2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
keşke baştan yapsalarmiş benim de dr inat etti ama benim 3. Olduğu içindi sanırım okadar sancı çekip sezeryan olmak zor olmuş gerçekten ama sonucu önemli ikinizde sagliklisiniz
Ebe bu konuyla ilgili şey demişti sezeryan da olsanız biz doğum sancısını çekmeyi öneriyoruz hem bebek için bir hormon mu ne salgılanıyormuş hem de sütün daha kolay gelmesine yarıyormuş

Kızlar sütüm az artmıyor ben çok şaşkınım gece sabah biraz iyi sonra gün boyu gıdım gıdım. Öncekilerde bukadar sık emse mastit olurdum. Bestlak humana bol sıvı hoşaf niye ise yaramıyor.
Aynı durumdayım az gibi gelio süt bebek emince bitiyor yumuşuyor göğüslerim

Evet olabilir canım çok diş sıkmakta ağrı yapıyor. Bebek uyuduğu zaman sende yat dinlen mutlaka, süt dinlendikce uykunu aldıkça da geliyor
gerçekten öyle. Ah öylece akip gelse kuzuların sütleri ne güzel olurdu. Senin miniginle kavuşmanada az kaldi cok sevindim okudugumda.

Herşey olabilir ben hem emzirip birde sağıp buzluğa stok yapıyodum 2 gündür az geliyo
işte bende diğerlerinde öyleydim mutlaka stogum vardı bunda hayretler içindeyim nasip artık bakalım tartıda ki sonuca göre takviye yapmak gerekecek mi

Aynı durumdayım az gibi gelio süt bebek emince bitiyor yumuşuyor göğüslerim
Inş artar sütlerimiz bol bol içer minnoşlarimiz diğer ikisinde emme reddi yaşamıştım hep bu memeden düşmüyor maşaallah ama süt az artırmak için tüm tuşlara basıyorum

Ahh aynıyız kuzum ya bir gözüm akıyor bir burnum bir yandan da sıcak basıyor doğumda en çok enerji lazım ne yapıcaz böyle bilmiyorum
Benim grip değil canım bağırsaklarda sıkıntı bünyem çok hassaslaştı ne yesem dokunuyor çok kötü dediğin gibi acayip halsizim ben de bebek gelmeye kalksa nasıl doğurup ona bakacağım diye düşünüyorum Allah şifa versin sana da

Amin canım sanada İnşallah bebiş doğmadan iyileşirsin doğuma bol enerjiyle soksun Rabbim

Kiziminda cam mavisiydi şimdi koyu mavi. Merak ediyorum

Merhaba benim de eşim mavi gözlü ben kahverengi. Gözlerini çok merak ediyorum nasıl olacağını da hiç yenidoğan gözü görmedim gerçekten masmavi anlaşılıyor muydu cam mavisi dediğiniz dönemde?

Emzirirken her seferinde farklı göğsünüzü mü veriyorsunuz yoksa her ikisini de emziriyor musunuz ebe her seferde farklı göğüsü ver dedi de ben çok karıştırıyorum hangisini verdiğimi

Emzirirken her seferinde farklı göğsünüzü mü veriyorsunuz yoksa her ikisini de emziriyor musunuz ebe her seferde farklı göğüsü ver dedi de ben çok karıştırıyorum hangisini verdiğimi
En son hangi memeyi verdiysen o bileğine toka takabilirsin. Ben her seferinde farklı meme veriyorum eğer bir memeyi az emip uyuduysa uyandığında aynı memeden devam ediyorum ki yağlı süte ulaşabilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…