2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bugün ben de çok yoruldum 5 den beri oğlumu uyutamadım sürekli emzirmekten başım çatlayacak artık gözler fal taşı gibi açık hala dün uyanmıyordu bugün uyumuyor

Bugün biz de aynıyız. Öğlenden beri derin uykusu yok. Memede uyuyacakmış artık havalar sıcak o da terliyor öyle olunca ben de... biraz önce yıkadık şimdi yine uykuya direniyor memede... bakalım.
Kızlar biz de aynıyız delirmek üzereydim sonunda bayıldı. Öğlenden beri uyumuyor memede sürekli memelerim göbeğime indi artık. Kucakta da durmuyor. Katıla katıla ağlıyor memeyi bırakınca. Zar zor memede uyudu iyice daldı binbir takla atarak kendi yatağıma bıraktım. Şimdi arada uyanıyor dibine girip popoya filan piş piş yapıyorum. O kadar yorgunum ki o kadar yani anlatamıyorum bile

Bende koyduğum an kıpırdanıyor gözlerini açıyor. yazın sıcakta nasıl olacak böyle, inşallah düzene girer

Bende koyduğum an kıpırdanıyor gözlerini açıyor. yazın sıcakta nasıl olacak böyle, inşallah düzene girer
Valla ağladım ağlayacaktım o kadar kötü oldum ki. Bir yerine bir şey oldu sanıyorum nasıl ağlıyor görsen. Mememde süt kalmadı herhalde ondan diyorum çekip ağzından bakıyorum süt de var. Off napcaz böyle bilmiyorum temmuz da benim ücretli izin bitiyor işe devam edicem mecburen. Böyle olursa naparım bilmiyorum

Yaa çok heyecanlı, yarında başka bir arkadaşım sezaryan olacak, benim içim pırpır hadi bir avazda, su gibi gelsin kuzu

Bugün biz de aynıyız. Öğlenden beri derin uykusu yok. Memede uyuyacakmış artık havalar sıcak o da terliyor öyle olunca ben de... biraz önce yıkadık şimdi yine uykuya direniyor memede... bakalım.
Biz de aynıyız bütün bebişler bugün direniyor sanırım sabahtan beri pertim çıktı şimdi biraz daldı gibi heryerim tutulmuş zor bir gündü

Şuan hala memede ve sanki hala orda olduğumu kontrol eder gibi arada gözünü açıp bakıyor hahagasd
Memelerimin ucu uzadı artık karnı kocaman oluyor gaz sancısı çekiyor yine bırakmak istemiyor sırtımda yük taşımış gibiyim kollarım boynum belim tutmuyor

Bugün ben de çok yoruldum 5 den beri oğlumu uyutamadım sürekli emzirmekten başım çatlayacak artık gözler fal taşı gibi açık hala dün uyanmıyordu bugün uyumuyor
Ay bugün tam benim kız da böyle o kadar yoruldum ki tam yatağa koyuyorum uyanıyor daha 10 günlük diye emzik vermeyecektim dayanamadım verdim ve çok üzüldüm zaten silikon ile emiyor mama takviyesi yapıyorum bide üstüne emzik

Valla ben artık doyduğuna emin olduğum için, beyefendi de uyanıp uyanıp memeyi tutmak istediği için emzik verdim şimdi. Dokununca acıyor artık yapacak bir şey yok.

Ben ilk haftadan verdim , bugün emzik de işe yaramadı. Dolunay mı var merkür mü ters döndü noldu bu çocuklara bugün topluca isyandalar

Ay valla bilmiyorum yapışık ikiz gibiyiz 5ten beri
Herkesin de aynı saatlerde başlamış çıldırmacalar. Bizim de öğlen bir uyudu sonra yok. Şimdi çok şükür 1 saattir uyuyor ama dibindeyim her an kalkacak diye. Her kıpırdanmada yüzüne yaklaşıp pışpışlıyorum

5ten beri uyuma süresi maksimum 15 dakika

5ten beri uyuma süresi maksimum 15 dakika
Bizim de öyleydi kucağımda uyuyordu memeyi kendi bırakıyor sonra hemen arkasından uyanıyordu yeni uyudu işte.

Ağlıyor mu uyanınca ? Uyanık kalmasına razıyım da çığlık atıyor resmen bir yeri kopuyor sanki. Gazı var desem alttan üstten çıkarıyor kendisi anlamadım gitti ya. Memeyi tuttugu an ses kesiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…