2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Valla kaynanangilde biraz misafirliği falan gitsin 10 dedi bugün doktor sende bir dene bakalım.. İnşallah kendiliğinden gelir hepimizin bebişi
Utanmasam diğer odada yatalım diyeceğim de orda kayınbabamla kaynım yatıyor biz boş oda yok diye kaynanam ve görümcemle aynı odada yatıyoruz eşim oğlumla ben ayrı yatıyorum Bi de

Kıyamam ya kuzum benim inşallah iyi gelir insan çaresiz kalıyor öyle görünce. Yeni başladı bizde de. İnşallah ilerlemez

Ya ben çok kısır bi döngüdeyim uyumuyor emiyor uyuyor sonra sonra uyanıyor bi daha uyumuyor altını değiştirirken tabi. Her gün yıkıyorum akşam uykusuna geçirirken aynı saatte bi o zaman iyi uyuyor sayılır

Bende de öyle oluyor bide çok susuyorum kayısı kompostosu veya kuru kayısı gibi şeylerle bastırıyorum yoksa önüne geçilmez asla
Keşke sadece susuzluk olsa en azından o faydalı.. Ben ne bulsam yiyorum galiba. Kilolu hamile kalmıştım, hamilelikte de 14 kilo aldım 13 kilosu gitti ama vermem gereken asıl kilom duruyor üstüne eklemeden dursam bari

Ay gerçekten ben de öyleyim sabah göz altlarım mor, gözlerim kırmızı uyanıyorum

Keşke sadece susuzluk olsa en azından o faydalı.. Ben ne bulsam yiyorum galiba. Kilolu hamile kalmıştım, hamilelikte de 14 kilo aldım 13 kilosu gitti ama vermem gereken asıl kilom duruyor üstüne eklemeden dursam bari
Valla benim hiç iştahım yoktu ben de aldığım tüm kiloyu verdim ama bu ara dehşet açım saldırıyorum resmen yemeğe tatlıya filan çok korkunc. Ben de kilolu hamile kalmıştım asıl vermem gereken duruyor tabiki ama aldığımı verdim en azından.
Eğer kendime dur demezsem verdiğimin iki katını alcam korkuyorum

Korseleri takmaya başladınız mı başlayanlar ne zaman basladııııı göbeğim sarkcak benim galiba ya

Günü geçince evet 2 günde bir gidiyodum yine gelmedi her şekilde yine suni ile başlattilar aslında başlatsalar daha iyi sanki

3 tane tek yiyorum ilişki de evde değiliz ki kaynanam gildeyim evde olsam Bi cesaret yapacaktım geçen eşim eve gitti keşke bende gitseydim deneseydik ısrarla niye gelmedin diye sordu da
Ayy ben son güne kadar ilişki oldu sırf doğumum başlasin acilmam olsun diye herşeyi denedik ama bence bu tamamen bunyeyle alakalı

Günü geçince evet 2 günde bir gidiyodum yine gelmedi her şekilde yine suni ile başlattilar aslında başlatsalar daha iyi sanki

Ayy ben son güne kadar ilişki oldu sırf doğumum başlasin acilmam olsun diye herşeyi denedik ama bence bu tamamen bunyeyle alakalı
Valla açılma sancı olsa gene veriyorlar burda hızlı doğurmak için biz 8 aydır hiç ilişki yaşamadığımız için belki işe yarardı bizde de deneyemiyoruz

Vallahi kilo alacağım diye giden kiloya sevinemiyorum dogum öncesi hep olumlama yapmıştım dogum kilom hemen gidecek diye keşke fazlasını söyleseydim
Tatlı kalp ben

Kızlar ben çok acıkıyorum, hamileyken böyle değildim gerçekten.. Şimdi hemen acıkıyorum canım sürekli tatlı bir şey yemek istiyor geri kilo alacağım böyle giderse
Canım normalde 2000 günlük kalori alan birinin hamilelikte 2300 emzirirken 3000 kalori alması gerekiyormuş yani korkma kilo alıcam diye bol bol yulaf yiyebilirsin hem tok tutar hem süt yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…