2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benimki markette çalışıyor yanındaki pek bişey bilmediği için yarın işi çok o yüzden öyle dedi de hastaneye gitmem gerekirse mecbur götürecek eşler bizi pek ciddiye almıyor
Ama yani bizimkiler mi problemli ben anlamadım cidden. O kadar hafife alıyorlar ki doğumu vs… Bazen diyorum yani nerden çocuk yaptım senden çocuk yapılmaz bu ilk ve don diye

Ama yani bizimkiler mi problemli ben anlamadım cidden. O kadar hafife alıyorlar ki doğumu vs… Bazen diyorum yani nerden çocuk yaptım senden çocuk yapılmaz bu ilk ve don diye
Belkide biz onlara bu fırsatı veriyoruz..daha fazla nazlansak mızmızlansak daha mı farklı davranırlar acabaa??

Bizimkiler problemli canım gruptaki kızlar ilgiden bıkmış bizde ilgisizlikten çocuk doğunca da böyle bizimki öldürsen merak etmez altını değiştirmeyi gazını çıkarmayı ha oğlumun uyku düzeni yoktu gazlı çocuktu uyumazsa alır uyuturdu ama artık ben yorulurdum öyle bak halim yok dedim horul horul uyuyor kaygılı yatmıyor hiç taa ki sabah işe gitmek için uyanır

wee kullandım sonra bıraktırmaya çalıştım sonra tekrar lansinoh aldım 24 mm 20 mm var daha memnunum emsinde nasıl emerse emsin kafasına girdim . Bu ilk haftalar ne kadar zor her şey en azından bana öyle geldi

Ten teması iyi evet ama emsin de artık dediğiniz gibi
Bana da çok zor geliyor bazen acaba kaldırabilecek miyim diye endişeleniyorum

Kızlar yenı dogum yapmıs ve yapacak tum arkadaslar ıcın yazıyorum,ben sezeryan oldum hıc korkmayın tüm o acı bas agrısı dikiş agrısı sankı gecmeyecekmıs hıssedıyor ınsan ama hepsı gecıyor hemde oyle hızlı gecıyor kı.hep bunu hatırlayın gececek dıyın bebısınızle koklasın.hersey gecıyor cok çabuk hemde.herkese kolay dogumlar dılıyorum

Nst çektirmek için polikniğe geldim hastaneye gitmedim doktordan azar yedim ya sen ne bekliyorsun çocuğun ölür hemen acile git doğur dedi zaten iri bebek diyor suyuna az diye girdi bilerek ben acile sevk ediyorum sen ister git ister gitme ben sorumluluk almam sorumlu son muayene eden doktor çünkü dedi

ay Allah korusun ya. Ne kadarlık oldunuz

Belkide biz onlara bu fırsatı veriyoruz..daha fazla nazlansak mızmızlansak daha mı farklı davranırlar acabaa??
Olay tamamen bu arkadasim kesinlikle katiliyorum 36+6 da kontrole gitfik ever ben cok iyiyim her isimi yapiyorum araba aldinla geziyorum tasinicam esya topluyorum yemwk yapiyorum esim doktora diyorki esimi gorseler herkes dofurmak ister baska kadinlar hep naz niyazmis demekki hocam benim.esime.bakin diyor doktorda bnce sansini fazla zorlama esine yardm et dedi bide bana dondu sakin bana yardm etmiyir diye soylenme bu hale gwtiren sensin dedi

Cansin ne guzelde yazmissin rahatlatmissin bizi sagol arkadasm

Benim sancı da yok nasıl etsem bilemedim doktorlar aslında niye bekletiyor ki bir hafta daha kendi başlamazsa zaten mudahale edip doğurtacaklar 40 dolunca hemen başlatsalar risk almadan

Eklentiler

• IMG_20250516_100208.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 34
benimde bebegim erkek ve geç doğar diyorlar.. Cinsiyete göre farkediyor mu acaba :/
Ay en sinir olduğum laflardan biri nefret ettim şu yorumdan erkek bebek geç gelir ben araştırdım bu çoook eski bir bilimsel çalışma o zamandan bu zamana kadar çevresel hormonal her şeyimiz değişti ve veri tabanı da kısıtlı yapılmış geçerliliği olduğunu düşünmüyorum ama gel de bizim millete anlat

Sağlıkla büyüsün canım hikayeni bekliyorum sabırsızlıkla

Kızlar bebisler günde kaç kere kaka yapior? Özellikle 1 . Haftada nasıldı? Bizim her bezde az az kaka mutlaka oluyor. Bugün kontrolü var. Dr a da sorucam ama sizleri merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…