• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Selam kızlar bi sorum olacak. Bugün oğlum doğalı 16 gün oldu. Hala biraz atamadığı sarılığı var. Kan ve idrar testi de yapıldı değeri 12.1 çıktı. Her şey normal olduğu için doktor anne sütü sarılığı dedi ve 2 saatte bir emzirmeye devam dedi. Ben her istediğinde veriyorum memeyi ve uyuyorsa da uyandırıp emziriyorum 2 saat dolunca. Ama çocuğumun uyanık kaldığı süre çok az. Sürekli uyumak istiyor. Sürekli uyku sarılığı artırır mı? Emzirmeye dikkat ediyorum ve uyumasında bi sakınca göremiyorum ben. Yani emzirme + uyanık kalması da mı lazım sarılığı atlatması için?
Uyumasında bir Sakınca yok çok küçükler hep uyuyorlar. Beslenmeye bile uyanmıyor yada uyandıramıyorsanız sıkıntı aç kalıyorsa dedi dr.yoksa emip uyuyacaklar

Pazartesi günü benim doğumum ilk doğumumda bisküvi ve kayısı suyu iç demişti sonra da yoğurtlu pirinç çorbası ye demişti doktor bunda da hazırlıklı gideceğim… 4 ya da 6 saat bir şey yememiştim sezeryan sonrası
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlık ve kolaylıkla olsun inşallah. Korku var bende. Ya da belirsizlik . Ilk normaldi bu sezaryan olacak. Kolaylıkla olsun hepimizin inşallah.

kızlar bu bebek işi ne kadar zormuş. 20ci güne geldik ben 1 saatlik uyku için dualar ediyorum. Gaz sancılarımız başladı. Gündüz bile uyumuyor. Emzirmeyi beceremeyince sütü sağarak vermeye başladım, onu da 40 gün dolunca kesmeği düşünüyorum, süt olayı mentalimi fazlasıyla zorladı. Bugün de dışkıda hafif kan gördüm. Endişelenmeli miyim bilmiyorum🥺

Merhaba bende hala bekliyorum 39+2 dün kontrolüm vardı alttan muayene edildim açılmam 3 cm olmuş doktor bu hafta doğurursun dedi bekliyorum 😅
Ooo 3 cm olmuşsa çok iyi canım sancın olsa aktif doğuma geçersin sen ben de Salı gidicem kontrole 39+2de bakalım benimde 3cm olur umarım henüz 1 cm 😃

kızlar bu bebek işi ne kadar zormuş. 20ci güne geldik ben 1 saatlik uyku için dualar ediyorum. Gaz sancılarımız başladı. Gündüz bile uyumuyor. Emzirmeyi beceremeyince sütü sağarak vermeye başladım, onu da 40 gün dolunca kesmeği düşünüyorum, süt olayı mentalimi fazlasıyla zorladı. Bugün de dışkıda hafif kan gördüm. Endişelenmeli miyim bilmiyorum🥺
Dışkıda kan alerji belirtisidir. Kakası mukuslu mu? Genel bir huzursuzluk eşlik ediyorsa büyük ihtimal alerjisi var.

Kızlar ben ne olur ne olmaz diye kaşık biberon aldım hastane için. Onu nasıl temizlediniz? Inşallah gerek kalmaz. Sezaryandan sonra süt geliyor mu?

Kızlar ben ne olur ne olmaz diye kaşık biberon aldım hastane için. Onu nasıl temizlediniz? Inşallah gerek kalmaz. Sezaryandan sonra süt geliyor mu?
Evet canım benim geldi hemen. Tabii bebeğin emmesi de önemli. Kaşık biberonu önce bitkisel deterjanla yıkayıp sonra kaynatarak sterilizasyon yapabilirsin

Nst normal çıktı canım rahim ağzım yumuşamış kanama ondan olmuş olabilir su an doğum için yeterli açılmam yok hala nst ye bağlıyım ağrı sancım yok. Bi sorun olmazsa yarın tekrar geleceğim. Doğum başlamış ama yeterli değil açılışı yapmışım sanırım 😂
Kanaman çok muydu canım dün benim de nokta kan vardı sadece sonra gelmedi ama kasılma vardı oda geçti acaba benimde mi öyle

Back
X