2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
arkadaslar iyi dilekleriniz icin toplu halde teşekkür ederim,benim açılmam ilerlemedi o yüzden alttan fitil koydular bu saate kadar yumusama bile olmadi, Suni sancı takacaklar Elle muayeneden yıldım, suyum geldigi icin dogumun baslamasi gerekliymis belli zamandan sonra Allah herkesin yardimcisi olsun

Ay hadi inşallah perşembe günü eşim izne çıkıyor o zamana denk gelse benimki çok iyi olur hem bayrama kendimize geliriz
Benimde isteğim o kuzu haftaya zaten normal tarih ama bu hafta olsun ki bayrama kadar bende bebekte toparlayalım biraz daha bebişte büyüsün istiyorum artık hayırlısı bakalım

Canım insallah hemen olsun açılman olmazsa sezeryana alacaklar demek

Allah yardımcın olsun canım inşallah hiç anlamadan açılır sende anlamazsın

Hayırlısıyla gelsin inşallah kuzum, kavuştaya az kalmış... Su gibi rahat bir doğum olsun inşallah, tüm bekleyen annelerimizinde inşallah Bizlerde iyiyiz çok şükür.

Kızlar merhaba size birşey soracağım. Benim bebeğim küvezde biliyorsunuz, her gittiğim de ten tene temas yapıyoruz ama şuan burnunda destekli oksijen var, doktor ara ara çıkarıyor. Haftaya onuda çıkarma ihtimali var sonrada emzirme olayı olacak. Aranızda bileniniz varsa, hortumdan çıktıktan sonra kaç gün emzirmeye gidiliyor? Çıkmadan 1 günde oda da beraber kalacakmışız ama onun öncesinde birkaç gün emzirmeye mi gidecem yoksa sadece Ogün beraber kalıp çıkacaz mı.

Canım selam, ChatGPT’ye sordum. İnşallah en yakın zamanda evinize gideceksiniz artık

Anne sütüyle beslemeye başlanabilir ve bu genellikle hortum çıktıktan sonraki dönemde yapılır.

Emzirme sıralaması:

1. İlk olarak nazogastrik sonda ile anne sütü verilir.
  2. Bebek emme refleksini geliştirdikçe, emzirme denemeleri yapılır.
  3. Doğrudan memeden emzirme, bebeğin yeterince güçlü ve stabil olduğu dönemde başlatılır.
Kısaca:

Emzirme, solunum hortumu (entübasyon) çıktıktan sonra başlar. Öncesinde solunum sıkıntısı nedeniyle emzirme mümkün olmaz. Ancak bebeğin durumu uygunsa, ağızdan süt verme sürecine geçilir.

Canım anne oteli varsa birkaç gün birlikte kalırsınız

Çok teşekkür ederim canım biran önce sağlıkla evimize geliriz Allahın izniyle çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…