2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
O uyuşukluk 1 yıl geçmiyormuş benim de öyle şişlik için tam kesi şiş ise doktorum krem vermişti hem yara izi için hem de şişlik için o şekilde kalmasın diye onu kullanıyorum baya etki etti.

O uyuşukluk 1 yıl geçmiyormuş benim de öyle şişlik için tam kesi şiş ise doktorum krem vermişti hem yara izi için hem de şişlik için o şekilde kalmasın diye onu kullanıyorum baya etki etti.
Kesi yeri iyileşti çok şükür orada bir şişlik kızarıklık yok ama sanki göbeğim bombe yapmış gibi bir garip, sezaryen göbeği bu sanırım . Chatgpt ye sordum o da tam iyileşme 1 seneyi bulabilir diyor kısmet

Kızlarr çok bunaldım ya dün ishaldim bütün gece gaz sancısından uyuyamadım bugün de kabız oldum ve gaz devam ediyor arada karnım da kasılıyor belim ağrıyor nişanım geleli 5 gün oldu hala başka gelen giden yok ne zaman başlayacak bu doğum bir gülüyorum bir ağlıyorum iyice dengesizleştim

Yok vallahi eğer kendini iyi hissediyorsan hiç gerek yok herkes evine gitsin de en güzeli

Vallahi canım benim sütüm de iyi geliyor ama bebek ilk günler güzel ememediği için sarılığa dönüyor Ben doktorlara hemşirelere söylemeden sarılık riski geçene kadar mama verdim

Şişlik pek yok gibi ama uyuşukluk hiç geçmiyor cnm ilk sezeryandan 12 sene geçti hala kesinin olduğu yer uyuşuk gibiydi.

Kızlar selam ağustos annelerinden geliyorum İzmir'de devlet Hastanesi'nde doğum yapaniniz var mı aranizda? Şehir hastanesi ne ya da üniversite hastanesi olur. Deneyimlerinizi merak ediyorum. Hangi hastanede doğum yapacağıma hala karar veremedim de...

Ah canım bu son günler çok zorsende normal doğumu bekliyosun değil mii??

Benimde nişan dedikleri şey 11inde geldi ağrım sızım yok, o nişan asıl nişan yani kırmızımsı oluyormuş bence doğumda en önemli şu gelmesi veya sancılarının 5-10 dk da bir olması

Yok vallahi eğer kendini iyi hissediyorsan hiç gerek yok herkes evine gitsin de en güzeli
İyiydim şuan çok kötüyüm ayağım bacağım balon gibi şişti ağrıyor üstüne basamıyorum kımıldatamıyorum bile uzandığım yerde bile rahat değilim nasıl geçer bu acaba biraz önce iğne yaptırmaya gittim ayağıma terliği bile giyemedim olmadı

Doktora sormadın mı canım????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…