- Konu Sahibi Mervenur277
- #30.081
Bugün doldu canım yarın kontrole gidicem hala gelmezse cuma suni sancı ile gelicek inşallahEvet en hayırlısı neyse o olsun en kolay şekilde. Sen ne yaptın 40ın doldu mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün doldu canım yarın kontrole gidicem hala gelmezse cuma suni sancı ile gelicek inşallahEvet en hayırlısı neyse o olsun en kolay şekilde. Sen ne yaptın 40ın doldu mu
İnşallah gerek kalmadan kendiliğinden gelir bol bol squat falan dene bari belki işe yararBugün doldu canım yarın kontrole gidicem hala gelmezse cuma suni sancı ile gelicek inşallah![]()
2 saat yürüyüş yaptım evi temizledim şimdide 20 30 squat yaptım aklıma geldikçede yapıyorumİnşallah gerek kalmadan kendiliğinden gelir bol bol squat falan dene bari belki işe yarar
Benim 40 imin doldugu.gunun sabahı 40+1 de suyum ve sancım.geldi doğurdum oğlum tam gününü bekledi takip et doğum sancısı olabilir2 saat yürüyüş yaptım evi temizledim şimdide 20 30 squat yaptım aklıma geldikçede yapıyorumsol kasığımda acayip baskı var şu anda nedenini anlayamadım
İnşallah benimde öyle olurBenim 40 imin doldugu.gunun sabahı 40+1 de suyum ve sancım.geldi doğurdum oğlum tam gününü bekledi takip et doğum sancısı olabilir
Evet canım normal bekliyorum zaten hastanem zorunlu harici sezeryan yapmıyorAh canım bu son günler çok zorsende normal doğumu bekliyosun değil mii??
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımİnşallah benimde öyle olurhiç bu kadar uzun süre ağrım olmamıştı inşallah sabaha kadar çoğalır
Maşallah tüm tuşlara basmışsın2 saat yürüyüş yaptım evi temizledim şimdide 20 30 squat yaptım aklıma geldikçede yapıyorumsol kasığımda acayip baskı var şu anda nedenini anlayamadım
O zamana kadar belirtin var mıydı canımBenim 40 imin doldugu.gunun sabahı 40+1 de suyum ve sancım.geldi doğurdum oğlum tam gününü bekledi takip et doğum sancısı olabilir
Ödem var demek ki canım tuzu falan az mı yesen acaba ya da hep komple tuzu kessen daha mı iyi doktor bir şey dedi mi bu konudaİyiydim şuan çok kötüyüm ayağım bacağım balon gibi şişti ağrıyor üstüne basamıyorum kımıldatamıyorum bile uzandığım yerde bile rahat değilim nasıl geçer bu acaba biraz önce iğne yaptırmaya gittim ayağıma terliği bile giyemedim olmadı
Devlete gidiyorum ya soramadım yarın oğlumu kontrole götüreceğiz o zaman sorarım ama şuan ağrım daha da çoğaldıDoktora sormadın mı canım????
Aşırı tuzlu yemedim ama ben normalde az tuzlu yiyorum annemlerin yaptığı bana göre tuzlu oluyor ondan mı oldu bilmiyorum dünden beri şişlik oluştu hastaneye gitmedim daha oğlumu 3 gün sonra kontrole çağırmışlar kağıtta öyle yazıyor yarın onu götürürsem doğum yaptığım hastane karşısı direkt oraya geçerim çünkü hareket bile edemiyorum gece nasıl kalkacağım yataktan onu düşünüyorum şuanÖdem var demek ki canım tuzu falan az mı yesen acaba ya da hep komple tuzu kessen daha mı iyi doktor bir şey dedi mi bu konuda
Nedeni ne olabilir acaba ılık duş alsan fayda olur mu??Devlete gidiyorum ya soramadım yarın oğlumu kontrole götüreceğiz o zaman sorarım ama şuan ağrım daha da çoğaldı
Inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsunHadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Nedeni ne olabilir acaba ılık duş alsan fayda olur mu??
Ah canım en zor günler şimdi elinden geldiği kadar takmamaya çalış inan en büyük korkum hastaneden eve gelince annem yanımda kalmak istiyo ama eşimin tepkisi ne olur kayınvalidrmin kalması zaten söz konusu bile değil o sadece misafir gibi gelicek..inanırmısın dün bana sorduğu soru hastaneye çikolata yaptırdın mı???anne dedim ben şu anda önce sağlıkla yavruma kavuşmayı düşünüyorum çikolataları eve gelince düşünürüz koyun can derdinde kasp et derdindeIlık suyla yıkayın yazıyor internette ama bugün aksilik gibi sular kesildi hala gelmedi eşime de sinir oldum bu kocalar ne işe yarıyor acaba Bi yerden su bul getir diyoruz kaç saattir duymazlıktan geliyor zorla gönderdik şimdi lavaboya bile gidemedik anası ayrı oğlu ayrı sinir ediyor bugün
Canım uzun süreli değilde kısa süreli ve tekrarı olan sancılar olması gerekiyormuş kronometreyle bir ölç istersenKızlar şu anda kasıklarımda felaket ağrı var resmen ateş çıkartıyo sancı böyle bişey mi acaba???
Gelip gidiyo canım evet dediğin gibi yapıcam en azından sabah kadar açılma olsa yeterCanım uzun süreli değilde kısa süreli ve tekrarı olan sancılar olması gerekiyormuş kronometreyle bir ölç istersen