- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.961
Bize hem hemşireler hem de doktorumuz 1 ay demişti canım o nedenle bekletiyordumCanım 15 gün sonra verilebilir diye biliyorum. Bız de de tam tersi verme diye baskı yiyorum. Ama vericem
Canım hiç öyle bişey yok dikislerini zorlamazsan bişey olmaz. Benim 5. Gün gayet enerjigim ve bebeğime tek başıma bakiyorum
Bende dün tek gittin sağlık ocağına 23 günlüktum.bence gayet iyiyizGün olarak daha önce doğum yapanlara arkadaşlara sorum özellikle. Dün sağlık ocağına gittim orada ki ebe yalnız mı geldin dedi yanımda kimseyi görmeyince arabayla gittiğimi yalnız gittiğimi söyleyince epey bir korkuttu beni tek kalma dışarı çıkma yok öyle yok böyle biiirr sürü şey söyledi üstüne sağlık ocağı doktoruda aynı minvalde şeyler söyledi beni birazcık korkuttular. Ben çok enerjik ve sağlıklı hissediyorum ağrım sancım sızımda yok ee oğlumda arabada uyuyor ama bu durum geçici mi aniden kötüleşir miyim ? Açıkçası tedirgin oldum ama bugün de oğlumu okuldan benim almam gerek ne yapsam bilemedim
Bence de iyiyiz ama işte dış sesler insanı tedirgin ediyor kulak asmamak en iyisi galibaBende dün tek gittin sağlık ocağına 23 günlüktum.bence gayet iyiyizama araba kullanmaya cedaret edemedim ben yavaş gitsen bile ya biri gelse çarpsa bebek firlasa diye korktum bebek arabasiyla gittim
Tuvalete çıktıktan sonra inanılmaz zorlanıyorum ben de artıkBende korkuyorum valla bazen zorluyor gibi özellikle lavaboda Bi yandan da bir an önce doğsa diyorum çünkü en son 3500 dediler yarın ne diyecek doktor bakalım
Benim bacaklarıma aşırı kramp girmeye başladı sizde de oluyor mu öyleTuvalete çıktıktan sonra inanılmaz zorlanıyorum ben de artıkdirekt vajinada batma oluyor, adım atamıyorum acıdan. Direkt uzanıyorum o an bi süre sonra geçiyor. Tuvalete çıkmak istemiyorum resmen. Tutmak daha mantıklı geliyor
Bu haftalarda 3-3500 kilo doğuyorlar genelde ama işte gözümüz korkuyor kilo aldıkça şarıl şarıl yağmur yağıyor yürüyüşe de çıkamadım 2 gündürBenimki soylememisti gecen hafta bu cuma kontrolüm var ozaman bakıcakbende normal bebek olucak rahat doğum olur diye sevinirdim ama böyle durursa kaç kilo olucak bakalım
Ben hastaneden çıktığımdan beri hiç ölçmedim canım elimden geldiği kadar dikkat ediyorum ama bu ara şekeri biraz kaçırıyorum gibi geçen haftalarda kanda bakılmıştı açlık 88 tokluk 105.6 çıkmıştı öyle çocuk aşırı kilolu değil haftasıyla uyumlu ilk şeker çıktığı zamanlarda ağzım dilim kuruyordu ayağım yanıyordu öyle şikayetlerim yok tek 2 öğün yemek yiyorum acıkma hissi falan da yok son durum nasıl doğumda sıkıntı çıkar mı diye düşünüyorum doktora sordum ölç dedi kanda böyle çıktı dedim süper şeker yok demek ki dedi
Mustelanin direkt kopuk sampuani var ben kafasini ovmamak icin ondan aldim ama daha cok kucuk yikamadim henuzSiveno şampuan kullanıyorum ama kopurtmuyor.dogal içerikli olupta güzel kopurten var mi
Aynen bende öyleyim dün çok baskı yaptı lavaboda 3 kere su gelmiş gibi hissettim ama idrardı Baskıdan dolayı öyle oldu çıkıyor dedim de çıkmadıTuvalete çıktıktan sonra inanılmaz zorlanıyorum ben de artıkdirekt vajinada batma oluyor, adım atamıyorum acıdan. Direkt uzanıyorum o an bi süre sonra geçiyor. Tuvalete çıkmak istemiyorum resmen. Tutmak daha mantıklı geliyor
Oturduğum yerden kalkınca oldu bugün, o anda da yürüyemedim kaldım öyle. Üst bacak iç kısımda di mi? Birde tek bacakta oluyor bendeBenim bacaklarıma aşırı kramp girmeye başladı sizde de oluyor mu öyle
Tuvalet sırasında değil de çıktıktan sonra evin içinde yürüdüğümde oluyor canım direkt o rahim ağzındaki batma hisleri. Adım atamıyorum o dereceAynen bende öyleyim dün çok baskı yaptı lavaboda 3 kere su gelmiş gibi hissettim ama idrardı Baskıdan dolayı öyle oldu çıkıyor dedim de çıkmadı
Incianın köpük şampuanını kullanıyorum memnunum içeriği temizSiveno şampuan kullanıyorum ama kopurtmuyor.dogal içerikli olupta güzel kopurten var mi
Benim alt bacak arka tarafa girdi dün ve 2 bacağımda da oldu uyurken. Bugün yürümekte bile zorlanıyorum böyle dokunduğımda bile acıyor orasıOturduğum yerden kalkınca oldu bugün, o anda da yürüyemedim kaldım öyle. Üst bacak iç kısımda di mi? Birde tek bacakta oluyor bendeDoğumumuza 2 gün kaldı sabrediyorum artık, ben de eleneceğim perşembe günü hayırlısıyla…
Tuvalet sırasında değil de çıktıktan sonra evin içinde yürüdüğümde oluyor canım direkt o rahim ağzındaki batma hisleri. Adım atamıyorum o derece
Incianın köpük şampuanını kullanıyorum memnunum içeriği temiz
Aslında sivenoda köpük şampuan da bilmiyorm sevemedim bı dediklerinizi de denerim teşekürlerMustelanin direkt kopuk sampuani var ben kafasini ovmamak icin ondan aldim ama daha cok kucuk yikamadim henuz
Ben hep mustela kullandım şimdide bebeğe mustela aldımSiveno şampuan kullanıyorum ama kopurtmuyor.dogal içerikli olupta güzel kopurten var mi
Artık nede yapsak sanki fayda olmiycak gibi canım ne zaman isterlerse ozaman geliceklerBu haftalarda 3-3500 kilo doğuyorlar genelde ama işte gözümüz korkuyor kilo aldıkça şarıl şarıl yağmur yağıyor yürüyüşe de çıkamadım 2 gündür
Bende de kaç haftadır öyle oluyor canım bugünlerde de kasıklarımda falan kesiliyor yırtılıyor gibi bir his oluyor bizim günde bitti bugünOturduğum yerden kalkınca oldu bugün, o anda da yürüyemedim kaldım öyle. Üst bacak iç kısımda di mi? Birde tek bacakta oluyor bendeDoğumumuza 2 gün kaldı sabrediyorum artık, ben de eleneceğim perşembe günü hayırlısıyla…
Tuvalet sırasında değil de çıktıktan sonra evin içinde yürüdüğümde oluyor canım direkt o rahim ağzındaki batma hisleri. Adım atamıyorum o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?