• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Baby turco kullanıyoruz canım bizimki pişik oldu gibi ama bezden değil sıcaktan annem çocuğun üstüne kaç kat örtüyor gitseydi bir an önce her şeye mudahale ediyor bu sıcakta çatlatacak bizi
Ay benim annem de öyle maalesef termometreyi gösteriyorum yine de o bilmez üşür diyor 🥶🥶 ama ben dinlemiyorum tabi yoksa cidden çocuk isilik olacak zaten huzursuz oluyor alışmış hastahanede bezle durmaya 🤣

Kızlar hangi marka bez kullanıyorsunuz? Ben prima premium care kullanıyorum ama pişik yapmaya başladı sanki. Önerilerinize açığım

Prima kullanıyoruz, 1 paket de sleepy denedik. İkisinde de sorun yaşamadım. Ben pamukla siliyorum, bir iki kere ıslak mendil kullandım acelem var diye, bezden ziyade ıslak mendil pişik yaptı. Su-pamuk kullanırsam kreme gerek kalmıyor

Kızlar hangi marka bez kullanıyorsunuz? Ben prima premium care kullanıyorum ama pişik yapmaya başladı sanki. Önerilerinize açığım
Sleepy bionatural kullanıyorum memnunum canım. Valla bayaadır yazıp takip edemiyorum kaç gündür uykusuzum. Son yazılara baktım da cevap vereyim dedim

Cidden öyle. Bir de eşim gece çalışıyor sabaha karşı geliyor yorgun argın bana hiç faydası yok. Neyseki gündüzleri ona bırakıp uyuyorum birkaç saat🤦🏻‍♀️
Benimki izinde ama sağ olsun horul horul uyuyor. O kadar çocuk ağlıyor zıklıyor dönüp de alayım biraz dinlen demiyor. Sinirim bozuldu gerçekten boğasım var

A annelikyolunda4 Mervenur277 Mervenur277 visneliturta34 visneliturta34 kızlar ne durumdasınız var mı sancı vs 🥲 ben sabah yürüyüş ve merdiven yaptım hafif batma harici hiç bir şey yok 😆
Benim sancılarım başladı hafif hafif gittim nstde de çıktı ama açıklığa bakmadı doktorum, sık yürüyüş ve egzersizlere devam ben. Perşembe tekrar çağırdı😅 doğuramadık gitti ya bu hafta içinde gelir bence bu dedi doktorum ama bilemiyorum artık bakalım 🥰

Bizde ortada bebek de yok anam beni çatlatacak 😅 süt sağıyorum göğüs ucun kocaman bebeklerin minicik emziremezsin iyice büyüsünler de öyle versinler sakın isteme diyor. lo sanki benim istememle veriyorlar mı
🤣Valla alemler bizimki biraz önce gitti yarın geri gelmezse daha ben artık sinirden çatlayacaktım gitmese

Nasıl giydirecegimi şaşırdım çok sıcakliyo terliyo isilik oldu yavrum zıbın giydiriyorum üstune pijama bu kadar kalinda giydirmiyorum yinede terliyo dün yağmur yağdı biraz serinledi böyle terlemeye devam ederse ben şort zıbın giydiricem sadece
Valla çok sıcaksa mecbur öyle yapacağız annem benim yavruyu pişirdi kalın belek bezine kundak yapıyor üstüne yorgan örtüyor yüzüne yazma örtüyor çocuk kıpkırmızı olmuş altını değişirken bayılacak kadar ağlıyor niye ağlıyor diyor sinirden dişlerimi sıkmaktan Bi hal oldum biraz önce gitti geri gelmezse iyi

Ay benim annem de öyle maalesef termometreyi gösteriyorum yine de o bilmez üşür diyor 🥶🥶 ama ben dinlemiyorum tabi yoksa cidden çocuk isilik olacak zaten huzursuz oluyor alışmış hastahanede bezle durmaya 🤣
Biz kendiyle aynı oda da yattık ya mümkün değil üstünü açmam sabah kalktım çocuk ter içinde üstünü açtım kendi yanıyor çocuğu da açmış diyor terden hasta olacak onu söylemiyor

Günaydın, sinirim bozuldu ya aynı durumdayım. Hiç uyumadım neredeyse
Benimde dün gündüz öyleydi babası gelene kadar anamı ağlattı akşam adam kucağına alır almaz nefessiz 2 saatten fazla uyudu. Babasını istiyor diyor eşimde, gelde delirme 🙄

Back
X