2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar sütüm az artmıyor ben çok şaşkınım gece sabah biraz iyi sonra gün boyu gıdım gıdım. Öncekilerde bukadar sık emse mastit olurdum. Bestlak humana bol sıvı hoşaf niye ise yaramıyor.

Ayaklarını kendini sıcak tut usutmekte ağrı yaparmış öyle diyorlar. Benim öncekinde içeride vardı budefa şükür ne iç me diş olmadı.
Benim de 2 tane herhalde öyle dedi o da dışta 2 yanı birbirine dikmiş tam orta yerde

8cmden sonrasi gelmedi canim bebekte strese girdi o yuzden sezeryana aldılar en başta söyledim ama doktorum inat etti
keşke baştan yapsalarmiş benim de dr inat etti ama benim 3. Olduğu içindi sanırım okadar sancı çekip sezeryan olmak zor olmuş gerçekten ama sonucu önemli ikinizde sagliklisiniz

Kızlar sütüm az artmıyor ben çok şaşkınım gece sabah biraz iyi sonra gün boyu gıdım gıdım. Öncekilerde bukadar sık emse mastit olurdum. Bestlak humana bol sıvı hoşaf niye ise yaramıyor.
Valla canım benim çok güzel sütüm geldi ben sadece bol su içiyorum çay falan içmiyorum ve bol yeşillik tüketmeye çalışıyorum ama iki gündür benimde azaldı birden neden böyle oldu anlamadım

Valla canım benim çok güzel sütüm geldi ben sadece bol su içiyorum çay falan içmiyorum ve bol yeşillik tüketmeye çalışıyorum ama iki gündür benimde azaldı birden neden böyle oldu anlamadım
Benim büyük oğlum kıskandı o biraz hassas ona üzülüyorum acaba ondan mi. Stresten yani aklıma başka bise gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…