2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kizlar benim kızım sürekli emmek istiyo arada sağıp buzluğa atiyodum başlarda 15 günlük olduk sağmıyorum artık bol emziriyorum hala yalaniyo 30 ml mama gece bir sefer veriyorum bugün yine emzirdim iki göğsümüde doymadı gibi geldi 30ml mama verdim onuda bitirdi acaba doymuyomu bu sefer memeyi birakirmi mamaya alışıp

Kizlar sezeryan doğumda kanama ne kadar sürüyor 17. Günüm hala kanamam geliyor geleceği zaman karnıma sancı giriyor normalmi?

Selam canlar napıyorsunuz
Ben bugün mutfak dolap içlerine girdim. Duzenledikce ferahlıyorum. Eşim kızıyor çocuk doğunca buralara mı bakacak diye evi elden geciresim var komple
Valla benimde yapmadığım yer kalmadı yap arkadaşım bir süre bebekle meşgul olcağımız için kafan ferah olur.

Ayyy hadi canım bir avazda yaaa
İnş biraz önce oğluma baran asaf hadi çık evimize gidelim de kardeşe dedim fazla sürmedi ağrı başladı ama devamı gelirse İnş eşime yazdım o da bugün işten geç çıkacak ama nasıl olursa

Sen tecrübelisin zaten canımda sakin kalmaya çalış hemen gelmiyorlar zaten, uzan dinlen hafif şeyler ye. Nefesine odaklanmaya çalış

Sen tecrübelisin zaten canımda sakin kalmaya çalış hemen gelmiyorlar zaten, uzan dinlen hafif şeyler ye. Nefesine odaklanmaya çalış
Aynen artık tecrübeliyiz arka arkaya 3 kere girdi ağrı geri durdu bişey olursa panik olacağım gibi duruyor

Yanlış alarm gibi arka arkaya olunca geliyor herhalde dedim de vazgeçti geri yarın son gün gelse artık iyi olur
Benim 3 gündür düzenli oluyor 10 dk bir 2,3 saat sürüp bitiyor bakalım eni sonu gelecekler merak etme öyle günü gününe herkesin gelmiyor zaten bir önceki 41+3 te gelmişti benim

Benim 3 gündür düzenli oluyor 10 dk bir 2,3 saat sürüp bitiyor bakalım eni sonu gelecekler merak etme öyle günü gününe herkesin gelmiyor zaten bir önceki 41+3 te gelmişti benim
Aynen elbet doğacaklar bende 39+6 yapmıştım onda Bi anda başladı diye bunda da öyle olacak sandım da olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…