2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Çok sağolun arkadaşlar doğurdum kendime geleyim anlatacağım

Kızlar ben nst ye diye gelip daha yeni doğurdum kaç saat sancıdan sonra biraz kendime gelip anlatacağım darısı bekleyenlere
Gözünüz aydın kızlar geçmiş olsun sağlıkla büyüsün minikleriniz

38+5 oldum bekliyorum bekleyen kaç kişi var benim gibi, belirtileriniz varmı? bende sertleşme ve kasılmalar var sadece.Başka bir belirtim yok rutin işlerimi çok rahat yapabiliyorum hala..
38+4üm bende bekliyorum :) Günlük işleri rahat yapıyorum bende hafif vajinal batma dışında herhangi bir belirtide yok ve bebek sürekli karnımın üstünde kaburgalarıma aşırı baskı yapıyor aşağı inesi yok galiba

Saglikla buyutun canlari kolayca ayaga kalkin insallah agrisiz sizisiz 37+5 ten selamlar bende hic bir bwlirti yok tikkkk sessizlik hakimm zaten belirti olmadanda dogurucam sanirim son 5

38+5 oldum bekliyorum bekleyen kaç kişi var benim gibi, belirtileriniz varmı? bende sertleşme ve kasılmalar var sadece.Başka bir belirtim yok rutin işlerimi çok rahat yapabiliyorum hala..
Ben de 38 oldum bugün sabah eşimle yürüyüşe gittik hava 35 derece bayılacaktım

Sona kaldık bakalım hayırlısı ya ben ayın 20si ya da 25 olsun diyorum güzel tarih olsun
Bende 20sini geçsin de ikizler burcu olsun diyorum :) asıl günüm 28i 28 mayısta eşimle tanışma yıl dönümümüz o zamanda olabilir :) ama lütfen kimse geçe kalmasın diye dua ediyorum hep, kuzenim 42 haftada doğurdu gerçekten zorlanmıştı bebişte geç doğduğu için 3 gün yoğunbakımda kaldı falan

Neden o kadar çok bekletmişler ki benim doktorum 40.haftadan sonra en çok 2 gün bekleriz dedi ben zaten kendim duraman o kadar çok

Benim çok zor oldu kızlar ben böyle bir şey yaşamadım bugüne kadar normalde bu akşam nst ye gelecektim son gittiğim doktor beni korkuttuğu için nst çekelim diye acile geldik alttan bakacağım dedi 2-3 cm silinmen iyi seni gönderemem dedi hszırlıksızda gelmiştik ben yukarı çıktım eşim eve gitti eşyaları ve anneleri almaya başta sancı yoktu açıklık kontrol ediyorlardı tek sonra suni taktılar oğlum hareketi bıraktı uyudu sıkıntıya girdi deyip kapattılar zaten az açmışlardı saat 2-3 gibi bir sancı girdi nerden geldiğini şaştım sabah 9 a kadar kıvrandım sezeryana alın yok epidural yok doğuracaksın dediler açıklık da hiç ilerlemedi o kadar sancıyla tek silinme iyi diyorlar suyu patlattı birazdan doğuracaksın dediler 8 cm de ıkınmaya başladım sonra çatala çıkardılar ıkınıyorum ama ıkınmıyorsun diye kızdılar 2 dk karnıma bastı kendi doğurtmuş oldu şuan ayağımı kalçamı kımıldatamıyorum Bi de ayağının teki içe dönükmüş ortapediye götürün dedi bizim hikaye böyle sıfır sancıyla ancak böyle olur

Çok sağolun arkadaşlar doğurdum kendime geleyim anlatacağım

Kızlar ben nst ye diye gelip daha yeni doğurdum kaç saat sancıdan sonra biraz kendime gelip anlatacağım darısı bekleyenlere
Gözünüz aydın güzel anneler hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün bebişleriniz
Darısı bekleyen annelerimize

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak toparlarsın Ayağında ki problem dogumdan kaynaklı mı oldu acaba?

Yaa epidural neden yapmadılar ben epidural olana kadar kivrandim iğne gerçekten açılmayı hızlandırdı çatalda bende senin gibiydim neden öyle olduk biz tecrübeliyiz aslında ama ilk doğumda bile daha doğru ikinmiştim öbürlerini bende devlette doğurdum hiç acimiyolar sonra millet neden sezeryan istiyo diye devlet milleti darliyo ayy yine travmalarım tetiklendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…