2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bende cuma 39+2 olucam canım bakalım kilosu kaç oldu bende hiç sancı hissetmiyorum nstde bugüne kadar çıkmadi bakalım kısmet artık ne zaman gelicek

Artık nede yapsak sanki fayda olmiycak gibi canım ne zaman isterlerse ozaman geliceklerasagıda çok baskı hissediyorum ama cuma gorücez artık
Kasıklarımda şişlik oluyor geri geçiyor kanala girse hissederim zaten dolgunluk hissi gitmez öyle olsa sancı olması lazım o da olmadığına göre bekleyeceğiz

Kızlar bebeğim çok uyuyor iki gün önce sarılık 13 tü yarın tekrardan gidicez bakılacak ama doğduğu günden beri çok fazla uyuyor uykusu arasında emzirmek işkence gibi iki saatte bir emziriyorum ama bir saat neredeyse uyandırmaya çalışıyorum gece alarm kurdum saat başı alarmla uyanıp emzirdim alarm kurmasam sabaha kadar uyuyacak

Kasıklarımda şişlik oluyor geri geçiyor kanala girse hissederim zaten dolgunluk hissi gitmez öyle olsa sancı olması lazım o da olmadığına göre bekleyeceğiz
Bende bugün 38+1im gün dolduğunda suni ile başlatırım dedi şimdi bile başlatsın istiyorum ama sonra böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum içerde büyümesi lazım daha denek ki siye

Bende bugün 38+1im gün dolduğunda suni ile başlatırım dedi şimdi bile başlatsın istiyorum ama sonra böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum içerde büyümesi lazım daha denek ki siye
Bana 41 e kadar bekleyebiliriz dedi yarın her zaman ki doktora gideceğim bakalım o ne diyecek

Kiyafetlerini cikarmak, ayaklarıyla oynamak, birazcık ıslak pamukla yüzünü falan silmek, sırtını sıvazlamak bunlardan hoşlanmıyorlar. İlk 2 3 gün ben de çok zorlanmıştım. Bunları yapmama rağmen maksimum 3 4 dk uyanık kalıyordu. Canını sıkma, pes etme sakın. İnşallah sariligi da geçecektir

Kaka filan yapabilirler diye doktorum 41e kadar bekletmem dedi gelmezse tam 40 olduğunda alırım dedi
Aynen uzatmasalar iyi olur ama dışarıdan direkt mud olursa nasıl oluyor acaba fitille deniyorlar onda ağrı hissediliyor mu ki

Kızlar suan 36+4 teyim. Yüksek tansiyon sıkıntısı çekiyorum. Doktorum acil olarak cağırdı bugün. Nst bağlandı sancı çıktı. Ultrasonda bebeğim doğum pozisyonuna girmiş. Kafası tamamen aşağıda. Fakat açılmam yok ve suyu iyi olduğu için şimdilik birşey yapılmadı. Cuma tekrar gideceğim. Benim mecburi sezaryen olacak bel problemimden dolayı. Bebeğim suan 2724 gram. Sizde cuma günü doğarsa (37ye girmiş oluyor) küveze girme ihtimali olurmu

Canım geçmiş olsun öncelikle. Haftanız ve kilonuz gayet iyi bence hiç canını sıkma. Biraz da bebeğe bağlı ama cuma günü doğsa bile küveze girmeden yanıbaşında olacaktır bence

Benimde öyle bişeyler oluyo canım resmen baskı var kasıklarımda ama hemen geçiyo gene

Bendede öyleydi
Meme + şırıngada mama ile besledik
Ama dediğin gibi uyandırmak 1 saat sürüyordu resmen
Altını açmak, ıslak ile silmek , bezini değiştirmek ile uyandiriyorduk,topugunu bastırınca da ağlıyor ama bazen bunada tepkisiz kaliyordu
En son gittigimizde düşmüştü şükür sarılık
Ama şuan yine çok uyumaya başladı
Geri mi yükselmeye başladı acaba diye düşünüyorum
Gece yine uyandırmakta güçlük çekiyorum çünkü.
Ya da tam bir boğa burcu, biraz keyifçi :))

Bana da doktor çok onermedi ama illa vericemn iyorsaniz ilk 15 gün kesinlikle vermeyin dedi:))

Kısmet ise olmaz canım. 37. Haftada ciğer gelişimi tamamlanmış oluyormuş.

35+3 te su azalmasından dolayı bizim bebiş erken doğmak zorunda kaldı. 2140 gr 2 saat gözlemde tuttular çok şükür küveze girmedik.sizin daha büyük inş bir sorun olmadan yanınıza gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…