2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
15 dakika biyunca süt geliyor mu.benim ki 10 dakika emse bile sadece ilk iki üç dakika yutkunma sesi geliyor sonra bitiyor sürüm.sizce sütum çok mu az bebek 3 kg acaba ona yetiyir mudur
süt geliyor , hatta memeyi bazen bırakıyor akıyor yüzüne filan. Ama ben dil bağı varken çok sağdım ememiyor diye bir anda coştu memeler bir de dinlene dinlene emiyor canım öyle sürekli cuk cuk yutkunma sesi gelmiyor, 15 sn emiyor mesela yoruluyor azıcık dinleniyor eğer aktif emmiyorsa çenesinden azıcık destekliyorum ya da memeyi sağar gibi sıkıyorum devam ediyor. Çeneleri çok çabuk yoruluyor şuan zamanla güçlenecekmiş emişleri. Kontrole gittin mi kilo alımı varsa yetiyordur sütün her bebek farklı oluyor endişelenme hiç

Evet ya gerçekten insanın içi gidiyor bir başkasının gaz çıkarmasının beni bu kadar rahatlatacağını düşünmezdim

Ay bana da öyle dediler dünden beri çorap üstü çorap giyiyorum yelek falan ıkınırken içim gidiyor sağol canım ya kendimi suçtu hissediyordum çok iyi geldi bu mesajın

Benimki prameture doğduğu için doktor direk mamayla desteklememi istedi.2 saatte bı 30 CC mama veriyirdum.simdi 45 CC ye çıkarttık.24 saatte 5 6 defa mama içiyor.yacas yavaş azlatmak istiyorim mamayi ama sürüme güvenemiyorum.ay sonu az kilo aldığını gormek çok üzer beni

Arada sagiyorim sütümü 3 4 saatlik bekleme sonrası 40 CC üstü hiç çıkmadı çok üzülüyorum ya sutum az diye

Ay bana da öyle dediler dünden beri çorap üstü çorap giyiyorum yelek falan ıkınırken içim gidiyor sağol canım ya kendimi suçtu hissediyordum çok iyi geldi bu mesajın
Valla gazman gibiyim sanki yediğim her şey bana gaz yapıyor şuan ki çok dikkat ediyorum ama benim kızımda (maşallah diyeyim ) gaz problemi yok çıkarıyor. İnşallah böyle devam eder. Benden geçiyor olsaydı çocuğun kıvranması lazımdı. Sen yine sıcak tut tabii kendini ama havale de geçirtme kendine

Maşallah kilos güzelmiş. Sütünü artırmak için bol sebze yiyip içebildiğin kadar çok su içmeni önerebilirim 12 günlük bir inek olarak ben ekstra bir damla filan almadım ama damla kullananlarda var, tahminimce sağmak artırdı benim sütümü eğer varsa pompan sağmayı deneyebilirsin

Arada sagiyorim sütümü 3 4 saatlik bekleme sonrası 40 CC üstü hiç çıkmadı çok üzülüyorum ya sutum az diye
Oo senin yine iyi gelmiş. Doğum sonrası 4-5. Gündü sağayım dedim 30cc zor doldurdum iki memeden ne kadar uğraştım. Artar artar sağdıkça hiç sütüm yok diye düşünme. Hele emsin şakır şakır akacak merak etme

23 gündür ful sagiyorim damla rezene heosini denedim

Mama kullanıpda bebeği kabız olan var mı Bebelac Gold kullanıyoruz anne sütü de içiyor çok fena kabız bebiş.

4. Aya kadar yapar dedi canım benimki hep uykuda yapıyor irkilir gibi ama bazen ard arda yapınca endişelendim bide dokununca ses duyunca falan yapıyor
Benim ki de uykuda irkiliyor veya dokununca uyurken sağlıklı olsunlar inşallah da bu telaslar da gelip geçer

Kızlar ben çarşamba doğum yapmıştım. Bugün farkettim dikişimde değil daha üstte karnımda baya bir morluk var sizde oldumu

Doktorunuza sorun korse için bazı doktorlar öneriyor bazılari önermiyor benim doktorum korse kullanmak yok dedi mesela
Benimki
Valla bende korkumdan her şeyi deniyorum . Biberon veriyorum kendi sütümü sağıp yetmediyse diye düşünüp mama veriyorum bazen mememdeyken enjektörle bile beslediğim oluyor sırf unutmasın mememi diye . Gözleri bana da şarj geliyor yarın kontrolümüz var bakalım nasıl olacak .

23 gündür ful sagiyorim damla rezene heosini denedim
Doyuyordur ondan az emiyordur mamayı biberonla mı veriyorsun ? Kaç bezi değişimi yapıyorsun
Kızlar ilk kontrolde bebisleriniz ne kadar kaybetmişti? Kızım 200 Gr zayıflamış. Şuan sarılık görünmüyor şükür. 8.gun tekrar kontrole çağırdı dr
Canım 300 gr yakın gitmişti 5. Gün kontrolünde ama dil bağı sorunu vardı tabii. Bizde çarş perşembe gitçez kontrole. Eşim kafayı yediği için eve bebek tartısı almış baktık doğum kilosunu yakaladı tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…