- 7 Ocak 2024
- 1.814
- 861
- 43
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #29.701
Valla burda doktorda bana 41e kadar herhangi bir gün gelir gelmezse sonrasına bakarız dedi, kuzenim de de artık gelmeyecek diye sezeryan günü verildi sezeryana gitti açıklığı varmış doğuma almışlarNeden o kadar çok bekletmişler ki benim doktorum 40.haftadan sonra en çok 2 gün bekleriz dedi ben zaten kendim duraman o kadar çok
Ahhh canım yaBenim çok zor oldu kızlar ben böyle bir şey yaşamadım bugüne kadar normalde bu akşam nst ye gelecektim son gittiğim doktor beni korkuttuğu için nst çekelim diye acile geldik alttan bakacağım dedi 2-3 cm silinmen iyi seni gönderemem dedi hszırlıksızda gelmiştik ben yukarı çıktım eşim eve gitti eşyaları ve anneleri almaya başta sancı yoktu açıklık kontrol ediyorlardı tek sonra suni taktılar oğlum hareketi bıraktı uyudu sıkıntıya girdi deyip kapattılar zaten az açmışlardı saat 2-3 gibi bir sancı girdi nerden geldiğini şaştım sabah 9 a kadar kıvrandım sezeryana alın yok epidural yok doğuracaksın dediler açıklık da hiç ilerlemedi o kadar sancıyla tek silinme iyi diyorlar suyu patlattı birazdan doğuracaksın dediler 8 cm de ıkınmaya başladım sonra çatala çıkardılar ıkınıyorum ama ıkınmıyorsun diye kızdılar 2 dk karnıma bastı kendi doğurtmuş oldu şuan ayağımı kalçamı kımıldatamıyorum Bi de ayağının teki içe dönükmüşortapediye götürün dedi bizim hikaye böyle sıfır sancıyla ancak böyle olur
Evet canım ilk dogumumda çok çektim acısını zamanla acısı geçti ama dışarda yani bunda da dışarda ama acısı yokKızlar doğumdan sonra hemoroid olan varmı? Doğum yapalı 22 gün oldu son 10 günüm hemoroidden şikayet etmekle geçti çok kötü durumdayim doktorun verdiği krem işe yaramadı duphalac şurup verdi oda aynı sekilde. Hiç bi sekilde tuvalete çıkamıyorum çözümü olan varmi
Bişey kullandın mi canım? Doğum mu yaptım savaştan mi çıktım belli değilEvet canım ilk dogumumda çok çektim acısını zamanla acısı geçti ama dışarda yani bunda da dışarda ama acısı yok
Ben gerçekten oğlumda böyle bişey görmedim ilkimde zordu ama yine böyle değildi bu neydi ben hala çözemiyorum hala sancım var sanki ikinciyi doğuracağımAyy hadi gözün aydın canım kurtuldun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 3. Bebekler kolay olur derler biz niye böyle olduk ozaman
Yok ayağına bişey yapmadılar ki doğru düzgün bastırmadılar bileÇok geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak toparlarsınAyağında ki problem dogumdan kaynaklı mı oldu acaba?
Anestezi doktorları azmış öyle dedi diğer hastaneye gitseydin dedi öbüründe hiç ıkınmadım ben bunda ıkındım büyük tuvaletimi de yaptım sankiYaa epidural neden yapmadılar ben epidural olana kadar kivrandim iğne gerçekten açılmayı hızlandırdı çatalda bende senin gibiydim neden öyle olduk biz tecrübeliyiz aslında ama ilk doğumda bile daha doğru ikinmiştim öbürlerini bende devlette doğurdum hiç acimiyolarsonra millet neden sezeryan istiyo diye devlet milleti darliyo ayy yine travmalarım tetiklendi
Gecekiler iyiydi gerçi onda sancı yoktu gündüz azarladılarAhhh canım yaBununla geçmiş olsun bazı sağlıkçılar neden böyle hiç anlamıyorum
Azar falan hiç anlamıyorum sanki keyfimizden mi bekliyoruz zorlaştırıyoruz… Allah iyi insanlarla karşılaştırsın neyse sağsağlim almışsın kucağına ayağını da gösterirsin önemli birşey değildir eminim düzelirGecekiler iyiydi gerçi onda sancı yoktu gündüz azarladılar
ay hadi insallah devami gelsin guzel haberlerle gelin39+4 benim yeni yeni başladı sancılar ama düzenli değilgün içinde asagıya dogru çöok baskı var ama bakalım ne zaman agrı gelicek
belirsizlik çok zor:) bakalim ne zamam gelmek isteyecek minnoşlar38+4üm bende bekliyorum :) Günlük işleri rahat yapıyorum bende hafif vajinal batma dışında herhangi bir belirtide yok ve bebek sürekli karnımın üstünde kaburgalarıma aşırı baskı yapıyor aşağı inesi yok galiba
Doğumdan önce llavman yapmadılar mı canım? Bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah.Anestezi doktorları azmış öyle dedi diğer hastaneye gitseydin dedi öbüründe hiç ıkınmadım ben bunda ıkındım büyük tuvaletimi de yaptım sanki
Maşallah canım olumlu doğum hikayelerine ihtiyacımız var gerçekten. Biz arkadan gelenlere moral oluyor. Hayırlı uğurlu olsun bebişin. Sağlıkla büyütün inşallah.Kızlar foruma hiç giremedim. Perşembe günü epidural sezaryen oldum ve dün hastaneden taburcu olduk çok şükür. Dikiş ağrılarım ve kanamalarım devam ediyor ama bugün daha iyi hissediyorum. Oğluşum çok şükür iyi 3460 gr 52 cm doğdu. Şu an 180 gr eksideyiz. Yarın ilk kontrole gideceğiz. Sütüm de geldi çok şükür mama hiç almadı. Ameliyat ve hastane hikayemiz oldukça olumlu. Ameliyat sırasında çekiştirmelerin hepsini hissettim ama hiçbir acı/ağrı hissetmedim. Oğlumu 3 dk içerisinde çıkarttılar ve ağlamaya başladı. O an hüngür hüngür ağladım ben deSarılık ve kan değerlerimiz de normal umarım böyle devam eder. Tam bir boğa burcu olduğunu gösteriyor iştahıyla güzel oğluşum. Bizim hikayemiz böyle teyzeleri
Aminn ya ıkınamadıysam bastır işte 12 saat doğmasını bekledim gece 3 den 9 buçuğa kadar sancıdan kıvrandım daha güç olmasını bekliyorlarAzar falan hiç anlamıyorum sanki keyfimizden mi bekliyoruz zorlaştırıyoruz… Allah iyi insanlarla karşılaştırsın neyse sağsağlim almışsın kucağına ayağını da gösterirsin önemli birşey değildir eminim düzelir
Yok canım normal doğumda yapmıyorlar idrarı tek boşaltıyor da yaptığımdan da emin değilim görmedim amaDoğumdan önce llavman yapmadılar mı canım? Bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Canım çok geçmiş olsun yaşı uzun olsun güle güle büyütün şimdi kendini toparlamaya bakBenim çok zor oldu kızlar ben böyle bir şey yaşamadım bugüne kadar normalde bu akşam nst ye gelecektim son gittiğim doktor beni korkuttuğu için nst çekelim diye acile geldik alttan bakacağım dedi 2-3 cm silinmen iyi seni gönderemem dedi hszırlıksızda gelmiştik ben yukarı çıktım eşim eve gitti eşyaları ve anneleri almaya başta sancı yoktu açıklık kontrol ediyorlardı tek sonra suni taktılar oğlum hareketi bıraktı uyudu sıkıntıya girdi deyip kapattılar zaten az açmışlardı saat 2-3 gibi bir sancı girdi nerden geldiğini şaştım sabah 9 a kadar kıvrandım sezeryana alın yok epidural yok doğuracaksın dediler açıklık da hiç ilerlemedi o kadar sancıyla tek silinme iyi diyorlar suyu patlattı birazdan doğuracaksın dediler 8 cm de ıkınmaya başladım sonra çatala çıkardılar ıkınıyorum ama ıkınmıyorsun diye kızdılar 2 dk karnıma bastı kendi doğurtmuş oldu şuan ayağımı kalçamı kımıldatamıyorum Bi de ayağının teki içe dönükmüşortapediye götürün dedi bizim hikaye böyle sıfır sancıyla ancak böyle olur
Amiin canım çok teşekkürlerMaşallah canım olumlu doğum hikayelerine ihtiyacımız var gerçekten. Biz arkadan gelenlere moral oluyor. Hayırlı uğurlu olsun bebişin. Sağlıkla büyütün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?