2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Biz hastanede 4 gun kaldik, hastanedeyken annem ve esim gaz cikarma alt degistirmeyi yaptilar. Ama eve gectikten sonra daha rahat oldu, ben de yapmaya basladim 4-5.gunden itibaren.

Kızlar göğüs ucu kızarıklık acı var daha yara olmadı ama çok canım yanıyor soruna çözüm bulan varsa önerilerini bekliyorum acil

Siz hamilelikten beri kullanıyorsunuz bana etki edermi ki hızlıca. Onuda getirecek eşim yarın söyledim ama hızlıca geçirecek bir oneriyede ihtiyacim var.
Yok canım ben hamilelikte sadece göğüs ucu kremi kullandım doğumdan sonra gümüş kapak kullanmaya başladım. Hemen etki ediyor bazen gün boyu takmıyorum göğüs ucum sızlamaya başlıyor onu takıyorum hemen rahatlatıyor.

Canım önemli olan senin nasıl hissettigin. Ben 3.gun herşeyi kendim yapabildim. Ama kanamam ağrım vs olsa yapmazdım

Biz hastanede 4 gun kaldik, hastanedeyken annem ve esim gaz cikarma alt degistirmeyi yaptilar. Ama eve gectikten sonra daha rahat oldu, ben de yapmaya basladim 4-5.gunden itibaren.
Sağolun kızlarım Biz de yarından itibaren çok daha sarmaş dolaş olacağız inş

Ben kızımda sizin gibiydim ilk bir hafta neredeyse kendi kendime yataktan doğrulamadım bile. Ama bunda öyle değilim, 3. Gün dysonla evi bile süpürdüm (emiş gücünü düşünün diye marka ismi verdim)
Bunda neden öyle oldu derseniz bol bol hareket ettim ve yürüdüm acılarıma-ağrılarıma rağmen. İlk doğumda biraz tecrübesizlik oldu daha çok yattım ve haliyle iyileşme sürem uzun sürdü. Doktorum da demişti zaten ne kadar çok hareket edersen o kadar çabuk toparlarsın diye. Bir de sezo ameliyat yerime sabah akşam sarı kantaron yağı sürüyorum. İnanılmaz derece rahatlattı, aklınızda olsun.

Kızlar göğüs ucu kızarıklık acı var daha yara olmadı ama çok canım yanıyor soruna çözüm bulan varsa önerilerini bekliyorum acil
Gümüş kapak kullanın sadece ve her emmeden sonra birkaç damla sütünüzü elinizle sağıp kahverengi yerini ovalayın. Biz 10 günlük olduk ilk 4-5 gün çok sütüm yoktu ama şimdi göğüslerimden süt akmaya bile başladı durduk yere. Bu da yumuşamasını sağladı ve tüm acılar bitti. ama öncelik gümüş kapaklar olsun, nemli tutup teması kestiği için çabuk toparlıyor.

Çok teşekkür ederim Bugün bandajım çıktı sürebilirim ben de Hareket ettikçe ağrıyordu evet benim ağrı eşiğim baya düşük olduğu için de çoğu zaman yattım. Yarından sonra çok daha hareket ederim.

Ben de lansinoh krem ve gümüş kapak kullanıyorum başından beri çok iyi geliyor ama yara olmasına engel olamadım. Bebekler bir memeyi daha çok severmiş ya bizde de öyle bir durum oldu. Sol memem krem ve kapağa rağmen yara oldu şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…