- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #29.341
Bende ödem problemi yasıyorum yürüyüş vs biraz toparladım fakat hala kendi ayakkabı terliklerimi giyemiyorum. 3-4 haftadır bu sekilde. Ve maalesef tansiyon problemide yasıyorum. Tansiyonunuza çok dikkat edin. Umarım yarın birşeyiniz çıkmaz kontrolünüzde ama zaten sonlara doğru ödem 10 kişiden 7 sinde oluyormuşAz önce baktım 11-7
Bizim hastanede verek fakat içim el vermediği için bende ne bulsam doldurdum. Ama doğrumu yanlısmı bilemiyorumBizde hemşireye verilmiyor onlar kendi kıyafetlerini giydiriyormuş odaya gelince kendimiz değiştiriyoruz. Ben foto için isimli tulum yaptırdım bi kaç tanede normal tulum şapka eldiven koyucam
Kusma vs durumu olabilir 2. Doğumda sanki yetmemişti götürdüğüm kıyafet
Maşallah canım, sağlıkla büyüt
Masallah masallah saglikla buyut yavrunu canim
Gözün aydın canımsağlıkla büyüsün bebeğiniz
Çok sevindim gözün aydın sağlıcakla büyüsün annesi
Çok teşekkür ederim kızlar, oğluma aşık olmuş olabilirimGözünüz aydınsağlıkla güzellikle büyüsün
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün Yağız AlpKızlar biz geldik14:33 gibi oğluşum doğdu Şu an biraz ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil. Kanamam da normal seviyede diyorlar. Rahatlayınca hikayemizi anlatacağım ama oldukça olumlu Bu arada 3460gr doğdu ve 52cm, son ultrason ile uyumlu. Bizde durumlar böyle teyzeleri
Ya evet çok tatlılar popolari ayakları herşeyleri belliHımm anladım canım Allah esirgesin herkesinkini de bizimkini de hareketleri bayağı bayağı var sanki küçük haftalardayız yerleri geniş gibi
Bir sorun yoktu ama 2-3 gündür mide bulantısı + bugünde şişlik oldu, umarım sorunsuz geçer herşey hepimiz için sonlara doğru insan daha bir kötü oluyorBende ödem problemi yasıyorum yürüyüş vs biraz toparladım fakat hala kendi ayakkabı terliklerimi giyemiyorum. 3-4 haftadır bu sekilde. Ve maalesef tansiyon problemide yasıyorum. Tansiyonunuza çok dikkat edin. Umarım yarın birşeyiniz çıkmaz kontrolünüzde ama zaten sonlara doğru ödem 10 kişiden 7 sinde oluyormuş
Bilmiyorum, hiç almadım kendi sancim dayanılmaz değildi nefese odaklanınca çok güzel basediliyordu suniyi tecrübe etmek istemiyorumSuni çok mu kötü??kendi sancından daha hızlı diyolar ama
Gayet iyi tansiyonun son günler de ödem normal sanırım tansiyon sorunu yoksa. Hareketlerdede senin bebiş uslu olacak galiba hep böyle korkutuyor annesiniAz önce baktım 11-7
Vallahi 15. Hafta hissetmeye başladım dedim çok hareketli olacak ama büyüdükçe uslandıGayet iyi tansiyonun son günler de ödem normal sanırım tansiyon sorunu yoksa. Hareketlerdede senin bebiş uslu olacak galiba hep böyle korkutuyor annesini
Ben hemşireye verileceklere zıbın, alt üst takım, eldiven, şapka 1 adet bez, 1 penye battaniye ekledim.Bizim hastanede verek fakat içim el vermediği için bende ne bulsam doldurdum. Ama doğrumu yanlısmı bilemiyorum
hareketleri son haftalarda bende daha az hissediyorum.. Ödem ozellikle ayaklarimda cok olmaya basladi.. Ama icin rahat etsin bir doktoruna git istersen..Bir sorun yoktu ama 2-3 gündür mide bulantısı + bugünde şişlik oldu, umarım sorunsuz geçer herşey hepimiz için sonlara doğru insan daha bir kötü oluyor
Benimde öyle eşime söyledim bunu hatta akşam. Karnımda sertleşme olmasa bebek hareketleri bu ara baya az hissetmeye başladım. Yarın kontrolüm var soracağım bende doktora ama çoğu kişide aynı demek problem değil buhareketleri son haftalarda bende daha az hissediyorum.. Ödem ozellikle ayaklarimda cok olmaya basladi.. Ama icin rahat etsin bir doktoruna git istersen..
Yarın gidicem canım bakalım ne diyecekhareketleri son haftalarda bende daha az hissediyorum.. Ödem ozellikle ayaklarimda cok olmaya basladi.. Ama icin rahat etsin bir doktoruna git istersen..
Benim bugün pek halim yok ya biraz önce klozete zor oturdumYa evet çok tatlılar popolari ayakları herşeyleri belli
Belki seninde yaklaştı. Annem hep söylerdi doğum zamanı insana bir halsizlik uyku hali çöker diye.Benim bugün pek halim yok ya biraz önce klozete zor oturdum
Gerçektende öyle. Allah kurtarsın derlerdi ne alaka derdim. Şimdi anlıyorum sonlara geldikçeBir sorun yoktu ama 2-3 gündür mide bulantısı + bugünde şişlik oldu, umarım sorunsuz geçer herşey hepimiz için sonlara doğru insan daha bir kötü oluyor
Yaklaştığı kesinde ben hep çok uyudum uyku düzenim bozulmadı hiç gündüz de illa uyuyorum ama dünden beri değişik olarak çok sık idrara çıkıyorum yaptığım halde hala sıkışık durumdayım bugün baskıyı ağrıyı daha çok hissediyorum eşim geçen cuma günü işim yoğun götüremem diyordu onun inadına bugün mü doğacak neBelki seninde yaklaştı. Annem hep söylerdi doğum zamanı insana bir halsizlik uyku hali çöker diye.
Doğru umarım 40ları geçmeyiz tek tesellim o, birde 40ı geçerse kurbana denk geliyor o zaman vay halime…Gerçektende öyle. Allah kurtarsın derlerdi ne alaka derdim. Şimdi anlıyorum sonlara geldikçe
Ya bu eşlere sinir oluyorum benimki de esnaf durdu durdu aylardır gelmiş bugün cumartesi Ankara’ya mala gidebilirim diyor dalga mı geçiyorsun dedim annene bırakırım doğurursan ben o zaman gelirim sen doğurmuş olursun diyor şaka gibi cidden.Yaklaştığı kesinde ben hep çok uyudum uyku düzenim bozulmadı hiç gündüz de illa uyuyorum ama dünden beri değişik olarak çok sık idrara çıkıyorum yaptığım halde hala sıkışık durumdayım bugün baskıyı ağrıyı daha çok hissediyorum eşim geçen cuma günü işim yoğun götüremem diyordu onun inadına bugün mü doğacak ne
Benimki markette çalışıyor yanındaki pek bişey bilmediği için yarın işi çok o yüzden öyle dedi de hastaneye gitmem gerekirse mecbur götürecek eşler bizi pek ciddiye almıyorYa bu eşlere sinir oluyorum benimki de esnaf durdu durdu aylardır gelmiş bugün cumartesi Ankara’ya mala gidebilirim diyor dalga mı geçiyorsun dedim annene bırakırım doğurursan ben o zaman gelirim sen doğurmuş olursun diyor şaka gibi cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?