• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kizlaaar sezeryandan sonra içlerinizin agrısı ne zaman geçti???tabi benim çok yeni daha ama bazen nefes alip verirken bi agri saplanıyo

Emzirirken her seferinde farklı göğsünüzü mü veriyorsunuz yoksa her ikisini de emziriyor musunuz ebe her seferde farklı göğüsü ver dedi de ben çok karıştırıyorum hangisini verdiğimi
Evet bı birini emziriyorum bı birini karıştırmaya fırsat olmuyo sürekli emmek istiyo yarın misafirim gelicek evi temizledim bişeyler yapıp hazırladım ama sürekli emmek istedi perişan oldum bugun

Kendimi mama verdiğim için çok suçlu hissediyorum süt var ama yetmiyor gibi geliyor emdiğinde kaka yapamıyor mamadan sonra kaka yapıyor. Doyduğından emin olamıyorum zaten silikon uç ile emzirmeye çalışıyorum. Yetememezlik psikolojisi beni mahvediyor her gün günde 6-7 posta ağlıyorum. Eşim arayıp kızım napıyor dediğinde bile kıskanıyorum artık beni sevmiyor mu diyorum. Lohusalık çok zormuş 🥺😢😢
Niye öyle düşünüyorsun emzirmeyince anne olmuyomusun hiç öyle düşünme yetmeyince tabiki mama takviyesi yapacağız hepimiz benim sütüm böldü iki gündür azaldı baktım yetmiyo mamaya devam bunun için stres yapma

Geçen glint mi ne öyle bir leke çıkarıcı gördüm bitkisel filan diyor ambalajında onu denedim o da çok iyi çıkardı ama emin olamadım tekrar sabunla akıttım öyle makineye attım. Bir e-bebeğe gitmemiz lazım tulumlar artık küçük gelmeye başladı ben de alayım leke çıkarıcıyı 😂
Kıyafet işi çok kötü oldu ben 1 3 ay almıştım takımları şimdi sıcak oluyo çok terliyo kısa şort kısa kollu giydirmeye başladım biraz kalın geliyo öbürleri heves edip almıştım giyemiycek hiç kalın geldi yazlık doğru bişeyi yok benimde gitmem gerekiyor

Merhaba anneler. Hepinizin bebeğine sağlıklı ömürler dilerim.
Ben kış. Bebek annesiyim o yüzden bilemedim sizlere sorayım dedim. Yeğenim bir haftalık🧿 sorum şu ki şapka takıyor musunuz. Havalar sıcak. Ama gece yatarken üşür mu bilemedik. Gündüz yada gece bebislerin sapkalarini takıyor musunuz

Merhaba anneler. Hepinizin bebeğine sağlıklı ömürler dilerim.
Ben kış. Bebek annesiyim o yüzden bilemedim sizlere sorayım dedim. Yeğenim bir haftalık🧿 sorum şu ki şapka takıyor musunuz. Havalar sıcak. Ama gece yatarken üşür mu bilemedik. Gündüz yada gece bebislerin sapkalarini takıyor musunuz
Ebe eğitimde 40ı çıkana kadar takılacak demişti canım

Selam guzel anneler bende Sahra kusumda iyiyiz cok.guzel bir operasyon gecirdim spinal anestezi ignesini hissetmedim bile ultrasonda cok.yanildi doktorum 3100 bekliyirduk 3600 geldi tosunum iki gogsumdende hemen sut geldi emiyoruz dogumum 11 bucukta gerceklesti 2 kere kaka 2 kere cis yaptik ama malesef bn henuz gaz cikartamadm hareketimde sorun yok yuruyorum geziyorum bol bol insallah gazda cikartirsak yarina evimize gidicezz

Selam guzel anneler bende Sahra kusumda iyiyiz cok.guzel bir operasyon gecirdim spinal anestezi ignesini hissetmedim bile ultrasonda cok.yanildi doktorum 3100 bekliyirduk 3600 geldi tosunum iki gogsumdende hemen sut geldi emiyoruz dogumum 11 bucukta gerceklesti 2 kere kaka 2 kere cis yaptik ama malesef bn henuz gaz cikartamadm hareketimde sorun yok yuruyorum geziyorum bol bol insallah gazda cikartirsak yarina evimize gidicezz
Maşallah size sezeryan olmasına rağmen sütünün hemen gelmesi ne güzel demekki normal de olsa Sezeryan da olsa kişinin bünyesi ile alakalı bı durum 😊

Çok teşekkürler cevap için. Ama pek mantıklı gelmiyor bana. Gunduz oda sıcaklığı 28 derece..ter daha çok hasta eder..ama gece bilemedim. Gece de 26-27 derece gösteriyor oda
Cok terliği benim kızım doğduğu 2 gün taktik sonra yok bandana bile taksam kendini yirtiyo benimki çok fena bı heves renk renk bandanalar aldım ama takamiycaz heralde yatarken bakıyorum vücudu sıcak ama bende tedirgin oldum şimdi üşürmü diye

Selamlar kizlar. Ece de 21inde dogdu. Tam açıklık ve sanciyla gittim hastaneye, nisanim da tesadufen tuvalete gittigimde gordum ki gelmis. Apar topar uatis islemlerim vs yapilip sezaryene alindim. Tam açık makat gelis olunca. Iki vajinalden sinra bu ilk sezaryen tecrubem olmus oldu
Spinal yapildi. Ilk gun baya kotu geçti ama su an toparlamaya calisiyoruz.

Ece 3600 52 cm dogdu, bi 5-6gun oncesinde 3600 kusur-3700e yakin ultrason tahmini vardi. E biraz sapma var haliyle.
Onun dışında saglik problemimiz pek yok ama benim uanimda simdilik destek ihtiyacım oluyor. Gerci bugun eve ciktik, her gecen gun daha iyi oluyor. Yalniz daha sutum inmedi malesef. Bu kizce de aç olunca kiyametleri kopariyor. Azicik mama takviyesi yaptim o yuzden hem rahat da uyusun diye, yoksa cok agliyor.

Simdilik durumlar böyle. Benim icin yepyeni bir daha baslangic, 12 ve 7 yasinda ablalardan sonra. Hayirlisi herkes icin...

Kıyafet işi çok kötü oldu ben 1 3 ay almıştım takımları şimdi sıcak oluyo çok terliyo kısa şort kısa kollu giydirmeye başladım biraz kalın geliyo öbürleri heves edip almıştım giyemiycek hiç kalın geldi yazlık doğru bişeyi yok benimde gitmem gerekiyor
Aynen, neyseki ben hepsini birkaç kez giydirdim 😂 gündüz ben iç zıbınıyla bıraktım da akşam baktım bacakları kolları soğumuş yine tulum giydirdim. Ama gün içinde tulumla pişiyor cidden, kısa kollu tulum hiç almamışım ben hepsi uzun

Back
X