- 6 Ocak 2025
- 73
- 114
- 8
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #30.001
Canım doktora sorsan biz gaz damlası kullanıyorduk büyük oğlumda vicol bitkisel gece bağırırdı uyumazdım onu yarım damlalık verince uyuyabilirdim üstünde 4 damlalık yazıyordu ben çok olur diye vermiyordum ne zaman huzursuzlanırsa kullanıyordum 8 aylık olana kadar devam ettim Bi de karnına masaj falan yap sıcak tut benim bildiğim bu kadarKızlar günaydın. Sütüm yetmiyor diye mama kullanıyoruz ama bebeğim inanilmaz sancılı. Kabızlık ve gaz problemi yaşıyor. Sizde de var mı bu durum. Çözüm bulan varsa yazarsa bu anneyi çok mutlu edersiniz uyku yok 2 gündür bana
Ben kimyonlu ve rezeneli bir yağ ile göbeğine mesaj yapıyorum, gazı olduğu zaman rahatlatıyor. Bir de bana ebe d vitamini gaz yapıyor dedi, o yüzden probiyotikli d vitamini kullanıyorum ve sadece gündüz veriyorum.Kızlar günaydın. Sütüm yetmiyor diye mama kullanıyoruz ama bebeğim inanilmaz sancılı. Kabızlık ve gaz problemi yaşıyor. Sizde de var mı bu durum. Çözüm bulan varsa yazarsa bu anneyi çok mutlu edersiniz uyku yok 2 gündür bana
Bazı mamalar bazı bebeklere gaz yapıyor hangi mamayı kullanıyorsunuz?Kızlar günaydın. Sütüm yetmiyor diye mama kullanıyoruz ama bebeğim inanilmaz sancılı. Kabızlık ve gaz problemi yaşıyor. Sizde de var mı bu durum. Çözüm bulan varsa yazarsa bu anneyi çok mutlu edersiniz uyku yok 2 gündür bana
Canım belki dıioymamaktan değil de gazdan ağlıyordur. Kaka ve işeme durumu nasılKızlar 12 günlük oldu benim bebeğim. Gün içinde, özellikle gece ne kadar yese de doymuyor. 1 saatde 1 uyanıp ağlıyor. Varmı aynı durumu yaşayan?
Ben gece de açıyorum yatağına yatırıyorum her zaman olmasa da genelde daha huzurlu oluyorI love beyaz gürültüBugün memeden ayırıp yatağa yatırdığımda hep beyaz gürültü açtım ve kesinlikle başarılı oldu daha az kıpırtı ve daha huzurlu uyudu gibi geliyor bana. Gece nasıl olacak bakalım.
Oplumdan kanguru vardı onu kullanılan ben ama biraz daha büyümesi lazım. Solomom baby kanguru bendeki.Kızlar sling ya da kanguru kullanıyor musunuz ? Ne zaman kullanmaya başlayabiliriz acaba, koynumda çok sakinleşiyor o yüzden bir tane almak istiyorum. Tavsiyesi olan link verebilirse süper olur
Canım bezine bak kakalı ve çişli. Bi de kilo alımına. Kontrole gidince zaten Dr da eğer kilo alımı azsa tavsiye eder mamaKızlar bebek doğunca buralara giremiyorumbi sorum olacak bebeğim sadece anne sütü veriyorum doyup duymadığını anlamıyorum nasıl anlarım aç mı kaliyor acaba diye düşünmeden edemiyorum
Öyle yapıyorlar ama gazdan dolayı ıkınıyolar maalesefBugün deneyeceğim inşallah iyi gelir. Ikinirken kusuyor çok sıkıyor kendini o an. Halbuki yapabiliyor kakasını
Bazı mamalar gaz yapabiliyomuş canım. Ben büyük oğlumda sabsimplex damla kullanıyodum. 2. Oğlumda da ara ara kullanıyorum şimdi ama abisi kadar değil henüz. Büyük oğlumda bir de nurse Harvey colex şurup kullanıyordum rahatlatıyodu bayaa.Kızlar günaydın. Sütüm yetmiyor diye mama kullanıyoruz ama bebeğim inanilmaz sancılı. Kabızlık ve gaz problemi yaşıyor. Sizde de var mı bu durum. Çözüm bulan varsa yazarsa bu anneyi çok mutlu edersiniz uyku yok 2 gündür bana
Hemde ne dogum degil mi guzelim ben haziran annelerinde takip etmistim sureci cok tebrik ediyorum seni saglikla buyut bebisiniMerhaba kızlar haziran annesi olacakken Mayıs annesi oldum oğlum çok sabırsızdı 19mayis ta dogum yaptım Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin .
37+3 te tansiyon sebebiyle pat diye doğuma alındım ben de. Herhangi bir sorun yaşamadım doğumda, bebeğim de iyiydi çok şükür. Dogum sonrası tansiyon yüksekliğim devam etti sadece, senin de devam ederse ihmal etme doktora git mutlaka.Kızlar 37. Haftadayım tansiyonu kontrol altına alamıyoruz hep yüksek. Böyle giderse doktorum bebeği erken alabileceğini söyledi. Bu durumu yaşayıp atlatan varmı aranızda
Kaka baya az valla tavsiyem bu ilk zamanlar sarılık olmasın diye mama ile destekleyin. Ben mecbur hem emdirdim hem mama verdim. Hala daha emdikten snra mamada veriyorum. Bnm kızım pek minik 2140 gr doğdu 35+3İnş ya daha doktora götürmedim de yüzünde gözünde fark ediliyor diğer oğlumda 19 a yükselmişti ama o uyanmıyordu bu 2 saatte 1 uyanıyor süt daha tam gelmedi işte kolestrum geliyor o da az oluyor beslenmesine herhalde kaka bayağı yaptı çiş doğduğundan beri 3 kere yaptı tek
Benzerini aldım bacak kısmı bol kalıyor kolları sıkı bu şekilde ama benim kız ağlıyor sarıncaKızlar size hayat kurtarıcı bir ürünü tavsiye edeceğim. Hava çok sıcak olduğu için müslinle değil böyle bir kemerle kundaklıyoruz. Her ne kadar oğluşum bir şekilde ellerini çıkartsa da müthiş bi şey
Sevi Bebe Bebe Kundak Kemer Art-504 - Fiyatı, Yorumları
Sevi Bebe Bebe Kundak Kemer Art-504 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Gece kalkınca gürültü yapın, ışık açın. O zaman uyanıyorlar.Kızlar eşim uyanmıyor aslaa kalkmıyor, uyandırıp bir şey istiyorum tamam diyip tekrar uyuyor. Çocukla yaptığı tek şey gün içerisinde alıp sevmek ve gaz çıkarmak için pıt pıt vurmak. Bebeğim icin her şeyi yaparım onunla ilgilenirken asla kötü hissetmiyorum, sadece eşimin bu kadar rahat olmasına tahammül edemiyorum artık. Çocuk dışında da bana kolaylık sağlayacak hiçbir artısı yok.artık bunaldım söylüyorum aynı, bir şeyleri akıl etmemesi de apayrı sinir bozucu bir durum. Ne yapacağım bilmiyorum
Ben ıslanırsa enfeksiyon riski olabileceği için göbek bağı düşmeden banyo yaptırmadım.Ben hemen banyo yaptırarak hata mı yaptım acaba hastanede temizlemediler öyle kanlı durmasın diye hem bebişi yaptırdık hem kendim yaptım
Ben 40+4 de doğum yaptım 3650 gr doğdu bugün süt indi göğüslerim sızlamaya başladıKaka baya az valla tavsiyem bu ilk zamanlar sarılık olmasın diye mama ile destekleyin. Ben mecbur hem emdirdim hem mama verdim. Hala daha emdikten snra mamada veriyorum. Bnm kızım pek minik 2140 gr doğdu 35+3
Büyük oğlumu da hastaneden gelir gelmez yaptırmıştım o konu da sıkıntı yaşamadım da ne bileyim bekleyemedimBen ıslanırsa enfeksiyon riski olabileceği için göbek bağı düşmeden banyo yaptırmadım.
Aynı gün dogurucaz ozaman canımSira bana geliyor hadi bakalm heyecanliyim son 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?