2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Sormadım valla canım kahve bizi de rahatlatır mı acaba ya içsek ağrı kesiciyi de sabah verdi Bi daha yatarken vereceğim dedi o da parol zaten
Bana günde 3 kere antibiyotik enjekte ediyorlardı hastanede sancım azdı ilaç veriyorlardı eve bı geldim sanki doğum yapmamış gibi bide bebeği emzirirken daha çok ağrı oluyodu ayy ben anlamadım bu doğumdan bişey niye böyle olduk benim dr çok aran var 11 sene geçmiş oyuzden böyle dedi

Doğum yapalı 10 gün oldu 10 gündür hastane harici evden çıkmadım çok sıkıldım kızlar ya şu 40 ciksada bı an önce dışarı çıkmak parka pikniğe gitmek istiyorum çok bunaldım lohusa depresyonumu bu

Benide çok zorluyor o kasılmalar mahvetti emzirirken. Gözün aydın bu arada canım
İlk gün çiş çok azdı canım, senin bebiş gibi bol bol mekonyum yaptı
Sevindim normal olmasına inş yarın gelir sütüm bol bol

Kızlar bana adet sancısı gibi bir sancı geldi 10 dk oldu geçmiyor doğum sancısı uzun sürmez gelir gider geri gelir diye biliyorum bu geçmiyor

Acik hava parklara gidebilirsiniz zaten, hatta acik havada yuruyusler siz kendinizi iyi hissettikten sonra tavsiye ediliyor. Biz ilk haftadan sonra parka gitmeye basladik, biraz yurumek bana da cok iyi geldi.

Kızlar bana adet sancısı gibi bir sancı geldi 10 dk oldu geçmiyor doğum sancısı uzun sürmez gelir gider geri gelir diye biliyorum bu geçmiyor
Canım benimde kasılma aralarında böyle oldu bel kaşık ağrısı oluyordu bilgin olsun kasılma var mı düzenli mi onu takip et mutlaka

Merhaba güzel anneler, oğlumu emzirirken yazıyorum bizim bugün 5. Günümüz. Birbirimize alışıp düzen oturtmaya çalışıyoruz. Çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin. Rh uyuşmazlığı kaynaklı bebişim sarılık oldu 1 gece hastanede fototerapi aldık bende yanında kaldım ve sarılık düzeyi azaldı. Onu da atlattık yarın kontrollerimiz var. Herkese hamilelik sürecindeki destekleri için teşekkürler

Benim dikiş olmadi canım drdan çok memnun kaldım bu yüzden okadar beceremedim yinede kesip alayım demedi iyi oldu benim için 2 doğumda da bolca dikişim vardı
Bana kesi atmadılar zaten devlette doktor girmiyor doğuma da ebe yeni mezun muydu ne ben yaptıracağım demiş çekiştire çekiştire hallettiler Bi de vakum attılar sanki enfeksiyon da varmış bende başta uyardılar yırtılma çok olur diye

Bende öyleyim emzirirken sancı Bi yandan üşüme Bi yandan geliyor

Benide çok zorluyor o kasılmalar mahvetti emzirirken. Gözün aydın bu arada canım

Sevindim normal olmasına inş yarın gelir sütüm bol bol
Eve geçer geçmez duş alırım süt geldi gibi ama tam emin değilim oğluş kaç saattir emiyor ağlıyor uyutamadık Bi türlü

Ben artık öyle konuşanlarla arama mesafe koydum canım çünkü beni olumsuz etkiliyolardaha doğurmadın mı daha doğurmadın mı 20 gün öncesinden başladılar
Benimkiler bir ay önceden başladı hatta sonra da erkek bebek geç gelir 40 görürsün yapıştırıyorlar iyice sinir oluyorum

40 ini beklemedik biz. Yürüyüşe çıkıyoruz açık hava da. Sahilde bir kahve. Çok iyi geliyor. Bence bebeğe de iyi geliyor

Doktor benden de bunu bekledi. Ben vazgeçip sezaryen oldum. Gününden önce yatış verdiği için benimde güzel bi doğum hikayem olmadıı
Bu arada benim de bebeğin ayağı içe dönüktü kundak yapıyorum düzeldi sayılır

Kimyonu kaynatıp içebilirsin tabi doktoruna da danış

Benimkiler bir ay önceden başladı hatta sonra da erkek bebek geç gelir 40 görürsün yapıştırıyorlar iyice sinir oluyorum
Dün aynısını yaşadım çok gerildim ya yok kırkı bitirir 10. Aydan 10 gün alır öyle gelir erkek çocuğu niye acele ediyorsun falan ya dedim be acele etmesi iki gün sonra 39+ lara geliyorum bayramda mı doğurayım. Doğur nolmuş diyorlar bir de gel de çıldırma Hayır bir de hiç yok cinsiyetle alakası bu mevzunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…