2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ay canım git sen kendi doktoruna en güzeli için rahat etsin ama haftan güzel aslında artık suni sancı ile gelse iyi olmaz mı?benimkinede 3500 dedi kilosunu
Bu hafta salı son zaten daha bekletmez doktor da sadece nst ye baksın dedim adam bana neler saydı eşim akşam gittiğim hastanenin aciline götürecek gibi

Bu hafta salı son zaten daha bekletmez doktor da sadece nst ye baksın dedim adam bana neler saydı eşim akşam gittiğim hastanenin aciline götürecek gibi
Çok düşüncesiz doktorlar var gerçekten zaten son günlerimiz artık istemsizce stresliyiz bide onlar öyle yapınca iki kat sinir oluyo insan

annelik yolunda hadi hayırlısı olsun canım, ben de dünden beri çekiyorum sancıları daha öncesinden 1 cm açıklığım vardı zaten muayenem pazartesi günü o zamana kadar beklemek istiyorum ilktir ne de olsa öyle hemen açılmaz yavaş yavaş açılır diye düşünüyorum umarım benim sancılarım da gerçek sancılardır bir kaç gündür bağırsaklarım da çalışır durumda çünkü

Kızlar resmen uğrayamıyorum buralara iki çocukla tek başıma mücadeledeyim annemler gittiler mahvoldum. Kaynanamda grip olmustu iyileşti hala gelmiyor gelmesin bakalım eşim izinde halletmeye çalışıyoruz ama çok zorlanıyorum

Kızlar merhabalar Temmuz annelerinden geliyorum ama burada Nstye giren daha çok anne vardır diye buraya yazmak istedim. Benim ara ara ağrılarım oluyor doktor şimdiye kadar 3 defa Nstye soktu üçünde de aynı şey oldu. Nstde yaklaşık 5 dakika sonra bebek nst cihazının olduğu yeri tekmelemeye başlıyor. Biraz öteye alıyorum bu sefer gidip orayı da tekmeliyor. Kalp sesini dinlediğim için bugün tekmelerken kalbi de aşırı hızlanmaya başladı. En son çıkarttım nstyi sakinleşti duruldu. Hemşireyle bu yüzden biraz gerildik hatta. Sizde de bu şekilde mi oluyor anlamadım cidden yani ultrasonda pek bir hareketi olmuyor ama nstde çıldırıyor sanki.

Evet olabilir pıt pıt vurunca gegirme oluyor sadece alttan gaz çıkarması kaka ile birlikte oluyor kiraz çekirdeği kemeri almis esim gecen kullanmadım ama ise yarar mı acaba ya da erken midir?

Bazı bebekler sıkı oldugu icin rahatsız oluyormuş. Benimki tam tersi hareket etsin diye karnıma dokunuyordum. endise edecek bir durum yoktur muhtemelen.

Allah yardımcın olsun canım, biz bir tane ile yeri geliyor zorlanıyoruz. İlk zamanlarda birinin olması çok iyi oluyor gerçekten. Benim eşim uyanmıyordu gece, simdi de grip oldu. Tek başıma ilgileniyorum, uykusuzluk insanı yıpratıyor.

Bazı bebekler sıkı oldugu icin rahatsız oluyormuş. Benimki tam tersi hareket etsin diye karnıma dokunuyordum. endise edecek bir durum yoktur muhtemelen.
Hiç bu yönden düşünmemiştim ben minyon tipliyim orada sıkışmış olabilir Teşekkürler cevabınız için sanırım doğum yaptınız hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Hiç bu yönden düşünmemiştim ben minyon tipliyim orada sıkışmış olabilir Teşekkürler cevabınız için sanırım doğum yaptınız hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Rica ederim
Evet çok teşekkür ederim, inşallah siz de sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza alırsınız

Benimkiler de öyle yapıyor hatta yerleri de yok nasıl yapıyorlar anlamıyorum. Hemşire nst'yi takıp tamam diyor uzaklaşıyor takla atıyorlar bir saat sürüyor nst

Bende de durum aynı canım ama şuan sancım düzenli ve yoğun değil başta düzenli geldi şimdi azaldı bakalım umarım devam eder açılma olur acile gitsem 3cm deseler yeter zaten sonra doğum olur bir şekilde

Allah kolaylık versin canım başka yardımcı olabilecek biri yok mu görümce elti yenge vs

Valla nstde ben hiç hareket etmiyorum hemşire uyarmadıkça nstye bir de 32den sonra başlanıyor en erken diye biliyorum sancınız mı var?

Rica ederim
Evet çok teşekkür ederim, inşallah siz de sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza alırsınız
Amin teşekkürler siz de sağlıkla sıhhatle büyütürsünüz inşallah
Benimkiler de öyle yapıyor hatta yerleri de yok nasıl yapıyorlar anlamıyorum. Hemşire nst'yi takıp tamam diyor uzaklaşıyor takla atıyorlar bir saat sürüyor nst
Ya sizin çoklu gebelik sanırım maşallah Benim de normalde sakin çok hareketli değildir o yüzden nstde böyle yapınca şaşırıyorum. Allah bağışlasın yavrularınızı inşallah.
Valla nstde ben hiç hareket etmiyorum hemşire uyarmadıkça nstye bir de 32den sonra başlanıyor en erken diye biliyorum sancınız mı var?
Ağrılarım vardı alt bölgede. Doktor da biraz pimpirikli 27. Hafta mı neydi nst taktı. Sonra belimde ağrı oldu yine taktı. Bugün yeni 32 oldum bugün de taktı. Öncekilere itiraz ettim erken değil mi diye ama bir zararı yok vs dedi. Yani zararı yok tamam da bebek rahatsız olmasa niye o kadar tekmelesin cihazı diye düşünmeden edemedim. Buraya yazınca anladım neden olduğunu teşekkürler herkese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…