- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.941
Hakkımızda hayırlısı canım ne zaman gelmek isterseler ozaman geliceklerYok canım ebe eve geldi gece hastaneye gitsem düzenli bırakmazlar diye ebeye söyledik. Bundan sonra dinleneceğim boşa yorulmanin hiç faydası yok.
Korkma hiç birşey olmaz memenin tadını aldıysa istesen de bırakmazBen riske atmak istemedim zaten bir memenin ucunu 3 günde anca tuttu ama artık dayanamadım
Hayır bulaşık yerleştirir gibi öne eğileceksin kalkınca yine dik olacaksın çok çok hafif diz bükeceksin squat gibi değil o çok zor bu aşırı basit etkili. Konyanın gerçekten imkanları guzel eşim istemiyor yoksa ben evde de doğum düşünürüm fakülte araştırma hastaneleri çok yakınımızda acil birşey olursa hizlica ulaşma imkanımız da var ama eşim yanaşmıyor.Sguat yapıyorsun o zaman dün görmüştüm özel eblerin eve gelip takip ettiklerini konyada güzel aslında hastaneye gidip sürekli kontrol edecekler eziyet çekeceğine
Evet bizimki de pek bayılmadı emziğeBen de veriyorum canım. Alt değişirken kıyamet kopuyor çatlayacak gibi ağlıyor. Bir de uyurken biraz dalana kadar emiyor sonra kendi atıyor. Memede sıkıntı olmadı çok şükür , emziği de bayıla bayıla emiyor diyemem ama bir süre susturucu olarak işe yarıyor
Biberon bende veriyorum avent çok şükür sorun olmadıKorkma hiç birşey olmaz memenin tadını aldıysa istesen de bırakmazBenim paşam meme+biberon+emzik ile devam ediyor
Canım benim de değer 15 su anBiz fototerapi aldık canım. 5. Gününde 17.85 değerle kilo aldığı halde karaciğer tam çalışmadığı için 16-17 saat kadar fototerapi aldı ama biz oda kiraladık yanımdaydı emzirdim düzenli ben baktım oğluma. Senin yanında değil mi ?
Ben versem benim oğlum da musaaede etmez çevrede emzik emen bebek görünce emzik düşsün hemen ağızlarına tıkıyor boğacak gibi gözünü onlardan ayırmıyor sürekli ağızlarında dursun istiyorEmzik çok büyük yardımcı ya olumsuzluğunu düşünemiyorum valla ne yalan soylim. Büyükte direndim ilk çocuk vermem asla falan kafasındaydım sonra alışınca bu neymiş böyle dediğimi hatırlıyorum. Ama çocuğun kabul etmişliği ile alakalı birazda mesela ikinci çocuğuma daha erken vermiştim ama o hiç emmedi büyük olan izin vermedi kendikinide bebeginkinide ısırdı attı. Çocuk parmağını emdi. Bunda niyetim en erken şekilde insallah alıştırmak
Evet insan çok üzülüyor ben ilk kan sonucunu alana kadar salya sümük ağlıyordumCanım benim de değer 15 su an
. 4. Gün 14.65 falandı. Düsmeyince dr fototerapi baslayalım dedi. Oda kiraladık benimle birlikte yanımda ama insan gördükce cok üzülüyor canım Su an nasıl oglusun taburcu oldugunuzda gecmis miydi sarılığı? Bize 24 saat gözlem altında kalıncak dendi bi de
Bende korkuyorum valla bazen zorluyor gibi özellikle lavaboda Bi yandan da bir an önce doğsa diyorum çünkü en son 3500 dediler yarın ne diyecek doktor bakalımGünler geçtikçe korkmaya başladım nasıl olucak diye
Anladım canım ama burda Bi kaç kişiden duydum evde doğum olunca ceza yemişler geçen hastanede kadın anlatıyordu çocuğu vermek istememişler dna testi falan istenmiş yurda verilecek sonuç çıkana kadar falan demişler kanıtlaman lazımmış senin doğurduğunuHayır bulaşık yerleştirir gibi öne eğileceksin kalkınca yine dik olacaksın çok çok hafif diz bükeceksin squat gibi değil o çok zor bu aşırı basit etkili. Konyanın gerçekten imkanları guzel eşim istemiyor yoksa ben evde de doğum düşünürüm fakülte araştırma hastaneleri çok yakınımızda acil birşey olursa hizlica ulaşma imkanımız da var ama eşim yanaşmıyor.
Canım hastane de de e nabizda da sağlık ocağında da izlemdeyim ya sorun olacagini düşünmüyorum nüfusta sorunsuz çıkıyor kimliği cevremde herkes evde suda yapıyor çokta konforlu. Ama gel gör eşim çok korkuyor ona riskli geliyorAnladım canım ama burda Bi kaç kişiden duydum evde doğum olunca ceza yemişler geçen hastanede kadın anlatıyordu çocuğu vermek istememişler dna testi falan istenmiş yurda verilecek sonuç çıkana kadar falan demişler kanıtlaman lazımmış senin doğurduğunu
30 mayısta kısmet ise ben varım grubu kapaticakGünaydın kızlar benimde son 16 günüm kaldı bakalım ne zaman gelecek minnoş grubu ben kapatıcam sanırım en son doğum ile
Biz 4 günlük olduk ama gece emdikten sonra yerine koyunca dalamadığı zaman ben veriyorumKızlar bugün 22.gün bugün sabah emzik verdim artık. Gece boyu kıpır kıpır durmadı beni de uyutmadı en son emziği tıktım ağzınaemzik uyutmadı kendi en son dayanamadı uyuyakaldı ama verdim valla
Hani bazen bebek ölümleri olup değiştirirler düşüncesi mi var bilmiyorum çünkü kaynanam gilin komşusu evde doğurmuş ambulans gelene kadar yanlış hatırlamıyorsam 19 bin ceza yemişlerdi kimliğe de izin vermemişler ama sizin başınızda özel ebeler oluyor o yüzden bişey demeyebilirler eşinde bişey olursa gerekli ilaçlar yok mudahale edemezler diye korkuyordurCanım hastane de de e nabizda da sağlık ocağında da izlemdeyim ya sorun olacagini düşünmüyorum nüfusta sorunsuz çıkıyor kimliği cevremde herkes evde suda yapıyor çokta konforlu. Ama gel gör eşim çok korkuyor ona riskli geliyor
Yazınıza tesadüf denk geldim ve anladığım ikinci gebeliğiniz. Doğum öyle bir anda mı oluyor sizde biliyorsunuz, hiç stres olmayınGün olarak daha önce doğum yapanlara arkadaşlara sorum özellikle. Dün sağlık ocağına gittim orada ki ebe yalnız mı geldin dedi yanımda kimseyi görmeyince arabayla gittiğimi yalnız gittiğimi söyleyince epey bir korkuttu beni tek kalma dışarı çıkma yok öyle yok böyle biiirr sürü şey söyledi üstüne sağlık ocağı doktoruda aynı minvalde şeyler söyledi beni birazcık korkuttular. Ben çok enerjik ve sağlıklı hissediyorum ağrım sancım sızımda yok ee oğlumda arabada uyuyor ama bu durum geçici mi aniden kötüleşir miyim ? Açıkçası tedirgin oldum ama bugün de oğlumu okuldan benim almam gerek ne yapsam bilemedim
Benimki soylememisti gecen hafta bu cuma kontrolüm var ozaman bakıcakBende korkuyorum valla bazen zorluyor gibi özellikle lavaboda Bi yandan da bir an önce doğsa diyorum çünkü en son 3500 dediler yarın ne diyecek doktor bakalım
Ben doğum yaptım lohusayım diye bayılırsın ani tansiyon düşüşleri olur kanama oşur vb şeyler diye tedirgin ettiler beni doğum yapacağım diye değilYazınıza tesadüf denk geldim ve anladığım ikinci gebeliğiniz. Doğum öyle bir anda mı oluyor sizde biliyorsunuz, hiç stres olmayınha oldu ki arabada aniden çok ağrınız oldu telefonlarımız yanımızda (çok şükür) eşimizi dostumuzu hiç olmadı ambulansı ararız. Ben ikinci bebemim doğumuna annemi alıp arabayla kendim gittim ve gittiğimde 4cm açıklığım vardı ve hiç bir şey hissetmiyordum ve çok şükür 5 saat sonra kucağımdaydı.
Sanki evde yanımızda 7/24 biri varinsanları ne kadar strese sokuyorlar. Hayatta her şey olabilir tedbirli olmak, uyarmak güzel ama insanları germek korkutmak ne ya
Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin
Canım 15 gün sonra verilebilir diye biliyorum. Bız de de tam tersi verme diye baskı yiyorum. Ama vericemValla annem de başımın etini yedi ver diye 20 gündür direniyordum1.ayı bekleyemedim artık
Canım hiç öyle bişey yok dikislerini zorlamazsan bişey olmaz. Benim 5. Gün gayet enerjigim ve bebeğime tek başıma bakiyorumGün olarak daha önce doğum yapanlara arkadaşlara sorum özellikle. Dün sağlık ocağına gittim orada ki ebe yalnız mı geldin dedi yanımda kimseyi görmeyince arabayla gittiğimi yalnız gittiğimi söyleyince epey bir korkuttu beni tek kalma dışarı çıkma yok öyle yok böyle biiirr sürü şey söyledi üstüne sağlık ocağı doktoruda aynı minvalde şeyler söyledi beni birazcık korkuttular. Ben çok enerjik ve sağlıklı hissediyorum ağrım sancım sızımda yok ee oğlumda arabada uyuyor ama bu durum geçici mi aniden kötüleşir miyim ? Açıkçası tedirgin oldum ama bugün de oğlumu okuldan benim almam gerek ne yapsam bilemedim
Çok çiş yapıo ama mamayida bitiriyor
O zaman emsin canım ama gazını da mutlaka çıkart yoksa gazdan da emmek istiyolar rahatlayabilmrk içinAma ağlıyor nasıl azalticaz emmesse ortalığı yıkıyor
Canım biraz emzirince gazını çıkarıyorum hemen. Gaz bağırsağa gidince daha zor oluyor en azından yukardan biraz çıkınca daha rahat oluyorlarKızlar bebişlerin gazı için ne yapıyorsunuz? 6 günlüğüz iki gündür günde bir iki kez çok zorlanıyor dün gece ıkınırken ne emdiyse kustu biranda, aşırı korktumgaz çıkarma hareketleri de yapıyoruz ama benden mi geçiyor acaba tavsiyeniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?