2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
İlk 5 gün uyandırmak için uğraşıyorduk şimdi de uyutmak için memelerim artık vücuduma ait değil gibi çocuk memeyi bırakıyor yatağa koyuyorum uyanıyor yatarken emziriyorum yine 5 dk sonra mıkır mıkır napcaz böyle ya

Çok güzel ya Hayırlısıyla sağlıkla şu evreye geçebilseydik

Selam kızlar kontrolumuz vardı, gene tık yok . Cts tekrar gidicez doğmazsa. 41 e girmiş oluyoruz zaten yine gelmezse suni sancı kararı alabiliriz.
Canım kuzenimde aynı böyle oldu 42de artık mecbur sezeryan diye gitti 5 cm açılması vardı akşama normal doğum yapmıştı,.. Bazen bebişler nazlı çıkıyor inşallah bizi fazla bekletmeden gelirler

Bizim de aynı o nedenle göğsümde uyuyor gecelerdir derin uykuya geçerse nadir de olsa yanıma yatırıyorum dibine giriyorum resmen kokumu almazsa uyanıyor huzursuzlanıyor.

Bizim de aynı o nedenle göğsümde uyuyor gecelerdir derin uykuya geçerse nadir de olsa yanıma yatırıyorum dibine giriyorum resmen kokumu almazsa uyanıyor huzursuzlanıyor.
kuş uykusu gibi hemen uyanıyor bir de kıyamıyorum her seferinde meme veriyorum tüm gün emzirip, uyutmaya çalışıp alt değişmekle geçiyor. Duşa bile giremedim 2 gündür

Benimde öyle bişeyler oluyo canım resmen baskı var kasıklarımda ama hemen geçiyo gene
Girsek mi kanala diye düşünüyorlar geri vazgeçiyorlar herhalde bugün 3 kere terasa çıktım indim 2 kat yukarı şimdi de yürüyüşe çıktım hiç zorlanmadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…