2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kabızmış gibi ıkınma gazdan oluyor canım karnı sert mi? Aynı sorundan gaz damlası başladık biz

Doğru umarım 40ları geçmeyiz tek tesellim o, birde 40ı geçerse kurbana denk geliyor o zaman vay halime…
Benim 38+4 te planlı sezaryen olacak mecburi. Umarım sizde bende burada yavrusunu kucağına almayı bekleyen tüm anneler sağlıkla alırız kucağımıza

Benim 38+4 te planlı sezaryen olacak mecburi. Umarım sizde bende burada yavrusunu kucağına almayı bekleyen tüm anneler sağlıkla alırız kucağımıza
Amin canım inşallah sağ sağlim kucağımıza bir alsaydık… Ben sezeryanı hiç düşünmedim bakalım bir sorun çıkmazsa şimdilik normal hoş keşke ikisi de olmasa

Bizim bugün 8. Gün. doğum kilosuna gelemedik hâlâ. Kızlar sizin kaç gün sonra geldi doğum kilosuna?

Canım doktor bana bugün günde 10 hurma ye dedi bir dene belki işe yarar birde cinsel ilişki öneriyorlar sık sık
3 tane tek yiyorum ilişki de evde değiliz ki kaynanam gildeyim evde olsam Bi cesaret yapacaktım geçen eşim eve gitti keşke bende gitseydim deneseydik ısrarla niye gelmedin diye sordu da

O nasıl bı dr hayırlısı ile gelsin inşallah geç kaldıkca daha zor oluyo

Benim sancı da yok nasıl etsem bilemedim doktorlar aslında niye bekletiyor ki bir hafta daha kendi başlamazsa zaten mudahale edip doğurtacaklar 40 dolunca hemen başlatsalar risk almadan
Dr banada öyle demişti suyum gelmezse 40 biraz geçirttirip suni sancıyla başlaticakti ama suyum gelince mecbur başladı ilk dogumumda 41 haftalık olmuştuk dr baktı gelmiyor suni sancıyla başlatmıştı aslında eninde sonunda onlar başlatiyo sanki 40 tan sonra bekletmelerini anlamıyorum

O nasıl bı dr hayırlısı ile gelsin inşallah geç kaldıkca daha zor oluyo
Günü geçmiş diye öyle dedi acile gitsem tekrar çektirsem mi karar veremedim hareketinde falan hiç sıkıntı yok 2 gündür daha çok aşağıda hareket olursa yürüyemiyorum zorluyor

Bende onu düşünüyorum eşimin kuzeni özelde kadın doğum da çalışıyor dikkat et suyuna falan dedi genelde bekletiyorlar suniyle başlatmaya gelen çok dedi kız eve aletleri getirmiş aniden doğumum başlar evde doğurursam mudahale etmeye belli olmaz diye

Kabızmış gibi ıkınma gazdan oluyor canım karnı sert mi? Aynı sorundan gaz damlası başladık biz
Ikınıyor ve pırt yapıp kaka yapıyor o sekilde rahatlıyor. Müdahale etmem bir şeye yaramıyor masaj vs. Yarın kontrole gidip soracağım gerekli görürse bize de verir belki. Karnı da pek sert sayılmaz aslında. Bilemedim ki

Sürekli olmuyorsa normaldir canım bizim sürekli ıkınma hali vardı yenidoğanda gaz sorunu olmaz diyenlere aldanmışım baya sıkıntı çektik. Şuan hem gaz damlası kullanıyoruz hemde gün içerisinde masaj yağı ile karnına masaj yapıyoruz baya rahatladı

Kızlar ben çok acıkıyorum, hamileyken böyle değildim gerçekten.. Şimdi hemen acıkıyorum canım sürekli tatlı bir şey yemek istiyor geri kilo alacağım böyle giderse
Bende de öyle oluyor bide çok susuyorum kayısı kompostosu veya kuru kayısı gibi şeylerle bastırıyorum yoksa önüne geçilmez asla

3 tane tek yiyorum ilişki de evde değiliz ki kaynanam gildeyim evde olsam Bi cesaret yapacaktım geçen eşim eve gitti keşke bende gitseydim deneseydik ısrarla niye gelmedin diye sordu da
Valla kaynanangilde biraz misafirliği falan gitsin 10 dedi bugün doktor sende bir dene bakalım.. İnşallah kendiliğinden gelir hepimizin bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…