2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar vajinama ağrı artık çok sert vurmaya başladı özellikle yatakta kalkamıyorum o derece vuruyor, sancıdan çok bu ağrıdan korkmaya başladım sanki balyozla vuruyorlar bunu rahatlatmak için bir yol var mı

Sguat yapıyorsun o zaman dün görmüştüm özel eblerin eve gelip takip ettiklerini konyada güzel aslında hastaneye gidip sürekli kontrol edecekler eziyet çekeceğine
Hayır bulaşık yerleştirir gibi öne eğileceksin kalkınca yine dik olacaksın çok çok hafif diz bükeceksin squat gibi değil o çok zor bu aşırı basit etkili. Konyanın gerçekten imkanları guzel eşim istemiyor yoksa ben evde de doğum düşünürüm fakülte araştırma hastaneleri çok yakınımızda acil birşey olursa hizlica ulaşma imkanımız da var ama eşim yanaşmıyor.

Evet bizimki de pek bayılmadı emziğe
Korkma hiç birşey olmaz memenin tadını aldıysa istesen de bırakmaz Benim paşam meme+biberon+emzik ile devam ediyor
Biberon bende veriyorum avent çok şükür sorun olmadı

Gün olarak daha önce doğum yapanlara arkadaşlara sorum özellikle. Dün sağlık ocağına gittim orada ki ebe yalnız mı geldin dedi yanımda kimseyi görmeyince arabayla gittiğimi yalnız gittiğimi söyleyince epey bir korkuttu beni tek kalma dışarı çıkma yok öyle yok böyle biiirr sürü şey söyledi üstüne sağlık ocağı doktoruda aynı minvalde şeyler söyledi beni birazcık korkuttular. Ben çok enerjik ve sağlıklı hissediyorum ağrım sancım sızımda yok ee oğlumda arabada uyuyor ama bu durum geçici mi aniden kötüleşir miyim ? Açıkçası tedirgin oldum ama bugün de oğlumu okuldan benim almam gerek ne yapsam bilemedim

Canım benim de değer 15 su an
. 4. Gün 14.65 falandı. Düsmeyince dr fototerapi baslayalım dedi. Oda kiraladık benimle birlikte yanımda ama insan gördükce cok üzülüyor canım Su an nasıl oglusun taburcu oldugunuzda gecmis miydi sarılığı? Bize 24 saat gözlem altında kalıncak dendi bi de

Ben versem benim oğlum da musaaede etmez çevrede emzik emen bebek görünce emzik düşsün hemen ağızlarına tıkıyor boğacak gibi gözünü onlardan ayırmıyor sürekli ağızlarında dursun istiyor

Evet insan çok üzülüyor ben ilk kan sonucunu alana kadar salya sümük ağlıyordum Gayet iyi teyzesi 10.55 ile taburcu olduk biz c.tesi günü, dün kontrolümüz vardı 8 lere düşmüş sarılığı ama gözlerinde ve teninde hala sarılığı görünüyor dr zamanla geçeceğini söyledi. Sizde kısa sürede şifa bulun inşallah göz bandına dikkat et canım kaymasın o önemli

Günler geçtikçe korkmaya başladım nasıl olucak diye
Bende korkuyorum valla bazen zorluyor gibi özellikle lavaboda Bi yandan da bir an önce doğsa diyorum çünkü en son 3500 dediler yarın ne diyecek doktor bakalım

Anladım canım ama burda Bi kaç kişiden duydum evde doğum olunca ceza yemişler geçen hastanede kadın anlatıyordu çocuğu vermek istememişler dna testi falan istenmiş yurda verilecek sonuç çıkana kadar falan demişler kanıtlaman lazımmış senin doğurduğunu

Canım hastane de de e nabizda da sağlık ocağında da izlemdeyim ya sorun olacagini düşünmüyorum nüfusta sorunsuz çıkıyor kimliği cevremde herkes evde suda yapıyor çokta konforlu. Ama gel gör eşim çok korkuyor ona riskli geliyor

Biz 4 günlük olduk ama gece emdikten sonra yerine koyunca dalamadığı zaman ben veriyorum derin uykuya geçince alıyorum valla. Meme reddi de yok o yüzden sorun olmaz bence

Hani bazen bebek ölümleri olup değiştirirler düşüncesi mi var bilmiyorum çünkü kaynanam gilin komşusu evde doğurmuş ambulans gelene kadar yanlış hatırlamıyorsam 19 bin ceza yemişlerdi kimliğe de izin vermemişler ama sizin başınızda özel ebeler oluyor o yüzden bişey demeyebilirler eşinde bişey olursa gerekli ilaçlar yok mudahale edemezler diye korkuyordur

Yazınıza tesadüf denk geldim ve anladığım ikinci gebeliğiniz. Doğum öyle bir anda mı oluyor sizde biliyorsunuz, hiç stres olmayın ha oldu ki arabada aniden çok ağrınız oldu telefonlarımız yanımızda (çok şükür) eşimizi dostumuzu hiç olmadı ambulansı ararız. Ben ikinci bebemim doğumuna annemi alıp arabayla kendim gittim ve gittiğimde 4cm açıklığım vardı ve hiç bir şey hissetmiyordum ve çok şükür 5 saat sonra kucağımdaydı.
Sanki evde yanımızda 7/24 biri var insanları ne kadar strese sokuyorlar. Hayatta her şey olabilir tedbirli olmak, uyarmak güzel ama insanları germek korkutmak ne ya
Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin

Bende korkuyorum valla bazen zorluyor gibi özellikle lavaboda Bi yandan da bir an önce doğsa diyorum çünkü en son 3500 dediler yarın ne diyecek doktor bakalım
Benimki soylememisti gecen hafta bu cuma kontrolüm var ozaman bakıcakbende normal bebek olucak rahat doğum olur diye sevinirdim ama böyle durursa kaç kilo olucak bakalım

Ben doğum yaptım lohusayım diye bayılırsın ani tansiyon düşüşleri olur kanama oşur vb şeyler diye tedirgin ettiler beni doğum yapacağım diye değil

Valla annem de başımın etini yedi ver diye 20 gündür direniyordum 1.ayı bekleyemedim artık
Canım 15 gün sonra verilebilir diye biliyorum. Bız de de tam tersi verme diye baskı yiyorum. Ama vericem
Canım hiç öyle bişey yok dikislerini zorlamazsan bişey olmaz. Benim 5. Gün gayet enerjigim ve bebeğime tek başıma bakiyorum

Çok çiş yapıo ama mamayida bitiriyor
Ama ağlıyor nasıl azalticaz emmesse ortalığı yıkıyor
O zaman emsin canım ama gazını da mutlaka çıkart yoksa gazdan da emmek istiyolar rahatlayabilmrk için
Canım biraz emzirince gazını çıkarıyorum hemen. Gaz bağırsağa gidince daha zor oluyor en azından yukardan biraz çıkınca daha rahat oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…