2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Çok düşüncesiz doktorlar var gerçekten zaten son günlerimiz artık istemsizce stresliyiz bide onlar öyle yapınca iki kat sinir oluyo insan
Bişey olursa son muayene eden doktor sorumluymuş ya istediklerini söylüyorlar

Allah kolaylık versin. Diğeri de küçük müydü sizin

Ben de o sebepten ertelemeye çalışıyorum hep normalde yarın kontrolüm ama pazartesiye aldım randevuyu ne kadar açık olursa o kadar iyi diye çünkü benim bebiş artık baskı da yapmaya başladı eskisinden daha çok hissediyorum pelvis kemiklerimde baskıyı umarım ikimizin de açılıyordur

Ben de baskı hissediyorum canım aşağıya doğru bazen yürürken bile ağrıtıyor hadi inşallah

Ben dünden beri baskı yapınca yürüyemiyorum ya sanki biri makasla alt tarafı kesiyor gibi sizde de öyle mi

Kızlar ben çok acıkıyorum, hamileyken böyle değildim gerçekten.. Şimdi hemen acıkıyorum canım sürekli tatlı bir şey yemek istiyor geri kilo alacağım böyle giderse

Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, benim kanaatime göre rahatsız oluyorlar nst'den

Kanala girmeye başladıysa başının küçük ölçülmesi normal oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…