• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
En son hangi memeyi verdiysen o bileğine toka takabilirsin. Ben her seferinde farklı meme veriyorum eğer bir memeyi az emip uyuduysa uyandığında aynı memeden devam ediyorum ki yağlı süte ulaşabilsin.
Aklıma geliyor toka takayım diye geri unutuyorum bilekliğim vardı onu bile kaç gündür takmıyorum en azından o olsa biraz hatırlardım bizimki de direkt dalıyorda genel olarak uzun emip uyuyor

Emzirirken her seferinde farklı göğsünüzü mü veriyorsunuz yoksa her ikisini de emziriyor musunuz ebe her seferde farklı göğüsü ver dedi de ben çok karıştırıyorum hangisini verdiğimi
En son emzirdiğim memeden başlıyorum, arka süt daha yağlı olduğu için onu tamamen alsın diye. Sonra diğerine geçiyorum. İki memeyi de verebilmek için ilk memeden sonra bir gaz çıkarıyorum mide de yer açılsın diye. Her ikisini de bitiriyor bu şekilde yapınca

En son emzirdiğim memeden başlıyorum, arka süt daha yağlı olduğu için onu tamamen alsın diye. Sonra diğerine geçiyorum. İki memeyi de verebilmek için ilk memeden sonra bir gaz çıkarıyorum mide de yer açılsın diye. Her ikisini de bitiriyor bu şekilde yapınca
Anladım canım ebe uzun emzirin dedi de bu şekilde anlatmamıştı göğüslerim önceden kalma deforme olmuştu oğlum 2 yaşına kadar emmişti şimdi her emzirme bana eziyet gibi geliyor mecbur dayanamıyorum dişimi sıka sıka emziriyorum

gerçekten öyle. Ah öylece akip gelse kuzuların sütleri ne güzel olurdu. Senin miniginle kavuşmanada az kaldi cok sevindim okudugumda. 🥰

işte bende diğerlerinde öyleydim mutlaka stogum vardı bunda hayretler içindeyim nasip artık bakalım tartıda ki sonuca göre takviye yapmak gerekecek mi

Inş artar sütlerimiz bol bol içer minnoşlarimiz diğer ikisinde emme reddi yaşamıştım hep bu memeden düşmüyor maşaallah ama süt az artırmak için tüm tuşlara basıyorum 🤲
Evet canım çok az kaldı Allahın izniyle bende çok mutlu ve heyacanlıyım 🙏🌸🥹

Az önce annemi yolcu ettim 🥲 bende zor yetişirim gibi o nedenle ütülemeyeceğim
Ya azıcık da mikrop alsınlar bir şey olmaz 😂 bağışıklık kazanırlar ki zaten kurutmada sıcaklıkla bir şey kalmaz bence. Benim annem gideli 2 hafta oldu yıkayıp katlamayı anca yapıyorum valla. Bir de günlük çıkıyor çamaşırı, kaka lekeleri sarı sarı makinede de çıkmıyor beyaz sabunla elimde yıkıyorum bazen.

Kızlaar biz kavuştuk kızımıza sezeryan oldum iki gundur acayip agri cektim sancilarim vardi 8cm e kadar acilmam oldu devami gelmedi

Guzellerm ben dogurdm bebisimz 3600 53 cm saglikliyiz az snra yuruyecegim cok kolay bi operasyon gecirdim hersey cok guzeldi
Kızlar gözünüz aydın. Sağlıkla sevgiyle büyüsün bebisleriniz🙏🏻🧿
Kızlar sütüm az artmıyor ben çok şaşkınım gece sabah biraz iyi sonra gün boyu gıdım gıdım. Öncekilerde bukadar sık emse mastit olurdum. Bestlak humana bol sıvı hoşaf niye ise yaramıyor.
Canım solgarin vitaminini de dene derim.
Merhaba benim de eşim mavi gözlü ben kahverengi. Gözlerini çok merak ediyorum nasıl olacağını da hiç yenidoğan gözü görmedim gerçekten masmavi anlaşılıyor muydu cam mavisi dediğiniz dönemde?
Evet çok net anlaşılıyor canm

Ya azıcık da mikrop alsınlar bir şey olmaz 😂 bağışıklık kazanırlar ki zaten kurutmada sıcaklıkla bir şey kalmaz bence. Benim annem gideli 2 hafta oldu yıkayıp katlamayı anca yapıyorum valla. Bir de günlük çıkıyor çamaşırı, kaka lekeleri sarı sarı makinede de çıkmıyor beyaz sabunla elimde yıkıyorum bazen.
Katılıyorum :D evet ya lekeler çıkmıyor deterjan organik olunca. Bende e bebekten leke çıkarıcı alacağım baya beğeniliyor 👌🏻

Anladım canım ebe uzun emzirin dedi de bu şekilde anlatmamıştı göğüslerim önceden kalma deforme olmuştu oğlum 2 yaşına kadar emmişti şimdi her emzirme bana eziyet gibi geliyor mecbur dayanamıyorum dişimi sıka sıka emziriyorum
Nemlendir bol bol emdikçe ıslaklık çok tahriş ediyor, ben her sızladığında krem sürüp kapakları koyuyorum bayağı iyi geliyor. Bu arada uzun emzir demelerinin sebebi de arka süt ön süte göre yağlı ve besleyiciymiş o yüzden diyorlar. Birini bitirmeden diğerine geçirmemeye çalışıyorum genelde çok şükür kilo alımı iyi gidiyor şuan

Katılıyorum :D evet ya lekeler çıkmıyor deterjan organik olunca. Bende e bebekten leke çıkarıcı alacağım baya beğeniliyor 👌🏻
Geçen glint mi ne öyle bir leke çıkarıcı gördüm bitkisel filan diyor ambalajında onu denedim o da çok iyi çıkardı ama emin olamadım tekrar sabunla akıttım öyle makineye attım. Bir e-bebeğe gitmemiz lazım tulumlar artık küçük gelmeye başladı ben de alayım leke çıkarıcıyı 😂

Kızlar sütüm az artmıyor ben çok şaşkınım gece sabah biraz iyi sonra gün boyu gıdım gıdım. Öncekilerde bukadar sık emse mastit olurdum. Bestlak humana bol sıvı hoşaf niye ise yaramıyor.
Canım belki söylenmiştir ama anason, rezene aşırı süt yapıyor benim sızlamıştı mastit olcam sanmıştım bir de kimyon ekliyordum o da gaza iyi geliyormuş. Denemediysen tavsiye ederim ben artık arada bir yapıyorum yoksa çatlayacak gibi oluyorum

Kizlarr nasilsiniz keyfiniz nasil yazamadim alismaya cslisiyorum surece zor ama keyifli👍🏼🐣
Yarı uykulu, kusmuklu, kakalı, çişli ama aşk dolu geçiyor 😂 gece uyanmak eziyet ama emerken de boncuk boncuk bakıyor gözlerime her şeye değiyor valla. Sen nasılsın minnoş nasıl ?

Yarı uykulu, kusmuklu, kakalı, çişli ama aşk dolu geçiyor 😂 gece uyanmak eziyet ama emerken de boncuk boncuk bakıyor gözlerime her şeye değiyor valla. Sen nasılsın minnoş nasıl ?
Ay ben emince besleyemiyorum sagiyorum gunde 160ml sut anca cikiyor sonra hep mama ama gozlerle bakislarini yerim ya cok guzel bir duygu😭😭😭 benim surekli ustume iseniyo bez acmayi henuz tam yapamiyorum 🤣🤣

Ay ben emince besleyemiyorum sagiyorum gunde 160ml sut anca cikiyor sonra hep mama ama gozlerle bakislarini yerim ya cok guzel bir duygu😭😭😭 benim surekli ustume iseniyo bez acmayi henuz tam yapamiyorum 🤣🤣
Çığlık kıyamet bizde de zar zor oluyor bez değişikliği 😂 genelde etrafı batırıyoruz

Kendimi mama verdiğim için çok suçlu hissediyorum süt var ama yetmiyor gibi geliyor emdiğinde kaka yapamıyor mamadan sonra kaka yapıyor. Doyduğından emin olamıyorum zaten silikon uç ile emzirmeye çalışıyorum. Yetememezlik psikolojisi beni mahvediyor her gün günde 6-7 posta ağlıyorum. Eşim arayıp kızım napıyor dediğinde bile kıskanıyorum artık beni sevmiyor mu diyorum. Lohusalık çok zormuş 🥺😢😢

Back
X