- 13 Haziran 2024
- 776
- 640
- 23
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #29.981
Benimde oldu ve aynı sağ gözünde. Sütümle siliyodum ama geçmedi. Doktor damla yazdı sabah akşam damlatıyorum bugün bikere damlattım bakalım kaç günde iyileşecek.Bi de kızlar oğlumun sağ gözünden sarı akıntı olmaya başladı bugün sizde olan oldu mu süt damlattım ama geçer mi acaba
A çok iyi bir gün dedilerse o gün beklenen gibi geçerse bebişini alır eve gelirsin inşallah. Çok hasret çektin benim yerime de bol bol sevSüt hemşiresi 1 gün yukarıda oda da kalacaksınız dedi canım, anne oteli diye bişey demediler ama onun gibi birşey herhalde
Amin canım aminA çok iyi bir gün dedilerse o gün beklenen gibi geçerse bebişini alır eve gelirsin inşallah. Çok hasret çektin benim yerime de bol bol sev
2 kez süt damlattım durmuyor zaten gözünde de işe yaradı gibi ama bazen tekrarlıyor hastaneye gidene kadar Bi şekilde temizleyeceğizBenimde oldu ve aynı sağ gözünde. Sütümle siliyodum ama geçmedi. Doktor damla yazdı sabah akşam damlatıyorum bugün bikere damlattım bakalım kaç günde iyileşecek.
Bence direkt gözüne süt damlatma. Pamuğa damlat onunla sil doktora gidene kadar
Evet canım emzirirken sancı giriyo benim ilk günler gibi değil bayağı azaldı bı kaç sefer beni de sıtma tuttu hatta hastaneye götürecekti eşim ateşim çıkmış ama ben üşüyorum sabahı düzeldi neden oldu nasıl düzeldi anlamadimSizde de bebeği emzirirken karın ağrısı oluyor mu biraz uzun kalsa hemen kötü oluyorum Bi üşütme geliyor bayılacak gibi oluyor diğer doğumda da böyle olmuştum emzirmeyi mecburi yapıyorum ama içim gidiyor Bi de sizlere de kan sulandırıcı iğne yazmış mı doktor
Ben öyle olunca kendimi hemen yatağa atıyorum emmeyi bırakırsa tabii o ağrının arkasından hemen kanama oluyor biraz yatıyorum öyle kendime geliyorumEvet canım emzirirken sancı giriyo benim ilk günler gibi değil bayağı azaldı bı kaç sefer beni de sıtma tuttu hatta hastaneye götürecekti eşim ateşim çıkmış ama ben üşüyorum sabahı düzeldi neden oldu nasıl düzeldi anlamadim
Benim suni ile başladı acilmam çok azdı bence sprail yaptır prenses doğum 4 cm sonra yapiliyo ben hiç sancı çekmedim iğneden sonra bel ağrısı falan hiç bişey olmadı ve açılmami hızlandırdı 1 saatte yarım cm anca acilmam oluyodu çok yavaş ilerledi iğne vurulduktan sonra hızlandı drla bunu konuşup ona göre ilerleyebilirsibCanım sen hastaneye gittiğinde hic açılman yoktu değil mi?cuma suni sancı alsam mı yoksa doğrudan sezeryan mı olsam bilemedimhafif açılma var ama yeterli değil dedi doktor cuma suni sancı deniyelim dedim olmazsa sezeryan dedi
Evet kanama çok yoğun oluyo memeyi ağzından çekmek istiyorum kendimi zor tutuyorum öyle bı sancı oluyo ama benim 3 hafta oluyo artık azaldı baya ilk günler parça kaldı sandım kontrolüm vardı bir haftalıkken tertemiz dedi dr normalmiş ağrı olmasıBen öyle olunca kendimi hemen yatağa atıyorum emmeyi bırakırsa tabii o ağrının arkasından hemen kanama oluyor biraz yatıyorum öyle kendime geliyorum
Boğa burçları öyle mi oluyomus benim kızımda sürekli meme istiyo doymuyo gibi saldırıyoBenim dört yaşta aynı iştah denen bişe yok sıpadacanları sağolsun ya napalım
Bizimde 5 günlükken düştü ertesi gün banyo yaptırdımKızlar göbek bağınız kaçıncı günde düşmüştü? Bizimki az önce düştü5 günlüğüz
Suyun gelmiş olabilir canım benimde önce bı ıslaklık oldu azar azar hiç durmadı hastaneye giderken depend takip gittim azar azar sürekli geldiKızlar ben az önce otururken vajinamdan arkaya doğru bir sıvı akışı hissettim afedersiniz ve çamaşırım ıslanmış altıma mı kaçırdım acaba dedim ama idrar hissim de yoktu bunu nasıl ayırt edicez ya suyum mu gelmiş yoksa idrar mı
Doğumdan sonra odada kontrol etti Pıhtı çıktı içini tam temizlememiş dedi ebe ondan sonra da hep bu şekilde bugün de bel ve bacağa girecek sanki ağrı şuan o ağrıyı çekiyorumEvet kanama çok yoğun oluyo memeyi ağzından çekmek istiyorum kendimi zor tutuyorum öyle bı sancı oluyo ama benim 3 hafta oluyo artık azaldı baya ilk günler parça kaldı sandım kontrolüm vardı bir haftalıkken tertemiz dedi dr normalmiş ağrı olması
Ben hemen banyo yaptırarak hata mı yaptım acaba hastanede temizlemediler öyle kanlı durmasın diye hem bebişi yaptırdık hem kendim yaptımBizimde 5 günlükken düştü ertesi gün banyo yaptırdım
Bebeğiniz dönmüş mü peki suni sancı veriyorlar. Benim bebeğim henüz dönmemiş sezeryan olabilirim bu haftada dönmezseCanım sen hastaneye gittiğinde hic açılman yoktu değil mi?cuma suni sancı alsam mı yoksa doğrudan sezeryan mı olsam bilemedimhafif açılma var ama yeterli değil dedi doktor cuma suni sancı deniyelim dedim olmazsa sezeryan dedi
Kıyamam inş düşük derecede kalır bizim 5 te kaldı sarılık değeri bşye gerek kalmadı şükür. İnş öyle olur sizindeŞimdi geçti gibi sütü damlatınca ama dediğini de yapayım birden fazla fazla akınca ne oluyor dedim bayağı da sarıydı bizim oğlanda sarılık olacak gibi hafif sarardı sık da emziriyorum ama
Bebek dönük 32.haftadan beri pozisyonuda güzel sadece açılmam yokBebeğiniz dönmüş mü peki suni sancı veriyorlar. Benim bebeğim henüz dönmemiş sezeryan olabilirim bu haftada dönmezse
Perşembe doktorumla bi konuşayım canım çok saolBenim suni ile başladı acilmam çok azdı bence sprail yaptır prenses doğum 4 cm sonra yapiliyo ben hiç sancı çekmedim iğneden sonra bel ağrısı falan hiç bişey olmadı ve açılmami hızlandırdı 1 saatte yarım cm anca acilmam oluyodu çok yavaş ilerledi iğne vurulduktan sonra hızlandı drla bunu konuşup ona göre ilerleyebilirsib
Devamı gelicek mi diye bekledim de gelmedi canım, suyum değilmiş sanırım :)Suyun gelmiş olabilir canım benimde önce bı ıslaklık oldu azar azar hiç durmadı hastaneye giderken depend takip gittim azar azar sürekli geldi
İnş ya daha doktora götürmedim de yüzünde gözünde fark ediliyor diğer oğlumda 19 a yükselmişti ama o uyanmıyordu bu 2 saatte 1 uyanıyor süt daha tam gelmedi işte kolestrum geliyor o da az oluyor beslenmesine herhalde kaka bayağı yaptı çiş doğduğundan beri 3 kere yaptı tekKıyamam inş düşük derecede kalır bizim 5 te kaldı sarılık değeri bşye gerek kalmadı şükür. İnş öyle olur sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?