2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar yarın doktora gidicem ama yinede yazayım dedim bugün ellerim ayaklarım yüzüm falan şiş uyandım bebişte 1-2 hareketi oldu sadece yaşayan var mı korktum bir

Hiç deme ya evi temizledik 1 ay oldu oturmadık bile ama şimdi gitsek her yer toz pis kişisel temizliği 2 hafta geçmeden geri yaptırdım yara oldu her yerim geri çıkıyor hala oğlumda tık yok
Aynen yarın birdaha yapicam bende mecbur tek tükleri epilatörle alıcam bugün yine kapı mutfak dolapları balkonlar tuvalet banyolar sil süpür herşeyi yaptım ama. Bakalım kaç kerede daha temizlik yapicam .

Çok sevindim gözün aydın sağlıcakla büyüsün annesi

Aynen yarın birdaha yapicam bende mecbur tek tükleri epilatörle alıcam bugün yine kapı mutfak dolapları balkonlar tuvalet banyolar sil süpür herşeyi yaptım ama. Bakalım kaç kerede daha temizlik yapicam .
40+4 olmuşsun daha ne kadar bekleyecekler ki

doktor zaten istemiyor sık kontrolle beklemeyi ben istiyorum. Diğerinde de aynı şekilde kendim bekledim canım. Suniye cesaretim yok .
Bana 41 e kadar 2 güne 1 kontrole gel nst çektir dedi sen kaç günde gidiyorsun çarşamba günü 41+0 da eşimin izni perşembe herhalde o gün gideriz doğmazsa

Bana 41 e kadar 2 güne 1 kontrole gel nst çektir dedi sen kaç günde gidiyorsun çarşamba günü 41+0 da eşimin izni perşembe herhalde o gün gideriz doğmazsa
2 güne bir çağırıyor ama gitmedim hareketleri çok iyi . 41 den sonra gün aşırı olucak ona mutlaka giderim kaka yapma ihtimalinden dolayı suyuna bakılıyor bulanık mi diye.

Tesekkür ederim canım. Umarım bırakmaz her bebek farklı cidden. Ben de şırıngayla falan tekrardan tutturmayı denicem bakalım işe yarayacak mı canım
Çok şükür bırakmadı, bugün emzirmeye başladım Eds yöntemi diye bir şey de varmış memeye tekrar dönmesi için. İnşallah işe yarar canım.
Emzirme bir yandan gerçekten de kolaylıkmış anne için. Ben sütü ısıtana kadar ağlıyordu minik kuşum ama meme olunca pıt diye yetişiyorsun.. Hepimizin bol bol sütü olur inşallah.

2 güne bir çağırıyor ama gitmedim hareketleri çok iyi . 41 den sonra gün aşırı olucak ona mutlaka giderim kaka yapma ihtimalinden dolayı suyuna bakılıyor bulanık mi diye.
Hımm anladım canım Allah esirgesin herkesinkini de bizimkini de hareketleri bayağı bayağı var sanki küçük haftalardayız yerleri geniş gibi

Gözünüz aydın sağlıkla güzellikle büyüsün

Artık doğurmak istiyorum beeen sabah 6da uyandım bel ağrısından masaj sıcak duş egzersiz ne yaptıysam geçmedi hala ağrıyor
Bende öyle artık gerçekten bunaldım eski halime donmek istiyorum bebişimi kucağımda sevmek istiyorum. Ödem topladım çok fazla hareketlerim sınırlandı bu kadar hamilelik yetti

Kızlar hemşireye verileceklere ne koydunuz acaba
Bizde hemşireye verilmiyor onlar kendi kıyafetlerini giydiriyormuş odaya gelince kendimiz değiştiriyoruz. Ben foto için isimli tulum yaptırdım bi kaç tanede normal tulum şapka eldiven koyucam
Kusma vs durumu olabilir 2. Doğumda sanki yetmemişti götürdüğüm kıyafet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…