyorum kağıt ıvır zıvır niye sakladığımı anlamadığım tonla şey varmış

Canım işemesi az değilse bi de kilo alımı iyiyse doyuyodur. İlk oğlum gazdan dolayı çok emmek istiyordu bilmediğim için emziriyodum ben de doktor azaltmamı söylemişti.

Ben kontrolde kanda anladim ama 14 de cikinca gozlerinin aki da sararmisti. Ben de ayni sizin gibi siringayla mama verdim ama simdi anne sutu mama biberonla veriyorum. Gectik biberona. Beslenmesi benim iicn daha onemliydi :/ philips avent kullaniyorum. Korse icin de yeni aldim daha henuz takamadim ama korse ve sporla ilerliyicem

Daha tartılmadi 15 gün sonra kontrolümüz ama kilo aldı baya belli oluyo ama mamada yiyo ve bitiriyo doysa mamayi yemezdi herhalde çok güzel sütüm geliyodu ama iki gündür sanki sütüm azaldı misafir falan geldi güzel beslenemedim hemen fark etti

Kızlar bebişlerin gazı için ne yapıyorsunuz? 6 günlüğüz iki gündür günde bir iki kez çok zorlanıyor dün gece ıkınırken ne emdiyse kustu biranda, aşırı korktum gaz çıkarma hareketleri de yapıyoruz ama benden mi geçiyor acaba tavsiyeniz var mı?

Kilo aldıysa doyuyordur. Bir de sütü artırmak için dönem dönem daha fazla emebiliyormuş yenidoğanlar. Ayrıca temas da istiyorlar, o yüzden de memede kalmak istiyorlar. Ben mama vermiyorum şuan doktor takip edelim mama verme demişti. Normalde 15 dk tek meme emerdi şimdi iki gündür filan 2 memeyi boşaltıyor bazen yatırıyorum tekrar istiyor.

Kimyonlu su yap canım gün içinde onu tüket özellikle yemeklerden sonra

Soğan falan yiyorsan ya da soğuk alıyorsan senden de kaynaklı olabilir canım damla almak istersen vicol diye Bi damla var bitkisel ben oğlumda 8 ay onu kullandım gerekenden az veriyordum ama

Canım herkes bana da gaz yapmayan şeyler ye senin gazın bebeğe geçer sıcak tut kendini filan diyordu ama doktorlar bağırsak gazının süt ile bebeğe geçmediğini söylüyorlar. Sezaryen sonrası oluşan gaz için kimyon, rezene, anason kaynatıyorum ben günde 1 bardak içiyorum. Hem süte hem gaza iyi geliyormuş.

Kızlar ilk kontrolde bebisleriniz ne kadar kaybetmişti? Kızım 200 Gr zayıflamış. Şuan sarılık görünmüyor şükür. 8.gun tekrar kontrole çağırdı dr

Canım daha bizim gaz başlamadı. Dr yediklerin etkilemez desede ben çok dikkat ediyorum. Soğuk almamaya ve gaz yapan şeyler yememeye

Evet mama verince güzel uyuyo sadece memeyle uyumuyo o yüzden günde bir sefer verdim şimdi gündüzleri de bir biberon vermeye başladim 30 ml yetiyo öbür türlü yemek falan yapamıyorum

15 dakika biyunca süt geliyor mu.benim ki 10 dakika emse bile sadece ilk iki üç dakika yutkunma sesi geliyor sonra bitiyor sürüm.sizce sütum çok mu az bebek 3 kg acaba ona yetiyir mudur

Canım benim bebeğim kolda bacakta kasılma titreme gibi bir şey oluyor normal mi bilmiyorum ama tedirginim
Biz yarın doktora gideceğiz bizim sadece bacaklar havada olunca titreme kasılma tarzı birsey oluyor inşallah ciddi birsey değildir isterseniz size haber vereyim ne diyorsa doktor

Biz yarın doktora gideceğiz bizim sadece bacaklar havada olunca titreme kasılma tarzı birsey oluyor inşallah ciddi birsey değildir isterseniz size haber vereyim ne diyorsa doktor
Aynen canım haberini bekliyorum bugün biz doktora gittik sordumda normal olduğunu söyledi

Kimyonlu su yap canım gün içinde onu tüket özellikle yemeklerden sonra
Bugün başladım canım inşallah fayda eder emerken başlıyor ıkınmaya çok üzülüyorum bugün doktora gittik normal diyor emzirdikten sonra mutlaka gazını çıkarın dedi ama ıkınırken üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…