2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
38+5 oldum bekliyorum bekleyen kaç kişi var benim gibi, belirtileriniz varmı? bende sertleşme ve kasılmalar var sadece.Başka bir belirtim yok rutin işlerimi çok rahat yapabiliyorum hala..
Ayyy ben de 38+3 ün bugün, iki üç gündür ara ara oluyor sertleşme ve kasılmalarım ve dediğiniz gibi başka belirtim de yok. Baya nazlı çıktı bizim bebişler

Ayyy ben de 38+3 ün bugün, iki üç gündür ara ara oluyor sertleşme ve kasılmalarım ve dediğiniz gibi başka belirtim de yok. Baya nazlı çıktı bizim bebişler
ya insallah bizde dogurduk diye yazarız bir an önce 40'lara kalmaktan korkuyorum açıkçası ama hayırlısı

38+5 oldum bekliyorum bekleyen kaç kişi var benim gibi, belirtileriniz varmı? bende sertleşme ve kasılmalar var sadece.Başka bir belirtim yok rutin işlerimi çok rahat yapabiliyorum hala..
39+4 benim yeni yeni başladı sancılar ama düzenli değil gün içinde asagıya dogru çöok baskı var ama bakalım ne zaman agrı gelicek

Çok sağolun arkadaşlar doğurdum kendime geleyim anlatacağım

Gözünüz aydın kızlar. Sağlıkla sevgiyle büyüsünler

Ay daha çok yeni doğum zaten misafir kabul etmiyorum ben hiç valla küsen küssün kendimi zor topluyorum. Tüh ya çok ver bende sevmiyorum plansız işleri. Gelene de git diyemiyorsun
Eşimin ailesi ve akrabaları olunca bir şey diyemedim işte. Aslında insanlar akıl etse ne güzel olur.

Bugün deneyeceğim inşallah iyi gelir. Ikinirken kusuyor çok sıkıyor kendini o an. Halbuki yapabiliyor kakasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…