- 20 Mayıs 2024
- 1.677
- 2.259
- 53
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #29.381
Bize eğitimde 42 haftaya kadar bebekler sağlıkla bekleyebiliyor denildi canım panik yapma o doktor yeni filandırNst çektirmek için polikniğe geldim hastaneye gitmedim doktordan azar yedim ya sen ne bekliyorsun çocuğun ölür hemen acile git doğur dedizaten iri bebek diyor suyuna az diye girdi bilerek ben acile sevk ediyorum sen ister git ister gitme ben sorumluluk almam sorumlu son muayene eden doktor çünkü dedi
Yok canım çok eski ve yaşlı bir doktor daha önce de 3 kez gitmiştim o doktora o zaman da telaşa sokmuştu hani gününü doldurdu ya bişey olsa en son muayene eden doktor sorumluymuş bişey olursa sorumluluk almak istemiyor hafta sonu geldi o zaman ne olacak 3600 kilo nasıl doğuracaksın git hemen doğur dedi sevki verdi şuan sorumluluk bende oldu eşimi aradım her zaman gittiğim hastaneye götürmedi diye söylendim akşam işten gelince acile götürürüm diyorBize eğitimde 42 haftaya kadar bebekler sağlıkla bekleyebiliyor denildi canım panik yapma o doktor yeni filandır
O kadar doğru söylemiş ki doktorun..Olay tamamen bu arkadasim kesinlikle katiliyorum 36+6 da kontrole gitfik ever ben cok iyiyim her isimi yapiyorum araba aldinla geziyorum tasinicam esya topluyorum yemwk yapiyorum esim doktora diyorki esimi gorseler herkes dofurmak ister baska kadinlar hep naz niyazmis demekki hocam benim.esime.bakin diyor doktorda bnce sansini fazla zorlama esine yardm et dedi bide bana dondu sakin bana yardm etmiyir diye soylenme bu hale gwtiren sensin dedi
İlk günlere göre çiş kaka miktarı arttı ama benimki iki gündür kakasını yaparken zorlanıyor sanki kabızmış gibi ıkınıyor ama kakası olması gerektiği gibi kabızlık yok. Çok üzülüyorum o kendini kastıkça. Kakasını yapınca rahatlama geliyor güzel güzel uyuyor. Bazen bezi dolduruyor bazen de çok minik oluyor. En son yaptığı çok azdı. Her bez değiştirmemde az da olsa oluyor. Bazen altını değiştirirken rahatlayıp yapıyor. Bir insanın kakasına, çişine, geğirmesine deli gibi mutlu olacağımı düşünmezdim. Hele o koca adam gibi geğirmesi..Kızlar bebisler günde kaç kere kaka yapior? Özellikle 1 . Haftada nasıldı? Bizim her bezde az az kaka mutlaka oluyor. Bugün kontrolü var. Dr a da sorucam ama sizleri merak ettim
Benim kuşum ilk hafta yeterli ememediği için 1-2 kakalı bezi oluyordu. Sonraki hafta 4-7 ye çıktı. Bazen üst üste pırtlıyorKızlar bebisler günde kaç kere kaka yapior? Özellikle 1 . Haftada nasıldı? Bizim her bezde az az kaka mutlaka oluyor. Bugün kontrolü var. Dr a da sorucam ama sizleri merak ettim
Canım göğüs ucu çıkarıcı vardı lansinohun onu dene istersen Artırmak için de bol su iç ben ebebekten promalt aldım bende çok işe yaradı bi de solgarın haplarını kullanıyorumKızlar canım çok sıkkın bebeğimi mamadan kurtarmak istiyorum ama sütüm bir türlü artmıyor göğsümü sadece silikon uçla tutuyor çıkardığımda çok ağlıyor
Aynı durumdayız canım bazen gazdan uykusu bölünüyor damla verdi Dr bize deÇok fena gaz sorunumuz var kızlar doktor gaz damlası verdi, her beslenme sonrası gaz çıkarmak için uğraşıyoruz ancak yine de kıvranıyor. Alttan baya pırt yapıyor her bez baya dolu kaka çıkıyor, kilo alımı çok iyi günlük 50gram civarı artıyor kilomuz, ancak gaz sorununu nasıl çözücez bilmiyorum. Ağızdan gaz çıkmıyor her zamanBugün yine fazla kustu beceremiyorum diye ağladım, gaz çıkarma eğitimi mi alsam bilmiyorum aşırı komik bir durum ama ne yapacağımı şaşırdım. Doktor beslenme sonrası 20dk 45derece açıyla dursun dedi kusmalarımız artmıştı çünkü, korkudan kucakta tutuyorum uzun bir süre
Ben oldum canım başağrısı biraz fazla oldu o un dışında ekstra sıkıntı yaşamadım canım.Kızlar aranızda genel anesteziyle olan varmı. Benim mecburi genel anestezili sezaryen olacak. Bebeğim doğduktan 1,5-2 saat sonra odaya alınacakmışım. Bu süreç beni korkutuyo sütüm gelmezse anesteziden diye düsünüyorum. Ten tene temasımız cok gecikecek
Bizde de öyle canım gaz çıkarırken kaka da pırtlatıyo biraz normal demişti Dr.Kızlar bebisler günde kaç kere kaka yapior? Özellikle 1 . Haftada nasıldı? Bizim her bezde az az kaka mutlaka oluyor. Bugün kontrolü var. Dr a da sorucam ama sizleri merak ettim
Gazdan zorlanıyodur belki bizimki de gazı çıkaramayınca kızarıyo ıkınıyo bayaa kıyamamİlk günlere göre çiş kaka miktarı arttı ama benimki iki gündür kakasını yaparken zorlanıyor sanki kabızmış gibi ıkınıyor ama kakası olması gerektiği gibi kabızlık yok. Çok üzülüyorum o kendini kastıkça. Kakasını yapınca rahatlama geliyor güzel güzel uyuyor. Bazen bezi dolduruyor bazen de çok minik oluyor. En son yaptığı çok azdı. Her bez değiştirmemde az da olsa oluyor. Bazen altını değiştirirken rahatlayıp yapıyor. Bir insanın kakasına, çişine, geğirmesine deli gibi mutlu olacağımı düşünmezdim. Hele o koca adam gibi geğirmesi..minik pırtlamalar.. içim de sevgi patlaması oluyor her hareketi.
Canim ben ilk oglumu 41. Haftada 3.630 dogurmustum. Sancim yoktu hic. Hapla sancı başlattılar ve hizli bir acilma olmustu. Doktorum da tecrübeli iyi bir doktordu. Korkma hersey cok güzel olsun inşallah.Yok canım çok eski ve yaşlı bir doktor daha önce de 3 kez gitmiştim o doktora o zaman da telaşa sokmuştu hani gününü doldurdu ya bişey olsa en son muayene eden doktor sorumluymuş bişey olursa sorumluluk almak istemiyor hafta sonu geldi o zaman ne olacak 3600 kilo nasıl doğuracaksın git hemen doğur dedi sevki verdi şuan sorumluluk bende oldu eşimi aradım her zaman gittiğim hastaneye götürmedi diye söylendim akşam işten gelince acile götürürüm diyor
Canımmm hayırlısı olsun hakkında insallahKızlar benim yine sancım başladı dua edin bu sefer doğum olsun artıkboş boş sancı çekmek istemiyorum
Bütün doktorlar bekletiyor bir tek bu böyle tepki verdi burda da kaç arkadaşımız var 40 ı geçip bekleyen yoksa benim aklımda telaşlanma yok da ha kilo aldıkça nasıl doğuracağım korkusu var da olmazsa zaten sezeryana alırlar diyorum bende de açılma çabuk oluyor belki de şimdiye olmuştur kontrol etmedikleri için bilmiyorumCanim ben ilk oglumu 41. Haftada 3.630 dogurmustum. Sancim yoktu hic. Hapla sancı başlattılar ve hizli bir acilma olmustu. Doktorum da tecrübeli iyi bir doktordu. Korkma hersey cok güzel olsun inşallah.
Su gibi hızlı kolay bir şekilde kucağına alırsın inşKızlar benim yine sancım başladı dua edin bu sefer doğum olsun artıkboş boş sancı çekmek istemiyorum
Sende de mi tık yok yine canım bugün başka doktor bana kızdı bekliyorum diyeSu gibi hızlı kolay bir şekilde kucağına alırsın inş
Evet işte canım tam olarak bu ama bizimde karakterimiz bu böyleyizOlay tamamen bu arkadasim kesinlikle katiliyorum 36+6 da kontrole gitfik ever ben cok iyiyim her isimi yapiyorum araba aldinla geziyorum tasinicam esya topluyorum yemwk yapiyorum esim doktora diyorki esimi gorseler herkes dofurmak ister baska kadinlar hep naz niyazmis demekki hocam benim.esime.bakin diyor doktorda bnce sansini fazla zorlama esine yardm et dedi bide bana dondu sakin bana yardm etmiyir diye soylenme bu hale gwtiren sensin dedi
Bendede çok az sancı çıktı canım çati muaynesind kafası çok güzel yerde 1 parmak açıklık var herşey yolunda dedi salı tekrar gidicemBenim sancı da yok nasıl etsem bilemedim doktorlar aslında niye bekletiyor ki bir hafta daha kendi başlamazsa zaten mudahale edip doğurtacaklar 40 dolunca hemen başlatsalar risk almadan
Ay canım git sen kendi doktoruna en güzeli için rahat etsin ama haftan güzel aslında artık suni sancı ile gelse iyi olmaz mı?benimkinede 3500 dedi kilosunuYok canım çok eski ve yaşlı bir doktor daha önce de 3 kez gitmiştim o doktora o zaman da telaşa sokmuştu hani gününü doldurdu ya bişey olsa en son muayene eden doktor sorumluymuş bişey olursa sorumluluk almak istemiyor hafta sonu geldi o zaman ne olacak 3600 kilo nasıl doğuracaksın git hemen doğur dedi sevki verdi şuan sorumluluk bende oldu eşimi aradım her zaman gittiğim hastaneye götürmedi diye söylendim akşam işten gelince acile götürürüm diyor
Saglikla en kolayından olsun inşallah canım.Bütün doktorlar bekletiyor bir tek bu böyle tepki verdi burda da kaç arkadaşımız var 40 ı geçip bekleyen yoksa benim aklımda telaşlanma yok da ha kilo aldıkça nasıl doğuracağım korkusu var da olmazsa zaten sezeryana alırlar diyorum bende de açılma çabuk oluyor belki de şimdiye olmuştur kontrol etmedikleri için bilmiyorum
Bütün doktorlar bekletiyor bir tek bu böyle tepki verdi burda da kaç arkadaşımızYok yok aynı beklemedeyizSende de mi tık yok yine canım bugün başka doktor bana kızdı bekliyorum diye
Senin gene biraz sancı varmış bende o da yok nst mi gördün belki yukarı da atmıştımBendede çok az sancı çıktı canım çati muaynesind kafası çok güzel yerde 1 parmak açıklık var herşey yolunda dedi salı tekrar gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?