2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Hayırlı olsun sünnetiniz. Süreç hakkında bilgi verir misin? Henüz doktorumuza danışmanım ama eylül gibi düşünüyorum bende ama korkuyorum da
Tşk ederiz teyzesii. Doğumdan iki gün sonra muayene götürdüm bebeği. İşitme kilo pipisine vs her yerine baktılar. Sünnet olabileceğini söylediler. Medicana hastanesinde doğum yaptım sünnet içinde 30binden 20bine düşüyordu. Sünnet için gün aldım yaptırdım.
Pipisini uyuşturup yaptılar. İşlem beş dakika sürdü. Bebeğim hiç ağlamadı. Eve geldik akşam sabah olmak üzere krem sürdüm. 2 günde banyo yaptırmadım. Resmen iyileşti sayılır ağrısız sızısız. Kesinlikle doktorunuzla görüşün eğer aksi bi şey söylemezse yaptırın. Sünnet olan başla çocuklarda gördüm 5-6 aylık olanlar bile ağlaya ağlaya mahvoldu. En iyisi yeni doğan sünneti. Ben süreçten çok memnun kaldım

Aynen erkek bebek kıza göre fazlaymış o yüzden geç gelirmiş minnacık parça var orda bayramda doğurması kolay sanki, daha az personel var hastanede ayrıca ailemiz rezil olur hangi biriyle uğraşsınlar vs.. hayırlısıyla gelsinler ama zamanı da geçmez inşallah birde insanlar yorum yapmasa harika olacak

Yarın 1.ay kontrolümüz var canım gidince sorayım teşekkür ederim

Aynen canım ben de bayrama kalmasını istemiyorum doktor hemşire bulmak bile sıkıntı zaten şu aşamada her gün dayanılmaz bel ağrısıyla uyanıyorum bebek hareket ettikçe kasıklarda oluşan o sızı vücuttaki ağırlık yaşamayana kolay tabi karşıdan konuşuyorlar boşver

Ben bir hafta daha bekleyip suni sancı almayı tercih ederim, umarım kendiliğinden gelir o zamana kadar bakalım

Ben bir hafta daha bekleyip suni sancı almayı tercih ederim, umarım kendiliğinden gelir o zamana kadar bakalım
Bence gerek kalmicak kuzu insallah hayırlısıyla gelecek kendi sancılarımız. Benim 2 çocukta tam 40 ta doğmuştu günlerinde bu da öyle mi olur acaba bende bu hafta doğurmak istiyorum insallah doktor squat falan yap yürüyüşe çık ve cinsellik önerdi. Bu ağırlıkta insanın cinsellikle ugrasasıda gelmiyor ki

Hepsini yaptım hafta sonu hala tık yok cuma günü eşim izne çıkıyor artık tekrar deniycem bakalım cinsellik yapınca yalancı sancım oluyor diye istemiyor yapmak

Hepsini yaptım hafta sonu hala tık yok cuma günü eşim izne çıkıyor artık tekrar deniycem bakalım cinsellik yapınca yalancı sancım oluyor diye istemiyor yapmak
Zaten doktor önerince bende görev gibi hissediyorum şu an benim de hiç o taraklarda işim yok o yüzden. Umarım bebiş kendi gelmek ister ve gelir yoksa bizden bu kadar

Ben de bir haftadır squat yürüyüş merdiven bebeği kanala iten ne kadar egzersiz varsa yaptım tam kırkında gelse yine razıyım kırk artılara gidersek tam bayram telaşına denk geliyor. Umarım gerek kalmaz dediğin gibi.

Senle benim aynı zaten bayramda insallah 1 haftalık doğurmuş olacağız

Evet be canim bu halde iken cinsellik insanin aklina bile gelmiyo...inşallah 40 dolurken daha gelir bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…