- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.981
Bende cuma 39+2 olucam canım bakalım kilosu kaç oldu bende hiç sancı hissetmiyorum nstde bugüne kadar çıkmadi bakalım kısmet artık ne zaman gelicek39+2 bugun kontrol vardi . Doktor Ultrasonda bakarken su normalden az dedi bebek daha cisini yapmamis derken oglum cisini yapti doktoru hemsireyi guldurdu.nst sonucun canavar gibi dedi. Gelmeye niyeti yok heralde hocsm dedim. Beklicez dedi. Haftaya sali kontrol tekrar .kac hafta once kilosu fazla diyorlardi artik kiloda demiyolar.kac kiloya cikti bilen yok nasil cikartcm ben bu bebeyi diye korkuyorum
Kasıklarımda şişlik oluyor geri geçiyor kanala girse hissederim zaten dolgunluk hissi gitmez öyle olsa sancı olması lazım o da olmadığına göre bekleyeceğizArtık nede yapsak sanki fayda olmiycak gibi canım ne zaman isterlerse ozaman geliceklerasagıda çok baskı hissediyorum ama cuma gorücez artık
Bende bugün 38+1im gün dolduğunda suni ile başlatırım dedi şimdi bile başlatsın istiyorum ama sonra böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum içerde büyümesi lazım daha denek ki siyeKasıklarımda şişlik oluyor geri geçiyor kanala girse hissederim zaten dolgunluk hissi gitmez öyle olsa sancı olması lazım o da olmadığına göre bekleyeceğiz
Bana 41 e kadar bekleyebiliriz dedi yarın her zaman ki doktora gideceğim bakalım o ne diyecekBende bugün 38+1im gün dolduğunda suni ile başlatırım dedi şimdi bile başlatsın istiyorum ama sonra böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum içerde büyümesi lazım daha denek ki siye
Kaka filan yapabilirler diye doktorum 41e kadar bekletmem dedi gelmezse tam 40 olduğunda alırım dediBana 41 e kadar bekleyebiliriz dedi yarın her zaman ki doktora gideceğim bakalım o ne diyecek
Kiyafetlerini cikarmak, ayaklarıyla oynamak, birazcık ıslak pamukla yüzünü falan silmek, sırtını sıvazlamak bunlardan hoşlanmıyorlar. İlk 2 3 gün ben de çok zorlanmıştım. Bunları yapmama rağmen maksimum 3 4 dk uyanık kalıyordu. Canını sıkma, pes etme sakın. İnşallah sariligi da geçecektirKızlar bebeğim çok uyuyor iki gün önce sarılık 13 tü yarın tekrardan gidicez bakılacak ama doğduğu günden beri çok fazla uyuyor uykusu arasında emzirmek işkence gibi iki saatte bir emziriyorum ama bir saat neredeyse uyandırmaya çalışıyorum gece alarm kurdum saat başı alarmla uyanıp emzirdim alarm kurmasam sabaha kadar uyuyacak
Aynen uzatmasalar iyi olur ama dışarıdan direkt mud olursa nasıl oluyor acaba fitille deniyorlar onda ağrı hissediliyor mu kiKaka filan yapabilirler diye doktorum 41e kadar bekletmem dedi gelmezse tam 40 olduğunda alırım dedi
Canım geçmiş olsun öncelikle. Haftanız ve kilonuz gayet iyi bence hiç canını sıkma. Biraz da bebeğe bağlı ama cuma günü doğsa bile küveze girmeden yanıbaşında olacaktır benceKızlar suan 36+4 teyim. Yüksek tansiyon sıkıntısı çekiyorum. Doktorum acil olarak cağırdı bugün. Nst bağlandı sancı çıktı. Ultrasonda bebeğim doğum pozisyonuna girmiş. Kafası tamamen aşağıda. Fakat açılmam yok ve suyu iyi olduğu için şimdilik birşey yapılmadı. Cuma tekrar gideceğim. Benim mecburi sezaryen olacak bel problemimden dolayı. Bebeğim suan 2724 gram. Sizde cuma günü doğarsa (37ye girmiş oluyor) küveze girme ihtimali olurmu
Benimde öyle bişeyler oluyo canım resmen baskı var kasıklarımda ama hemen geçiyo geneKasıklarımda şişlik oluyor geri geçiyor kanala girse hissederim zaten dolgunluk hissi gitmez öyle olsa sancı olması lazım o da olmadığına göre bekleyeceğiz
Suni sancı ile başlatırım dedi ama nasıl olur hiç bilmiyorum mutlaka ağrı oluyordurAynen uzatmasalar iyi olur ama dışarıdan direkt mud olursa nasıl oluyor acaba fitille deniyorlar onda ağrı hissediliyor mu ki
Vallahi hazir hastane cantama koydum vericem arkadasimKızlar bugün 22.gün bugün sabah emzik verdim artık. Gece boyu kıpır kıpır durmadı beni de uyutmadı en son emziği tıktım ağzınaemzik uyutmadı kendi en son dayanamadı uyuyakaldı ama verdim valla
Bendede öyleydiKızlar bebeğim çok uyuyor iki gün önce sarılık 13 tü yarın tekrardan gidicez bakılacak ama doğduğu günden beri çok fazla uyuyor uykusu arasında emzirmek işkence gibi iki saatte bir emziriyorum ama bir saat neredeyse uyandırmaya çalışıyorum gece alarm kurdum saat başı alarmla uyanıp emzirdim alarm kurmasam sabaha kadar uyuyacak
Bana da doktor çok onermedi ama illa vericemn iyorsaniz ilk 15 gün kesinlikle vermeyin dedi:))Kızlar bugün 22.gün bugün sabah emzik verdim artık. Gece boyu kıpır kıpır durmadı beni de uyutmadı en son emziği tıktım ağzınaemzik uyutmadı kendi en son dayanamadı uyuyakaldı ama verdim valla
Abov geçmiş olsun biz de yüreğimiz ağzımızda bekliyoruzBizim tayinimiz cikti biz van baskale beklerken hakkari derecik cikti haritada bile bulamadk bana ankara yolu gorundu bebisler
Kısmet ise olmaz canım. 37. Haftada ciğer gelişimi tamamlanmış oluyormuş.Kızlar suan 36+4 teyim. Yüksek tansiyon sıkıntısı çekiyorum. Doktorum acil olarak cağırdı bugün. Nst bağlandı sancı çıktı. Ultrasonda bebeğim doğum pozisyonuna girmiş. Kafası tamamen aşağıda. Fakat açılmam yok ve suyu iyi olduğu için şimdilik birşey yapılmadı. Cuma tekrar gideceğim. Benim mecburi sezaryen olacak bel problemimden dolayı. Bebeğim suan 2724 gram. Sizde cuma günü doğarsa (37ye girmiş oluyor) küveze girme ihtimali olurmu
35+3 te su azalmasından dolayı bizim bebiş erken doğmak zorunda kaldı. 2140 gr 2 saat gözlemde tuttular çok şükür küveze girmedik.sizin daha büyük inş bir sorun olmadan yanınıza gelecektirKızlar suan 36+4 teyim. Yüksek tansiyon sıkıntısı çekiyorum. Doktorum acil olarak cağırdı bugün. Nst bağlandı sancı çıktı. Ultrasonda bebeğim doğum pozisyonuna girmiş. Kafası tamamen aşağıda. Fakat açılmam yok ve suyu iyi olduğu için şimdilik birşey yapılmadı. Cuma tekrar gideceğim. Benim mecburi sezaryen olacak bel problemimden dolayı. Bebeğim suan 2724 gram. Sizde cuma günü doğarsa (37ye girmiş oluyor) küveze girme ihtimali olurmu
Hakkınızda hayırlısı olsun canım gerçekten zor bi dönem senin içinBizim tayinimiz cikti biz van baskale beklerken hakkari derecik cikti haritada bile bulamadk bana ankara yolu gorundu bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?