2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Hayırlı olsun bebeğiniz. Bebeğinizin boyu kilosu nasıldı. Bende normali bekliyorum ama yaşadıklarınız biraz korkuttu. Benim ilk doğumum normal yapamam diye korkuyorum

Eve geçer geçmez duş alırım süt geldi gibi ama tam emin değilim oğluş kaç saattir emiyor ağlıyor uyutamadık Bi türlü

Sezaryen olan arkadaşlarım, bebişlerinizi doğumdan kaç gün sonra kaldırıp taşımaya başladınız? 4 günlük olduk biz eşim ve annem gazını çıkartıyor uyutup yatağına yatırıyor hâlâ. Ben hastanede bir kez gazını çıkartayım dedim o gün çok kanamam oldu. Ama bunları da ben yapmak istiyorum artık Emzirmekten başka bir halta yaramıyorum şu an

Doktora gittin mi canım ne dedi
Gittim canım ufak sancılarım çıktı beş dakikada bir 45 lere çıkıp düşüyordu ama açılmam hala 1 cm rahim ağzı hala yukarıda gibi bir şey söyledi. Akıntımdan bahsettim baya arttı ve sulu geliyor arada ılık hissettiriyor dedim nişanın o dedi artmasını beklicez bu sancıların haftaya kadar gelmezse pazartesi tekrar görüşelim dedi kilomuz 3300 gram egzersiz ve yürüyüşlere devam

Maşallah tosuncuğa 45 lere çıkması bile güzel benim 28di max senin daha yakın gibi sanki inşallah tez zamanda kurtuluruz hepimiz

Ben 1 hafta falan eğilip almadım hiç park yataktan hatta ilk günler bebek annemin bebeği gibiydi. Şimdi doya doya istediğimi yapıyorum 12. Gündeyim. Önce kendine odaklan zaten artık hep tüm ihtiyaçlarını sen göreceksin annesi ancak bunu yapmak için önce senin iyi hissetmen lazım

Teşekkür ederim canım. Bugün de bir kez gaz çıkartmaya niyetlendim ama biraz ağrı hissedince bıraktım. Biz de bir hafta sonra umarım o seviyelere geliriz. Çocuğumun tüm ihtiyaçlarını ben karşılamak istiyorum, şimdiye kadar yapamayınca kötü hissettim. Ay bu lohusalık ne zormuş

Canım önemli olan senin nasıl hissettigin. Ben 3.gun herşeyi kendim yapabildim. Ama kanamam ağrım vs olsa yapmazdım

Ben hemen başlamıştım canım çok kanamam oldu benim de ilk 5 gün ama şuan bitti gibi çok az tuvalette geliyor. Kendini zorlamadan ufak ufak hareketi artırırsan daha çabuk toparlanılıyor. Ben artık yemek , ev işi vs her şeyi yapabilir hale geldim çok şükür

Tabii bunlardan eşimin haberi yok beni çok strese soktu ilk hafta ödemesi gereken bazı bedeller var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…