• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
2 saat yürüyüş yaptım evi temizledim şimdide 20 30 squat yaptım aklıma geldikçede yapıyorum😂sol kasığımda acayip baskı var şu anda nedenini anlayamadım
Benim 40 imin doldugu.gunun sabahı 40+1 de suyum ve sancım.geldi doğurdum oğlum tam gününü bekledi takip et doğum sancısı olabilir

İyiydim şuan çok kötüyüm ayağım bacağım balon gibi şişti ağrıyor üstüne basamıyorum kımıldatamıyorum bile uzandığım yerde bile rahat değilim nasıl geçer bu acaba biraz önce iğne yaptırmaya gittim ayağıma terliği bile giyemedim olmadı
Ödem var demek ki canım tuzu falan az mı yesen acaba ya da hep komple tuzu kessen daha mı iyi doktor bir şey dedi mi bu konuda

Ödem var demek ki canım tuzu falan az mı yesen acaba ya da hep komple tuzu kessen daha mı iyi doktor bir şey dedi mi bu konuda
Aşırı tuzlu yemedim ama ben normalde az tuzlu yiyorum annemlerin yaptığı bana göre tuzlu oluyor ondan mı oldu bilmiyorum dünden beri şişlik oluştu hastaneye gitmedim daha oğlumu 3 gün sonra kontrole çağırmışlar kağıtta öyle yazıyor yarın onu götürürsem doğum yaptığım hastane karşısı direkt oraya geçerim çünkü hareket bile edemiyorum gece nasıl kalkacağım yataktan onu düşünüyorum şuan

Nedeni ne olabilir acaba ılık duş alsan fayda olur mu??
🤦‍♀️ Ilık suyla yıkayın yazıyor internette ama bugün aksilik gibi sular kesildi hala gelmedi eşime de sinir oldum bu kocalar ne işe yarıyor acaba Bi yerden su bul getir diyoruz kaç saattir duymazlıktan geliyor zorla gönderdik şimdi lavaboya bile gidemedik anası ayrı oğlu ayrı sinir ediyor bugün

🤦‍♀️ Ilık suyla yıkayın yazıyor internette ama bugün aksilik gibi sular kesildi hala gelmedi eşime de sinir oldum bu kocalar ne işe yarıyor acaba Bi yerden su bul getir diyoruz kaç saattir duymazlıktan geliyor zorla gönderdik şimdi lavaboya bile gidemedik anası ayrı oğlu ayrı sinir ediyor bugün
Ah canım en zor günler şimdi elinden geldiği kadar takmamaya çalış inan en büyük korkum hastaneden eve gelince annem yanımda kalmak istiyo ama eşimin tepkisi ne olur kayınvalidrmin kalması zaten söz konusu bile değil o sadece misafir gibi gelicek..inanırmısın dün bana sorduğu soru hastaneye çikolata yaptırdın mı???anne dedim ben şu anda önce sağlıkla yavruma kavuşmayı düşünüyorum çikolataları eve gelince düşünürüz koyun can derdinde kasp et derdinde😂

Back
X