2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Gözlerinde vardı hafif sarma ama kontrolde kan alınınca çıktı. 12.8 di değerimiz. Şuan gözleri düzeldi gibi geliyor inşallah bitmiştir. Ben 10 gün sonra başladım Dr hemen izin vermedi. Hemen de etkisini gördüm diyebilirim. Dr a sorman daha iyi olur hepsi izin vermiyor sanırım.

2 aksamdır 10 dk bir kasılmalar vardı bugün sabah 6 dan beri 5 dk da bir vardi ama sancılı değildi sadece kasılma ebe geldi az önce muayene etti açıklık 1 buçuk cm daha var yerleşmemiş bile
Eve mi geldi hastanede misin İnş çabuk ilerler açılma sancılı olsa iyi olurdu

Bu tolga çevikin doğum testi gibi bir şeyi vardı ya onu deneyip tutan var mı bugün 38 olduk denedim sağ ayağımı atabildim ama solu atamadım bi acaba mı dedim

1 buçuk santim daha önemsenecek Bi açıklık değil ki hemen verip yormak istemezler biraz daha ilerlemesi lazım devlette hemen takıyorlar da özeller kendi gelsin istiyorlar genelde
Öyledir canım ben devlete gidiyorum tabi belki bizim burda daha farklıdır ben Yunanistandanımbana doktorum 21ine son güne kadar beklicez gelmezse 23ünde suni sancı vericez dedi 40.haftadan sonra en fazla iki gün bekliyorlar

Bana geçen ki doktor 41 e kadar bekleyebiliriz dedi bir hafta daha var bugün son benim tık yok dün Bi ümitlendim kaldı yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…