2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar bşy sormak istiyorum. 14 gün oldu sezeryan olalı ilk 5 gün fln biraz kanama geldi sonra kesildi. 3 gündür tekrar gelmeye başladı ama bugün çok fazla afedersiniz parça gibi geliyor resmen. Dünden beride kasık ve sol boşlukta ağrı başladı, buna benzer bşy yaşayan varmı normalmi

Sen zor bı hamilelik geçirdin gerçekten iyi dayandın biraz toparlan kendinle kal vallahi en güzeli tek olmak sözde yardıma geliyolar daha çok iş çıkıyor bize en iyisi tek olmak
Gece annemde kaynanam da uyudu daha her ağlamasında kalktım emzirdim annem kaç oldu kalkman daha oturuyor musun diye soruyor altını falan temizledim haberleri yok sabahta erkenden kalktım daha uyumadım boş kalabalık valla öğlen yemeği de yemedim hazırlamadık diyorlar kalkıp ısıtan yok gittim hazırladım yedim gülüyorlar bizde iş yok diye aynen öyle kendi başımızın çaresine bakalım en iyisi dedim annem yine gelen misafire hizmet ediyor kaynanam da o da yok suç annemin ama Bi mevlüte gideceğim Bi nişana gideceğim deyip duruyor laf sokuyorum gene anlamıyor

Benim doktorum pıhtı gelmemesi lazım dedi onun dışında kanaman 40 gün devam edebilir demişti. Benim tam 1 ay oldu miktar azalsa da kanamam hala devam ediyor ama pıhtı gelmiyor.

Süt bugün inmeye başladı daha uzun emiyor da doyuyor mu bilmiyorum çişini yapmıyordu akşamdan beri onu da yapmaya başladı şükür mama da almadık valla süt yeter diye diğer doğumlarımda sütüm iyiydi bunda nasıl olursa artık yarın sağlık ocağında topuk kanı vereceğiz hastaneye de kontrole gideceğiz

Beni özellikle üstüne basa basa doktorum tembihledi parçalı yoğun kanaman olursa hiç bekleme bana gel diye. Sen de bir hastaneye mi gitsen iyi olduğundan emin olsan kafan rahat eder.

Beni özellikle üstüne basa basa doktorum tembihledi parçalı yoğun kanaman olursa hiç bekleme bana gel diye. Sen de bir hastaneye mi gitsen iyi olduğundan emin olsan kafan rahat eder.
Msjla sordum normal beklenen durumlar demiş. Bidaha ped in fotosunu yolla dedi bakalım

Lohusalıkta en çok yüklenen şey canım eşe gıcık olmak Soğuk bir şehirde mi yasiyorsun bilmiyorum canım ama biz hemen hemen her gün çıkıyoruz dışarıya. Hepimize iyi geliyor cidden.

Ben de öyle. Zaten dışardan da sürekli birşey yemiyorsun sözleri iyice iştahımı kapatiyor
Canım dün beş litrelik kazanla hoşaf yaptı görümcem bı tek onu yiyebiliyorum sadece hoşaf su çok iç süt için suyu çok içiyorum sütüm azalmasun diye

Ay bende de aynen böyle oldu. Kanamalarım bitti siye sevinmiştim, yine başladı ve sol tarafım ağrıyo kalkarken filan. Doktora gidip sormadım ama.

Benim ilk hafta epey bir pıhtı geldi doktorum normal demişti. 21. Gün bugün sanırım bir kaç gündür sadece koyu renkli akıntı geliyor kanama olmuyor. Ama kesi yapılan kısmın altı ve üstü hala şiş ve uyuşuk gibi normal mi acaba ben de buna takıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…