2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim ayaklarım balon gibi şişti ya ne yapsam geçer acaba durduğu yerde bile ağrıyor

Ben sadece sol memeden emzirebiliyorum. Sağ memeyi kavrayamıyor ucu düz olduğu için Davul gibi de şişti. Zar zor arada içebiliyor o kadar. Bugün Mochi sağma cihazıyla sağım yapacağım.

Ben sadece sol memeden emzirebiliyorum. Sağ memeyi kavrayamıyor ucu düz olduğu için Davul gibi de şişti. Zar zor arada içebiliyor o kadar. Bugün Mochi sağma cihazıyla sağım yapacağım.
Emzirmeye çalış canım yine de, benim de sağ memeyi kavrayamıyordu sürekli verdim şimdi en çok sağ mememi emiyor. Emzirdikçe ucu çıkacak.

Benimde sağı zor alıyor birde ne kadar sadece ucunu tutmasın diye çabalasam da ağzına ucunu alıyor o da çok ağrıtıyor bırakana kadar ölüyorum

Kızlar bana lohusa kafası geldi çok değişik hissediyorum ya eşimden nefret geliyo gıcık oluyorum ne yapsa batıyo. Ben normal hayatıma devam edemiyorken onun ediyor olmasına sinir oluyorum bu düşünce beni çok dibe cekiyo. Hatta suan çocuğum ve annem hariç herkesten nefret ediyorum çocuğum uyuduğunda içimde bi boşluk oluyo negatif duygu doluyorum. Gezmek istiyorum 20 gün olsun sonra diyorlar bisi olur bebegim hasta olur diye de cesaret edemiyorum. Çok bunaldım. Napicaz nasil gecicek bu

Bazı mamalar bazı bebeklere gaz yapıyor hangi mamayı kullanıyorsunuz?
Önce hipp mama aldık ama içemedi kusuyordu tadını hiç beğenmedi. Şimdi aptamil hazır mamalar var ya 200 ml onu aldım çok güzel içiyor fakat gaz yapıyor. Bugün kontrolümüz vardı ultrasonla baktı doktor baya gazı var dedi. Sab simlex damlayı kullanın dedi. Onu kullandım rahatladı gibi biraz. Akşam nasıl olacak bilmiyorum.

Evet canım bugün doktor bizede sbsimplex damlatı önerdi. Kullandım biraz rahatlafı gibi ama mama çok gaz yapıyor. Toz mamada içemiyor kusuyor nedense

Benimde öyleydi silikon ucla almaya başladı sonra onu da bıraktım şimdi tutabiliyor ilk zamana göre. Onu da dene istersen

Sen kendin eşinle birlikte çık dışarıya bi hava al canım bebeği daha çıkarma

Sen zor bı hamilelik geçirdin gerçekten iyi dayandın biraz toparlan kendinle kal vallahi en güzeli tek olmak sözde yardıma geliyolar daha çok iş çıkıyor bize en iyisi tek olmak

Büyük oğlumu da hastaneden gelir gelmez yaptırmıştım o konu da sıkıntı yaşamadım da ne bileyim bekleyemedim
Ben sadece sildim geldiği zaman öyle söylediler hastaneden satılık içinde bizim çok hafif oldu hemen mama takviyesi yaptım kaka rengi ne kadar çabuk değişirse okadar hızlı sarılık düşüyor ilk zaman bol ememiyolar oyuzden sarılık oluyo az mama verince kaykayla atiyo eğer sütun bolsa sağıp verebilirsin emerken yoruluyolar yeterli beslenemiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…