2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar günaydın. Sütüm yetmiyor diye mama kullanıyoruz ama bebeğim inanilmaz sancılı. Kabızlık ve gaz problemi yaşıyor. Sizde de var mı bu durum. Çözüm bulan varsa yazarsa bu anneyi çok mutlu edersiniz uyku yok 2 gündür bana

Canım doktora sorsan biz gaz damlası kullanıyorduk büyük oğlumda vicol bitkisel gece bağırırdı uyumazdım onu yarım damlalık verince uyuyabilirdim üstünde 4 damlalık yazıyordu ben çok olur diye vermiyordum ne zaman huzursuzlanırsa kullanıyordum 8 aylık olana kadar devam ettim Bi de karnına masaj falan yap sıcak tut benim bildiğim bu kadar

Günaydın kızlar rapor parasını nasıl alıyorsunuz. İş yerim artık sigortadan ödeme alacağımı söyledi de

Ben kimyonlu ve rezeneli bir yağ ile göbeğine mesaj yapıyorum, gazı olduğu zaman rahatlatıyor. Bir de bana ebe d vitamini gaz yapıyor dedi, o yüzden probiyotikli d vitamini kullanıyorum ve sadece gündüz veriyorum.

Bazı mamalar bazı bebeklere gaz yapıyor hangi mamayı kullanıyorsunuz?

Kızlar 12 günlük oldu benim bebeğim. Gün içinde, özellikle gece ne kadar yese de doymuyor. 1 saatde 1 uyanıp ağlıyor. Varmı aynı durumu yaşayan?
Canım belki dıioymamaktan değil de gazdan ağlıyordur. Kaka ve işeme durumu nasıl
Ben gece de açıyorum yatağına yatırıyorum her zaman olmasa da genelde daha huzurlu oluyor
Kızlar sling ya da kanguru kullanıyor musunuz ? Ne zaman kullanmaya başlayabiliriz acaba, koynumda çok sakinleşiyor o yüzden bir tane almak istiyorum. Tavsiyesi olan link verebilirse süper olur
Oplumdan kanguru vardı onu kullanılan ben ama biraz daha büyümesi lazım. Solomom baby kanguru bendeki.
Kızlar bebek doğunca buralara giremiyorum bi sorum olacak bebeğim sadece anne sütü veriyorum doyup duymadığını anlamıyorum nasıl anlarım aç mı kaliyor acaba diye düşünmeden edemiyorum
Canım bezine bak kakalı ve çişli. Bi de kilo alımına. Kontrole gidince zaten Dr da eğer kilo alımı azsa tavsiye eder mama
Bugün deneyeceğim inşallah iyi gelir. Ikinirken kusuyor çok sıkıyor kendini o an. Halbuki yapabiliyor kakasını
Öyle yapıyorlar ama gazdan dolayı ıkınıyolar maalesef

Bazı mamalar gaz yapabiliyomuş canım. Ben büyük oğlumda sabsimplex damla kullanıyodum. 2. Oğlumda da ara ara kullanıyorum şimdi ama abisi kadar değil henüz. Büyük oğlumda bir de nurse Harvey colex şurup kullanıyordum rahatlatıyodu bayaa.

Bana da sinir yükleniyor dünden beri annem mevlüte gitti kaynanama illa gel dedi sen gitme o da gelmesin dedim kaç aydır orda yatıyon canı sıkılır çağırmadı der dedi kaynanam dün sabah geldi 1-2 defa oğlanın altını değişti bacağına masaj yaptı o başka yerinden kalkmadı annem çay pişirdi eline hizmet etti şimdi annem kahvaltı hazırlıyor 1 saattir mutfakta kendi de oturmuş telefonla oynuyor iyi oldu sana dedim ben huyunu bilmiyorum sanki kocamı da uyandıramadım kalk ekmek getir diyorum tamam deyip duruyor

Merhaba kızlar haziran annesi olacakken Mayıs annesi oldum oğlum çok sabırsızdı 19mayis ta dogum yaptım Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin .
Hemde ne dogum degil mi guzelim ben haziran annelerinde takip etmistim sureci cok tebrik ediyorum seni saglikla buyut bebisini

Kızlar 37. Haftadayım tansiyonu kontrol altına alamıyoruz hep yüksek. Böyle giderse doktorum bebeği erken alabileceğini söyledi. Bu durumu yaşayıp atlatan varmı aranızda
37+3 te tansiyon sebebiyle pat diye doğuma alındım ben de. Herhangi bir sorun yaşamadım doğumda, bebeğim de iyiydi çok şükür. Dogum sonrası tansiyon yüksekliğim devam etti sadece, senin de devam ederse ihmal etme doktora git mutlaka.
Stres yapmamaya çalış, her şey en güzel şekilde ilerler inşallah

Kaka baya az valla tavsiyem bu ilk zamanlar sarılık olmasın diye mama ile destekleyin. Ben mecbur hem emdirdim hem mama verdim. Hala daha emdikten snra mamada veriyorum. Bnm kızım pek minik 2140 gr doğdu 35+3

Benzerini aldım bacak kısmı bol kalıyor kolları sıkı bu şekilde ama benim kız ağlıyor sarınca alışamadı bir türlü

Kızlar eşim uyanmıyor aslaa kalkmıyor, uyandırıp bir şey istiyorum tamam diyip tekrar uyuyor. Çocukla yaptığı tek şey gün içerisinde alıp sevmek ve gaz çıkarmak için pıt pıt vurmak. Bebeğim icin her şeyi yaparım onunla ilgilenirken asla kötü hissetmiyorum, sadece eşimin bu kadar rahat olmasına tahammül edemiyorum artık. Çocuk dışında da bana kolaylık sağlayacak hiçbir artısı yok. artık bunaldım söylüyorum aynı, bir şeyleri akıl etmemesi de apayrı sinir bozucu bir durum. Ne yapacağım bilmiyorum

Gece kalkınca gürültü yapın, ışık açın. O zaman uyanıyorlar. ay uyandıysan şunun altına bakıversene diye eline tutuşturun

Ben hemen banyo yaptırarak hata mı yaptım acaba hastanede temizlemediler öyle kanlı durmasın diye hem bebişi yaptırdık hem kendim yaptım
Ben ıslanırsa enfeksiyon riski olabileceği için göbek bağı düşmeden banyo yaptırmadım.

Kaka baya az valla tavsiyem bu ilk zamanlar sarılık olmasın diye mama ile destekleyin. Ben mecbur hem emdirdim hem mama verdim. Hala daha emdikten snra mamada veriyorum. Bnm kızım pek minik 2140 gr doğdu 35+3
Ben 40+4 de doğum yaptım 3650 gr doğdu bugün süt indi göğüslerim sızlamaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…