- 13 Haziran 2024
- 776
- 640
- 23
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #29.801
Tşk ederiz teyzesii. Doğumdan iki gün sonra muayene götürdüm bebeği. İşitme kilo pipisine vs her yerine baktılar. Sünnet olabileceğini söylediler. Medicana hastanesinde doğum yaptım sünnet içinde 30binden 20bine düşüyordu. Sünnet için gün aldım yaptırdım.Hayırlı olsun sünnetiniz. Süreç hakkında bilgi verir misin? Henüz doktorumuza danışmanım ama eylül gibi düşünüyorum bende ama korkuyorum da
Canım çok geç uyudum bir ara ağrı. Geçti ama bebiş hareketlendi o hareket ettikçe vajinamda hissetttim resmen halbuki ayakları hala karnımın üstünde, şuan hala ağrım var aynı regl ağrısı gibiCanım naptın pozisyon değişince geçti mi ağrı uyuyabildin mi ?
Aynen erkek bebek kıza göre fazlaymış o yüzden geç gelirmiş minnacık parça var ordaDün aynısını yaşadım çok gerildim ya yok kırkı bitirir 10. Aydan 10 gün alır öyle gelir erkek çocuğu niye acele ediyorsun falan ya dedim be acele etmesi iki gün sonra 39+ lara geliyorum bayramda mı doğurayım. Doğur nolmuş diyorlar bir de gel de çıldırmaHayır bir de hiç yok cinsiyetle alakası bu mevzunun
Yarın 1.ay kontrolümüz var canım gidince sorayım teşekkür ederimTşk ederiz teyzesii. Doğumdan iki gün sonra muayene götürdüm bebeği. İşitme kilo pipisine vs her yerine baktılar. Sünnet olabileceğini söylediler. Medicana hastanesinde doğum yaptım sünnet içinde 30binden 20bine düşüyordu. Sünnet için gün aldım yaptırdım.
Pipisini uyuşturup yaptılar. İşlem beş dakika sürdü. Bebeğim hiç ağlamadı. Eve geldik akşam sabah olmak üzere krem sürdüm. 2 günde banyo yaptırmadım. Resmen iyileşti sayılır ağrısız sızısız. Kesinlikle doktorunuzla görüşün eğer aksi bi şey söylemezse yaptırın. Sünnet olan başla çocuklarda gördüm 5-6 aylık olanlar bile ağlaya ağlaya mahvoldu. En iyisi yeni doğan sünneti. Ben süreçten çok memnun kaldım
Aynen canım ben de bayrama kalmasını istemiyorum doktor hemşire bulmak bile sıkıntı zaten şu aşamada her gün dayanılmaz bel ağrısıyla uyanıyorum bebek hareket ettikçe kasıklarda oluşan o sızı vücuttaki ağırlık yaşamayana kolay tabi karşıdan konuşuyorlar boşverDün aynısını yaşadım çok gerildim ya yok kırkı bitirir 10. Aydan 10 gün alır öyle gelir erkek çocuğu niye acele ediyorsun falan ya dedim be acele etmesi iki gün sonra 39+ lara geliyorum bayramda mı doğurayım. Doğur nolmuş diyorlar bir de gel de çıldırmaHayır bir de hiç yok cinsiyetle alakası bu mevzunun
Ben bir hafta daha bekleyip suni sancı almayı tercih ederim, umarım kendiliğinden gelir o zamana kadar bakalımAynen canım ben de bayrama kalmasını istemiyorum doktor hemşire bulmak bile sıkıntı zaten şu aşamada her gün dayanılmaz bel ağrısıyla uyanıyorum bebek hareket ettikçe kasıklarda oluşan o sızı vücuttaki ağırlık yaşamayana kolay tabi karşıdan konuşuyorlar boşver
Bence gerek kalmicak kuzu insallah hayırlısıyla gelecek kendi sancılarımız. Benim 2 çocukta tam 40 ta doğmuştu günlerinde bu da öyle mi olur acaba bende bu hafta doğurmak istiyorum insallah doktor squat falan yap yürüyüşe çık ve cinsellik önerdi. Bu ağırlıkta insanın cinsellikle ugrasasıda gelmiyor kiBen bir hafta daha bekleyip suni sancı almayı tercih ederim, umarım kendiliğinden gelir o zamana kadar bakalım
Hepsini yaptım hafta sonu hala tık yok cuma günü eşim izne çıkıyor artık tekrar deniycem bakalım cinsellik yapınca yalancı sancım oluyor diye istemiyor yapmakBence gerek kalmicak kuzu insallah hayırlısıyla gelecek kendi sancılarımız. Benim 2 çocukta tam 40 ta doğmuştu günlerinde bu da öyle mi olur acaba bende bu hafta doğurmak istiyorum insallah doktor squat falan yap yürüyüşe çık ve cinsellik önerdi. Bu ağırlıkta insanın cinsellikle ugrasasıda gelmiyor ki
Zaten doktor önerince bende görev gibi hissediyorum şu an benim de hiç o taraklarda işim yok o yüzden. Umarım bebiş kendi gelmek ister ve gelir yoksa bizden bu kadarHepsini yaptım hafta sonu hala tık yok cuma günü eşim izne çıkıyor artık tekrar deniycem bakalım cinsellik yapınca yalancı sancım oluyor diye istemiyor yapmak
Ben de bir haftadır squat yürüyüş merdiven bebeği kanala iten ne kadar egzersiz varsa yaptımBence gerek kalmicak kuzu insallah hayırlısıyla gelecek kendi sancılarımız. Benim 2 çocukta tam 40 ta doğmuştu günlerinde bu da öyle mi olur acaba bende bu hafta doğurmak istiyorum insallah doktor squat falan yap yürüyüşe çık ve cinsellik önerdi. Bu ağırlıkta insanın cinsellikle ugrasasıda gelmiyor k
Senle benim aynı zaten bayramda insallah 1 haftalık doğurmuş olacağızBen de bir haftadır squat yürüyüş merdiven bebeği kanala iten ne kadar egzersiz varsa yaptımtam kırkında gelse yine razıyım kırk artılara gidersek tam bayram telaşına denk geliyor. Umarım gerek kalmaz dediğin gibi.
Ay hadi inşallahSenle benim aynı zaten bayramda insallah 1 haftalık doğurmuş olacağız
İnşallah kanala girmiş eli kulağında der canımAy hadi inşallahbugün kontrolüm var bakalım doktorumuz ne diyecek
İnşallah öyle der yaİnşallah kanala girmiş eli kulağında der canımben de henüz doğurmazsam cuma gününe aldım randevuyu
Bende var canımSanki sürekli akıntım var ya acaba bu su sızıntısı mı anlamıyorum da sizde de var mı kızlar
Benimde 1-2 gündür çoğaldı canımSanki sürekli akıntım var ya acaba bu su sızıntısı mı anlamıyorum da sizde de var mı kızlar
Bende var canım
Neyse akşam yemeği sonra yürüyüş bugünü de bitirdik kızlar yarına Allah KerimBenimde 1-2 gündür çoğaldı canım
Evet be canim bu halde iken cinsellik insanin aklina bile gelmiyo...inşallah 40 dolurken daha gelir bebeklerimizBence gerek kalmicak kuzu insallah hayırlısıyla gelecek kendi sancılarımız. Benim 2 çocukta tam 40 ta doğmuştu günlerinde bu da öyle mi olur acaba bende bu hafta doğurmak istiyorum insallah doktor squat falan yap yürüyüşe çık ve cinsellik önerdi. Bu ağırlıkta insanın cinsellikle ugrasasıda gelmiyor ki
İnşallah canımEvet be canim bu halde iken cinsellik insanin aklina bile gelmiyo...inşallah 40 dolurken daha gelir bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?