• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
kızlar bu bebek işi ne kadar zormuş. 20ci güne geldik ben 1 saatlik uyku için dualar ediyorum. Gaz sancılarımız başladı. Gündüz bile uyumuyor. Emzirmeyi beceremeyince sütü sağarak vermeye başladım, onu da 40 gün dolunca kesmeği düşünüyorum, süt olayı mentalimi fazlasıyla zorladı. Bugün de dışkıda hafif kan gördüm. Endişelenmeli miyim bilmiyorum🥺
Bebek dışkısında kan alerji belirtisi. Emziriyorsanız süt ürünlerini kesmeniz gerek. Alerji diyeti yapmalısınız. Emzirmiyorsanız alerjik bebek mamasına geçmeniz gerek. Mamalar biraz pahalı doktora gidip rapor çıkartabilirsiniz.

Ooo 3 cm olmuşsa çok iyi canım sancın olsa aktif doğuma geçersin sen ben de Salı gidicem kontrole 39+2de bakalım benimde 3cm olur umarım henüz 1 cm 😃
Olur olur canım haber verirsin benim açılmamın sebebi yürüyüş olabilir her sabah yürüyüş yapıp merdiven çıkıyordum yiyecek olarakta bolca hurma ve ananas 😅

Kanaman çok muydu canım dün benim de nokta kan vardı sadece sonra gelmedi ama kasılma vardı oda geçti acaba benimde mi öyle
Kanamam çoktu canım sabah kalktığımda çamaşırımın baya bi noktası bildiğin regl olmuşum gibiydi sonra lavaboya çıktım afedersin klozette hep kandı çok telaş yaptım hastaneye uçtuk resmen acile nst falan normal çıktı ağrım sancım yoktu zaten kanama daha olmadı doktorumla irtibat halindeydim yarın gel mutlaka göreyim dedi yarın sabah gidicem bakalım

Kanamam çoktu canım sabah kalktığımda çamaşırımın baya bi noktası bildiğin regl olmuşum gibiydi sonra lavaboya çıktım afedersin klozette hep kandı çok telaş yaptım hastaneye uçtuk resmen acile nst falan normal çıktı ağrım sancım yoktu zaten kanama daha olmadı doktorumla irtibat halindeydim yarın gel mutlaka göreyim dedi yarın sabah gidicem bakalım
Bende aynı durumu yaşamıştım benim plesantada kanama alanı başlamıştı senin kanama senenin belli mi acaba

Anladım canım, hayırlısıyla alsaydık bebeklerimizi kucağımıza 40ı yaklaştıkça sinir stres basıyor

Bende aynı durumu yaşamıştım benim plesantada kanama alanı başlamıştı senin kanama senenin belli mi acaba
Acilde bakan ebe rahmimin yumusadıgını kanamanın bu sebeple olabileceğini söyledi devam etmediği için. Ama benim için çok tatmin edici bir açıklama değil bu yarın doktorum mutlaka gel dedi sabah erkenden gidicem o daha doğru bilgi verir diye düşünüyorum.

Anladım canım, hayırlısıyla alsaydık bebeklerimizi kucağımıza 40ı yaklaştıkça sinir stres basıyor
Gerçekten öyle demin eşime dedim penguen gibi yürüyüp sürekli stres altında olmaktan sıkıldım doğurayım bi yere götür beni
Özgür özgür gezebileyim diye ama çocukla çok zor 😂

Acilde bakan ebe rahmimin yumusadıgını kanamanın bu sebeple olabileceğini söyledi devam etmediği için. Ama benim için çok tatmin edici bir açıklama değil bu yarın doktorum mutlaka gel dedi sabah erkenden gidicem o daha doğru bilgi verir diye düşünüyorum.
Kesinlikle bı ultrasonla baktır.dedigim gibi aynısını yaşadım sezeryana alındım.tabi herkesin kanama sebebi farklıdır sadece merak etmişim

Gerçekten öyle demin eşime dedim penguen gibi yürüyüp sürekli stres altında olmaktan sıkıldım doğurayım bi yere götür beni
Özgür özgür gezebileyim diye ama çocukla çok zor 😂
Ben son 1 haftadır hep gezmelerdeyim aktifim ama cidden olmuyor paytak yürüyorum sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor, bebeklerde farksız emzir alt değiştir derken bu yaz çöp oldu bizim 😂

Kızlar hangi marka bez kullanıyorsunuz? Ben prima premium care kullanıyorum ama pişik yapmaya başladı sanki. Önerilerinize açığım

Kızlar hangi marka bez kullanıyorsunuz? Ben prima premium care kullanıyorum ama pişik yapmaya başladı sanki. Önerilerinize açığım
Baby turco kullanıyoruz canım bizimki pişik oldu gibi ama bezden değil sıcaktan annem çocuğun üstüne kaç kat örtüyor gitseydi bir an önce her şeye mudahale ediyor bu sıcakta çatlatacak bizi

Baby turco kullanıyoruz canım bizimki pişik oldu gibi ama bezden değil sıcaktan annem çocuğun üstüne kaç kat örtüyor gitseydi bir an önce her şeye mudahale ediyor bu sıcakta çatlatacak bizi
Bizde ortada bebek de yok anam beni çatlatacak 😅 süt sağıyorum göğüs ucun kocaman bebeklerin minicik emziremezsin iyice büyüsünler de öyle versinler sakın isteme diyor. lo sanki benim istememle veriyorlar mı

Nasıl giydirecegimi şaşırdım çok sıcakliyo terliyo isilik oldu yavrum zıbın giydiriyorum üstune pijama bu kadar kalinda giydirmiyorum yinede terliyo dün yağmur yağdı biraz serinledi böyle terlemeye devam ederse ben şort zıbın giydiricem sadece

Bende prima premium kullanıyorum ama çok memnunum ben tabaka halinde hep krem sürüyorum
Bebeğime hast kaldığı sürede molfix kullanmışlardı ciddi derecede pişiği vardı geçti şükür
Bebekten bebeğe değişiyor muhtemelen

Back
X