- 14 Ağustos 2011
- 28.483
- 4.358
- 448
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #30.521
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla ve kolaylıkla kavuşalım ınsallan.Rabbim herkese kolay gebelik kolay doğum nasip etsin gerçekten çok güzel bi süreç ama zor geçince insan Allah bullak oluyor Allah kolaylık versin sanada inşallah sağlıkla kavuş bebeğine
Bebek dışkısında kan alerji belirtisi. Emziriyorsanız süt ürünlerini kesmeniz gerek. Alerji diyeti yapmalısınız. Emzirmiyorsanız alerjik bebek mamasına geçmeniz gerek. Mamalar biraz pahalı doktora gidip rapor çıkartabilirsiniz.kızlar bu bebek işi ne kadar zormuş. 20ci güne geldik ben 1 saatlik uyku için dualar ediyorum. Gaz sancılarımız başladı. Gündüz bile uyumuyor. Emzirmeyi beceremeyince sütü sağarak vermeye başladım, onu da 40 gün dolunca kesmeği düşünüyorum, süt olayı mentalimi fazlasıyla zorladı. Bugün de dışkıda hafif kan gördüm. Endişelenmeli miyim bilmiyorum
Hayır sancım falan yoktu her sabah yürüyüş yapıp merdiven çıkıyordum açılmam belki bu yüzden de olmuş olabilirSancınız var mıydı peki?
Olur olur canım haber verirsin benim açılmamın sebebi yürüyüş olabilir her sabah yürüyüş yapıp merdiven çıkıyordum yiyecek olarakta bolca hurma ve ananasOoo 3 cm olmuşsa çok iyi canım sancın olsa aktif doğuma geçersin sen ben de Salı gidicem kontrole 39+2de bakalım benimde 3cm olur umarım henüz 1 cm
Kanamam çoktu canım sabah kalktığımda çamaşırımın baya bi noktası bildiğin regl olmuşum gibiydi sonra lavaboya çıktım afedersin klozette hep kandı çok telaş yaptım hastaneye uçtuk resmen acile nst falan normal çıktı ağrım sancım yoktu zaten kanama daha olmadı doktorumla irtibat halindeydim yarın gel mutlaka göreyim dedi yarın sabah gidicem bakalımKanaman çok muydu canım dün benim de nokta kan vardı sadece sonra gelmedi ama kasılma vardı oda geçti acaba benimde mi öyle
Bende aynı durumu yaşamıştım benim plesantada kanama alanı başlamıştı senin kanama senenin belli mi acabaKanamam çoktu canım sabah kalktığımda çamaşırımın baya bi noktası bildiğin regl olmuşum gibiydi sonra lavaboya çıktım afedersin klozette hep kandı çok telaş yaptım hastaneye uçtuk resmen acile nst falan normal çıktı ağrım sancım yoktu zaten kanama daha olmadı doktorumla irtibat halindeydim yarın gel mutlaka göreyim dedi yarın sabah gidicem bakalım
Anladım canım, hayırlısıyla alsaydık bebeklerimizi kucağımıza 40ı yaklaştıkça sinir stres basıyorKanamam çoktu canım sabah kalktığımda çamaşırımın baya bi noktası bildiğin regl olmuşum gibiydi sonra lavaboya çıktım afedersin klozette hep kandı çok telaş yaptım hastaneye uçtuk resmen acile nst falan normal çıktı ağrım sancım yoktu zaten kanama daha olmadı doktorumla irtibat halindeydim yarın gel mutlaka göreyim dedi yarın sabah gidicem bakalım
Acilde bakan ebe rahmimin yumusadıgını kanamanın bu sebeple olabileceğini söyledi devam etmediği için. Ama benim için çok tatmin edici bir açıklama değil bu yarın doktorum mutlaka gel dedi sabah erkenden gidicem o daha doğru bilgi verir diye düşünüyorum.Bende aynı durumu yaşamıştım benim plesantada kanama alanı başlamıştı senin kanama senenin belli mi acaba
Gerçekten öyle demin eşime dedim penguen gibi yürüyüp sürekli stres altında olmaktan sıkıldım doğurayım bi yere götür beniAnladım canım, hayırlısıyla alsaydık bebeklerimizi kucağımıza 40ı yaklaştıkça sinir stres basıyor
Kesinlikle bı ultrasonla baktır.dedigim gibi aynısını yaşadım sezeryana alındım.tabi herkesin kanama sebebi farklıdır sadece merak etmişimAcilde bakan ebe rahmimin yumusadıgını kanamanın bu sebeple olabileceğini söyledi devam etmediği için. Ama benim için çok tatmin edici bir açıklama değil bu yarın doktorum mutlaka gel dedi sabah erkenden gidicem o daha doğru bilgi verir diye düşünüyorum.
Ben son 1 haftadır hep gezmelerdeyim aktifim ama cidden olmuyor paytak yürüyorum sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor, bebeklerde farksız emzir alt değiştir derken bu yaz çöp oldu bizimGerçekten öyle demin eşime dedim penguen gibi yürüyüp sürekli stres altında olmaktan sıkıldım doğurayım bi yere götür beni
Özgür özgür gezebileyim diye ama çocukla çok zor
Ben hiç sevmezdim zaten zar zor geçerdi günler düzensiz de oluyordum kaç ayda bir şimdi sıkıntıya giriyorum bitseydi bir an önceEvet ya hiç özlememişim ped takmayı
Baby turco kullanıyoruz canım bizimki pişik oldu gibi ama bezden değil sıcaktan annem çocuğun üstüne kaç kat örtüyor gitseydi bir an önce her şeye mudahale ediyor bu sıcakta çatlatacak biziKızlar hangi marka bez kullanıyorsunuz? Ben prima premium care kullanıyorum ama pişik yapmaya başladı sanki. Önerilerinize açığım
Bizde ortada bebek de yok anam beni çatlatacakBaby turco kullanıyoruz canım bizimki pişik oldu gibi ama bezden değil sıcaktan annem çocuğun üstüne kaç kat örtüyor gitseydi bir an önce her şeye mudahale ediyor bu sıcakta çatlatacak bizi
Molfix pure&soft kullanıyorum çok memnunumKızlar hangi marka bez kullanıyorsunuz? Ben prima premium care kullanıyorum ama pişik yapmaya başladı sanki. Önerilerinize açığım
Canım ben de Molfix puresoft kullanıyorumKızlar hangi marka bez kullanıyorsunuz? Ben prima premium care kullanıyorum ama pişik yapmaya başladı sanki. Önerilerinize açığım
Nasıl giydirecegimi şaşırdım çok sıcakliyo terliyo isilik oldu yavrum zıbın giydiriyorum üstune pijama bu kadar kalinda giydirmiyorum yinede terliyo dün yağmur yağdı biraz serinledi böyle terlemeye devam ederse ben şort zıbın giydiricem sadeceBaby turco kullanıyoruz canım bizimki pişik oldu gibi ama bezden değil sıcaktan annem çocuğun üstüne kaç kat örtüyor gitseydi bir an önce her şeye mudahale ediyor bu sıcakta çatlatacak bizi
Bende prima premium kullanıyorum ama çok memnunum ben tabaka halinde hep krem sürüyorumKızlar hangi marka bez kullanıyorsunuz? Ben prima premium care kullanıyorum ama pişik yapmaya başladı sanki. Önerilerinize açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?