2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bize hem hemşireler hem de doktorumuz 1 ay demişti canım o nedenle bekletiyordum

M MAdes şekerle ilgili bi durumun var mı hala. Diyetle mi devam ediyosun ilaç falan kullandın mı. Ben mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama bayadır ölçmüyorum da

Bende dün tek gittin sağlık ocağına 23 günlüktum.bence gayet iyiyiz ama araba kullanmaya cedaret edemedim ben yavaş gitsen bile ya biri gelse çarpsa bebek firlasa diye korktum bebek arabasiyla gittim

Bende dün tek gittin sağlık ocağına 23 günlüktum.bence gayet iyiyiz ama araba kullanmaya cedaret edemedim ben yavaş gitsen bile ya biri gelse çarpsa bebek firlasa diye korktum bebek arabasiyla gittim
Bence de iyiyiz ama işte dış sesler insanı tedirgin ediyor kulak asmamak en iyisi galiba

39+2 bugun kontrol vardi . Doktor Ultrasonda bakarken su normalden az dedi bebek daha cisini yapmamis derken oglum cisini yapti doktoru hemsireyi guldurdu.nst sonucun canavar gibi dedi. Gelmeye niyeti yok heralde hocsm dedim. Beklicez dedi. Haftaya sali kontrol tekrar .kac hafta once kilosu fazla diyorlardi artik kiloda demiyolar.kac kiloya cikti bilen yok nasil cikartcm ben bu bebeyi diye korkuyorum

Bende korkuyorum valla bazen zorluyor gibi özellikle lavaboda Bi yandan da bir an önce doğsa diyorum çünkü en son 3500 dediler yarın ne diyecek doktor bakalım
Tuvalete çıktıktan sonra inanılmaz zorlanıyorum ben de artık direkt vajinada batma oluyor, adım atamıyorum acıdan. Direkt uzanıyorum o an bi süre sonra geçiyor. Tuvalete çıkmak istemiyorum resmen. Tutmak daha mantıklı geliyor

Benim bacaklarıma aşırı kramp girmeye başladı sizde de oluyor mu öyle

Benimki soylememisti gecen hafta bu cuma kontrolüm var ozaman bakıcakbende normal bebek olucak rahat doğum olur diye sevinirdim ama böyle durursa kaç kilo olucak bakalım
Bu haftalarda 3-3500 kilo doğuyorlar genelde ama işte gözümüz korkuyor kilo aldıkça şarıl şarıl yağmur yağıyor yürüyüşe de çıkamadım 2 gündür

M MAdes şekerle ilgili bi durumun var mı hala. Diyetle mi devam ediyosun ilaç falan kullandın mı. Ben mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama bayadır ölçmüyorum da
Ben hastaneden çıktığımdan beri hiç ölçmedim canım elimden geldiği kadar dikkat ediyorum ama bu ara şekeri biraz kaçırıyorum gibi geçen haftalarda kanda bakılmıştı açlık 88 tokluk 105.6 çıkmıştı öyle çocuk aşırı kilolu değil haftasıyla uyumlu ilk şeker çıktığı zamanlarda ağzım dilim kuruyordu ayağım yanıyordu öyle şikayetlerim yok tek 2 öğün yemek yiyorum acıkma hissi falan da yok son durum nasıl doğumda sıkıntı çıkar mı diye düşünüyorum doktora sordum ölç dedi kanda böyle çıktı dedim süper şeker yok demek ki dedi

Aynen bende öyleyim dün çok baskı yaptı lavaboda 3 kere su gelmiş gibi hissettim ama idrardı Baskıdan dolayı öyle oldu çıkıyor dedim de çıkmadı

Benim bacaklarıma aşırı kramp girmeye başladı sizde de oluyor mu öyle
Oturduğum yerden kalkınca oldu bugün, o anda da yürüyemedim kaldım öyle. Üst bacak iç kısımda di mi? Birde tek bacakta oluyor bende Doğumumuza 2 gün kaldı sabrediyorum artık, ben de eleneceğim perşembe günü hayırlısıyla…
Aynen bende öyleyim dün çok baskı yaptı lavaboda 3 kere su gelmiş gibi hissettim ama idrardı Baskıdan dolayı öyle oldu çıkıyor dedim de çıkmadı
Tuvalet sırasında değil de çıktıktan sonra evin içinde yürüdüğümde oluyor canım direkt o rahim ağzındaki batma hisleri. Adım atamıyorum o derece

Benim alt bacak arka tarafa girdi dün ve 2 bacağımda da oldu uyurken. Bugün yürümekte bile zorlanıyorum böyle dokunduğımda bile acıyor orası

Bu haftalarda 3-3500 kilo doğuyorlar genelde ama işte gözümüz korkuyor kilo aldıkça şarıl şarıl yağmur yağıyor yürüyüşe de çıkamadım 2 gündür
Artık nede yapsak sanki fayda olmiycak gibi canım ne zaman isterlerse ozaman geliceklerasagıda çok baskı hissediyorum ama cuma gorücez artık

Bende de kaç haftadır öyle oluyor canım bugünlerde de kasıklarımda falan kesiliyor yırtılıyor gibi bir his oluyor bizim günde bitti bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…