- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #30.341
Evet canim bosu bosuna cektim onca agriyikeşke baştan yapsalarmiş benim de dr inat etti ama benim 3. Olduğu içindi sanırım okadar sancı çekip sezeryan olmak zor olmuş gerçekten ama sonucu önemli ikinizde sagliklisiniz
Kremin ismi ne canımO uyuşukluk 1 yıl geçmiyormuş benim de öyle şişlik için tam kesi şiş ise doktorum krem vermişti hem yara izi için hem de şişlik için o şekilde kalmasın diye onu kullanıyorum baya etki etti.
valla ben de ilk seferinde ütüledim artık kurutmadan sonra katlayıp koyuyorum. Ona bile zor yetişiyorum.Kızlar bebişlerin kıyafetlerini ne zamana kadar ütülemeyi düşünüyorsunuz?
Aklıma geliyor toka takayım diye geri unutuyorum bilekliğim vardı onu bile kaç gündür takmıyorum en azından o olsa biraz hatırlardım bizimki de direkt dalıyorda genel olarak uzun emip uyuyorEn son hangi memeyi verdiysen o bileğine toka takabilirsin. Ben her seferinde farklı meme veriyorum eğer bir memeyi az emip uyuduysa uyandığında aynı memeden devam ediyorum ki yağlı süte ulaşabilsin.
En son emzirdiğim memeden başlıyorum, arka süt daha yağlı olduğu için onu tamamen alsın diye. Sonra diğerine geçiyorum. İki memeyi de verebilmek için ilk memeden sonra bir gaz çıkarıyorum mide de yer açılsın diye. Her ikisini de bitiriyor bu şekilde yapıncaEmzirirken her seferinde farklı göğsünüzü mü veriyorsunuz yoksa her ikisini de emziriyor musunuz ebe her seferde farklı göğüsü ver dedi de ben çok karıştırıyorum hangisini verdiğimi
ContractubexKremin ismi ne canım
Az önce annemi yolcu ettimvalla ben de ilk seferinde ütüledim artık kurutmadan sonra katlayıp koyuyorum. Ona bile zor yetişiyorum.
Anladım canım ebe uzun emzirin dedi de bu şekilde anlatmamıştı göğüslerim önceden kalma deforme olmuştu oğlum 2 yaşına kadar emmişti şimdi her emzirme bana eziyet gibi geliyor mecbur dayanamıyorum dişimi sıka sıka emziriyorumEn son emzirdiğim memeden başlıyorum, arka süt daha yağlı olduğu için onu tamamen alsın diye. Sonra diğerine geçiyorum. İki memeyi de verebilmek için ilk memeden sonra bir gaz çıkarıyorum mide de yer açılsın diye. Her ikisini de bitiriyor bu şekilde yapınca
Evet canım çok az kaldı Allahın izniyle bende çok mutlu ve heyacanlıyımgerçekten öyle. Ah öylece akip gelse kuzuların sütleri ne güzel olurdu. Senin miniginle kavuşmanada az kaldi cok sevindim okudugumda.
işte bende diğerlerinde öyleydim mutlaka stogum vardı bunda hayretler içindeyim nasip artık bakalım tartıda ki sonuca göre takviye yapmak gerekecek mi
Inş artar sütlerimiz bol bol içer minnoşlarimiz diğer ikisinde emme reddi yaşamıştım hep bu memeden düşmüyor maşaallah ama süt az artırmak için tüm tuşlara basıyorum
Ya azıcık da mikrop alsınlar bir şey olmazAz önce annemi yolcu ettimbende zor yetişirim gibi o nedenle ütülemeyeceğim
Kızlaar biz kavuştuk kızımıza sezeryan oldum iki gundur acayip agri cektim sancilarim vardi 8cm e kadar acilmam oldu devami gelmedi
Kızlar gözünüz aydın. Sağlıkla sevgiyle büyüsün bebislerinizGuzellerm ben dogurdm bebisimz 3600 53 cm saglikliyiz az snra yuruyecegim cok kolay bi operasyon gecirdim hersey cok guzeldi
Canım solgarin vitaminini de dene derim.Kızlar sütüm az artmıyor ben çok şaşkınım gece sabah biraz iyi sonra gün boyu gıdım gıdım. Öncekilerde bukadar sık emse mastit olurdum. Bestlak humana bol sıvı hoşaf niye ise yaramıyor.
Evet çok net anlaşılıyor canmMerhaba benim de eşim mavi gözlü ben kahverengi. Gözlerini çok merak ediyorum nasıl olacağını da hiç yenidoğan gözü görmedim gerçekten masmavi anlaşılıyor muydu cam mavisi dediğiniz dönemde?
KatılıyorumYa azıcık da mikrop alsınlar bir şey olmazbağışıklık kazanırlar ki zaten kurutmada sıcaklıkla bir şey kalmaz bence. Benim annem gideli 2 hafta oldu yıkayıp katlamayı anca yapıyorum valla. Bir de günlük çıkıyor çamaşırı, kaka lekeleri sarı sarı makinede de çıkmıyor beyaz sabunla elimde yıkıyorum bazen.
Nemlendir bol bol emdikçe ıslaklık çok tahriş ediyor, ben her sızladığında krem sürüp kapakları koyuyorum bayağı iyi geliyor. Bu arada uzun emzir demelerinin sebebi de arka süt ön süte göre yağlı ve besleyiciymiş o yüzden diyorlar. Birini bitirmeden diğerine geçirmemeye çalışıyorum genelde çok şükür kilo alımı iyi gidiyor şuanAnladım canım ebe uzun emzirin dedi de bu şekilde anlatmamıştı göğüslerim önceden kalma deforme olmuştu oğlum 2 yaşına kadar emmişti şimdi her emzirme bana eziyet gibi geliyor mecbur dayanamıyorum dişimi sıka sıka emziriyorum
Geçen glint mi ne öyle bir leke çıkarıcı gördüm bitkisel filan diyor ambalajında onu denedim o da çok iyi çıkardı ama emin olamadım tekrar sabunla akıttım öyle makineye attım. Bir e-bebeğe gitmemiz lazım tulumlar artık küçük gelmeye başladı ben de alayım leke çıkarıcıyıKatılıyorumevet ya lekeler çıkmıyor deterjan organik olunca. Bende e bebekten leke çıkarıcı alacağım baya beğeniliyor
Canım belki söylenmiştir ama anason, rezene aşırı süt yapıyor benim sızlamıştı mastit olcam sanmıştım bir de kimyon ekliyordum o da gaza iyi geliyormuş. Denemediysen tavsiye ederim ben artık arada bir yapıyorum yoksa çatlayacak gibi oluyorumKızlar sütüm az artmıyor ben çok şaşkınım gece sabah biraz iyi sonra gün boyu gıdım gıdım. Öncekilerde bukadar sık emse mastit olurdum. Bestlak humana bol sıvı hoşaf niye ise yaramıyor.
Yarı uykulu, kusmuklu, kakalı, çişli ama aşk dolu geçiyorKizlarr nasilsiniz keyfiniz nasil yazamadim alismaya cslisiyorum surece zor ama keyifli
Ay ben emince besleyemiyorum sagiyorum gunde 160ml sut anca cikiyor sonra hep mama ama gozlerle bakislarini yerim ya cok guzel bir duyguYarı uykulu, kusmuklu, kakalı, çişli ama aşk dolu geçiyorgece uyanmak eziyet ama emerken de boncuk boncuk bakıyor gözlerime her şeye değiyor valla. Sen nasılsın minnoş nasıl ?
Çığlık kıyamet bizde de zar zor oluyor bez değişikliğiAy ben emince besleyemiyorum sagiyorum gunde 160ml sut anca cikiyor sonra hep mama ama gozlerle bakislarini yerim ya cok guzel bir duygubenim surekli ustume iseniyo bez acmayi henuz tam yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?